Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2 . Bebek olacagi icin cinsiyet onemli degil cnm rabbim hangisini takdir etmisse o olur hic onemsemiyorum yeterki olsun tutunsun bsna saglikla kalp atisini duyayim karnimda buyudugunu goreyim cinsiyet onemli degil kismetimizde ne varsa artik
Bende 10 ay boyunca pikten sonra silinmeye başlayınca denedim ve malesef olmuyordu,taki son ay iki çizgide eşit koyuluktayken denedim tutdu,

N naznaz16 canım bende seni sürekli merak ediyorum en son katiplik sınavları felan diye ara vermiştin bebek fikrine şimdi rahatsızlık çıkmış çok üzüldüm geçmiş olsun bende bu arada 4.'yu de denedim hemen peşine nasip te erkek evlat yokmuş hayırlısı bakalım inşallah senin bu deneme hayırlısıyla bi oğlum oluyor müjdesiyle sonlanır

Katiplik olmadı canım mülakatta elendim. O sıra sırt ağrılarım için doktora gittim kaç senedir çekiyorum teşhis koyamıyorlardı As dediler sürekli ilaç kullanmam lazım artık. Ama bu sıra da bir bebiş istediği oldu içimde ama çocuklar büyüdü sıfırdan nasıl olur derken bir cesaret korunmasız ilişki oldu tutarsa o tutar canım ;)
Sana gelince canım nasipte ne varsa o biz ne yapsak takdirin önüne geçemiyoruz. Eşin mi acele etti en son hamileliğinde sen eşine söz vermiştin yoksa sen istemiyordun diye hatırlıyorum. Bunda dikkat edebilsin mi birşeyler uyguladın mı canım?

Merhaba acaba hamile kalınmadan tahmin ediliyor mu? Mesela ben 80 doğumluyum ve Mart ayında hamile kalmak istiyorum. O zaman cinsiyet ne olur
Yumurtlaman nezamana dek geliyor bu takvim zaten ilisk
Adetlerim 28 gunde 1 ne oluyor cinsiyet bakalim dogru cikacak mi
Yumurtlama belirtileri nezamnalarda hatırloyormusun birtanesinde digerleri ona göre bakayım son hamilekikteki adetin mi 3 ocak tam anlayamadm onuda

Canım senin bebeğin benimde içime erkek doğuyor
İnşaAllah sağlıkla hislerimiz doğru çıkar
Bi de kendime birşey hissedebilsem tam süper olacak
İnşallah canım inşallah doğrudur hislerimiz zamanla geliyor o his baştan hiç bişey hissetmiyordum kızımla arasında farklar var onları farkettikce içime erkek gibi doğuyor

Merhaba acaba hamile kalınmadan tahmin ediliyor mu? Mesela ben 80 doğumluyum ve Mart ayında hamile kalmak istiyorum. O zaman cinsiyet ne olur
Ben bilmiyorum valla takvim falan var ama onlar da tam tutmuyor bi ihtimal. Onu Aytenazmi arkadaşa sor :))

Ay cnm bana özelden atamazmısn takvimi :)

Farklar neler canm anlatirmisin.
Bu arada ben anlamiyorum ama bebegin cok tatli elini agzina götürmüş birde :dondurma:
İnşallah canım inşallah doğrudur hislerimiz zamanla geliyor o his baştan hiç bişey hissetmiyordum kızımla arasında farklar var onları farkettikce içime erkek gibi doğuyor

Farklar neler canm anlatirmisin.
Bu arada ben anlamiyorum ama bebegin cok tatli elini agzina götürmüş birde :dondurma:
Kızımda bulantım yoktu sadece 6-8hafta arası baş dönmesi hafif bulantı vardı 10 gün sürdü geçti bir kere bile öğürmedim bunda hala bulantım var her sabah klozet başında bi koşuyorum afedersin acı su yada gaz geliyor kızımda mandalina çok yemiştim bunda meyve yiyemiyorum kızımda çok fazla yoğurt ayran tükettim bunda görmek istemiyorum ben vejeteryanım kızımda et hiç tüketmedim yada eşimin zoruyla balık tavuk yedim bunda sürekli etli yiyecekler istiyorum kızımda yaygın göbeğim yoktu ama en azından 4. Ayımda şişmiştim bu bebişte sivri önde bi göbeğim çıktı şimdiden kızımda bhcg adetten 13 geçince 852ydi bunda 3 gün geçince 1063 kızımın kesesi solda fasulye gibiydi bu sağda yuvarlaktı kızım kesenin içinde sagda fasulye gibiydi bu solda yuvarlaktı kızımın kalp atımı 172ydi bu bebişin hala 153 atıyo gibi gibi farklar var canım bakalım o farklara göre kız çıkarırsam farklarda yalan olacak:olamaz::KK48:

Yumurtlaman nezamana dek geliyor bu takvim zaten ilisk

Yumurtlama belirtileri nezamnalarda hatırloyormusun birtanesinde digerleri ona göre bakayım son hamilekikteki adetin mi 3 ocak tam anlayamadm onuda
Genelde adetimin 14 günü oluyor. Ben zaten bir kere hamile kalıp dusuk yaptım. Son adet tarihim 20 Ağustos adetimin 17 günü tek iliski ile hamile kaldım ama maalesef kalbi durdu.

