• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Hayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken

Kızlar çoktan giremiyorum telefonum ekranı paramparça oldu:KK42: daha dün elime ulaştı aklım hep buradaydı çokk sayfa var oku oku bitmiyor hamile olan oldu mu yada başka gelişmeler merak ediyorumm:eek:

Canım bende silahı erkek diye biliyorum
Kızımda eşim rüyasında kedi yavruları görmüştü
Tabirine bakmıştım kız bebek diyordu
Rüyalara inanıyorum inşaAllah gönlündekine hayırla sağlıkla hamilesindir
Amin Allah razı olsun inşaallah Canım
Bende inanirim çok sagol

Kizlarimda ruya gordugmi hatirlamiyorum. Ama bu sefer oglanda surekli altin gordum. Altin kupenin en guzelini secip kulagima taktim..anlamina baktigimdada erkek cocukmus .Bide ilk hamile kaldigim ay cok guzel kiz cocugu gormustum. Ruyalara bende inanirim.
Bende altin çok gordum ve kiz cocugu onlari yazmayi unuttum
İnşaallah hayirli salih birer erkek evladimiz olur hepimizin amin
Çok sogol canım Allah razı olsun banada dua eder misiniz hamisler

Hayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken
Ben ilk daha hamile olduğumu bilmiyordum mavi bebek çorabı gördüm,hamileykende armut ağacı görmüştüm.ama hep ya kız bebek ya erkek bebek gördüm taki cinsiyeti öğrenene kadar,

Selam kızlar, suan 16. haftamdayim daha dogruduzgun bebegimin hareketlerini elini ayagini gormedim
kalp atışını en son 13 haftalıkken gördüm, uyuyordu, doktorum hastaydı çok kısadan baktı. Hala hasta adam, size cok garip gelicek ama başka doktorlarda dolu almıyorlar, hastane acil bişey yoksa bakmıyor.
Benim bu hamileligimde varis olacak sanirim bacaklarim aksamlari cok agriyor damarlarim sisiyor onun icin hastaneye gidicem mecbur bakarlar
Duaya ben de katılırım
Rabbim herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah

Flowers26 Flowers26 gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşun inşallah ve geçmiş olsun Allah korumuş.
Bu test bende kız çıktı.
Allah yardımcın olsun canım sanki varis için çorap veriliyordu yada yanlış hatırlıyor olabilirim. Tüm takvimler öyle canım zaten %50 şans var bağışı denk gelirse rus cin biortim kiz diyordu bu sadece erkek dedi o da ne kadar doğru bilinmez. Inşallah Allah gönlüne göre verir

Flowers26 Flowers26 canım hayirla gelsin paşan:emir_bebek:bu durumda adet bitimi tuttu acaba teste gore
Valla canım adet bitimi 12.gün test yaptım çıkmadı 21.gün yaptım çok çok çok silik cıktı ama eşim görmedi 24.gün yaptım hemen cıktı hangi gün bilmiyorum ama ben yumurtlamadan sonra oldu diye düşünüyorum o da adetten sonraki 8.güne denk geliyor

Back
X