Genelde adetimin 14 günü oluyor. Ben zaten bir kere hamile kalıp dusuk yaptım. Son adet tarihim 20 Ağustos adetimin 17 günü tek iliski ile hamile kaldım ama maalesef kalbi durdu.
Rabbim.en kısa zamanda nasib eder inşaAllah canım bu takvime göre iliski öneriliyor genelde nezaman temizlendin hala kanaman varmı kürtaj mı oldun 20 ocaktan sonra yine yumurtlama takibi yap inşaAllah hamile kalırsın canım

Canım benim son iki hamileligede bak 26 haziran sat tarihi 9 temmuz ilişki 2017 suanki 4 ağustos sat 20 ağustos ilişki tarihi neymiş cinsiyetler
Canım keşke farklı aylarda deneseydin. İkiside aynı ayda hemen hemen. Bir teyze demişti farklı ayda istiyorsan farklı mevsimlerde hamile kal diye

Bende aksine kizimda o bahdettigin kusmayi 3 ay boyunca cok cektim bundaa rahatim kizimda hatırladığım tavuk yiyebiliyirdum et ilk 3 ay yiyemedim bunda ayrim yapmiyorum bunda meyve yemek istiyorum surekli kizimda pek meyve yedigimi hatırlamıyorum okadar bariz fark yok sadece bu hamileligim rahat birde kese hem kizimda hem bunda fasulye sekli artik hayirlisi bakalim
Kızımda bulantım yoktu sadece 6-8hafta arası baş dönmesi hafif bulantı vardı 10 gün sürdü geçti bir kere bile öğürmedim bunda hala bulantım var her sabah klozet başında bi koşuyorum afedersin acı su yada gaz geliyor kızımda mandalina çok yemiştim bunda meyve yiyemiyorum kızımda çok fazla yoğurt ayran tükettim bunda görmek istemiyorum ben vejeteryanım kızımda et hiç tüketmedim yada eşimin zoruyla balık tavuk yedim bunda sürekli etli yiyecekler istiyorum kızımda yaygın göbeğim yoktu ama en azından 4. Ayımda şişmiştim bu bebişte sivri önde bi göbeğim çıktı şimdiden kızımda bhcg adetten 13 geçince 852ydi bunda 3 gün geçince 1063 kızımın kesesi solda fasulye gibiydi bu sağda yuvarlaktı kızım kesenin içinde sagda fasulye gibiydi bu solda yuvarlaktı kızımın kalp atımı 172ydi bu bebişin hala 153 atıyo gibi gibi farklar var canım bakalım o farklara göre kız çıkarırsam farklarda yalan olacak:olamaz::KK48:

Canım keşke farklı aylarda deneseydin. İkiside aynı ayda hemen hemen. Bir teyze demişti farklı ayda istiyorsan farklı mevsimlerde hamile kal diye
Benim bi arkadaşımın kızı temmuz doğumlu
Şimdi yine hamile bu da temmuzda doğacak ama bu erkek
Sanırım hiçbir yöntem garanti değil

Son düzenleme:
Bizim senle kızlarımıza olan gebeliklerimiz çok benziyormuş
Bende kızımda ne kusma ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne ağrı sızı ne ağırlık hissi hiçbirşey hissetmedim
Kendimi hamile gibi hissetmiyordum ve bu yüzden hep endişeliyidim bebeğe birşey oldu sanıyordum
Bir de aşırı et ve acı tüketmiştim
Tiksinip yemediğim hiçbirşey olmadı
Göbeğimde hep sivri büyüdü
Az kilo aldım herkes erkek bekliyordu o zaman bi kızım oldu ama :)

Bende aksine kizimda o bahdettigin kusmayi 3 ay boyunca cok cektim bundaa rahatim kizimda hatırladığım tavuk yiyebiliyirdum et ilk 3 ay yiyemedim bunda ayrim yapmiyorum bunda meyve yemek istiyorum surekli kizimda pek meyve yedigimi hatırlamıyorum okadar bariz fark yok sadece bu hamileligim rahat birde kese hem kizimda hem bunda fasulye sekli artik hayirlisi bakalim
Kişiden kişiye değişiyo canım bu belirtiler herhalde anlamında 3 kızı var onlarda daha fazla bulantım vardı bu daha rahat sanki diyor şimdi oğluna hamile

Back
X