- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #56.961
Sen ne yapıyorsun canım deneme falan yapacak mısın?Kesinlikle değil. Ama bazı aylar erkeğe hamile kalmak daha yatkın olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne yapıyorsun canım deneme falan yapacak mısın?Kesinlikle değil. Ama bazı aylar erkeğe hamile kalmak daha yatkın olabilir
Yaza erteledim. İyi bir doktor bulup onunla beraber yol almak istiyorum. Araştırma içindeyim bakalım hayırlısıSen ne yapıyorsun canım deneme falan yapacak mısın?
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinYaza erteledim. İyi bir doktor bulup onunla beraber yol almak istiyorum. Araştırma içindeyim bakalım hayırlısı
Demek ki bulantıların olması da dertAynen ağrı sızı hiç bişey yoktu acı bende çok fazla yiyordum cips deli gibi canım isterdi bunda ne acı ne cips istiyo canım evde var duruyor öyle eşim bile şaşırdı sen yemeden durmazdın senin durum vahim galiba diyor ilki rahat olunca bunda kusunca bebeğe bişey mi oluyor ki normal mi bu bulantılar diyor daha beterleri oluyor şükür halime yine akşama doğru kendime geliyorum
Allah razı olsun canımInsallah hersry guzel olacak ben buna inaniyorum rabbim inancim sonsuz insalh saglikla sende guzel bi hamilelik gecirirsin en kisa zamanda bebeginin kalp atislarini duyarsin bi sorun olmadsn rabbim sonrada saglikla kucagina almayi nasip eder insalah
Amin canım inşallah 2-3 hafta sonra özele gidecem cinsiyeti belki der o zamanda ultrason resmi atarımCanım kesede yer ve yön olarak kız gibi geldi bana sadece kafası yuvarlak oluşu kafamı karıştırdı. Bazı resimlerde net yuzde 99 emin olabiliyorum. Senin bebeğine net birşey diyemiyorum canim. Inşallah hayırlı sağlıklı salih bir oğlun olur. Rabbim nasip etsin hepimize. Amin
Evet onu bende duymuştum hatta kış ayları şeklindeKesinlikle değil. Ama bazı aylar erkeğe hamile kalmak daha yatkın olabilir
Amin insallah cnmAllah razı olsun canım
İnşaAllah bu ayın sonunda senden de güzel haber duymak nasip olur
Aynen canım kimi hepsinde aynı oluyor kiminde farklılık oluyoDemek ki bulantıların olması da dert
Olmaması da :)
Benimde bu sefer bulantılarım var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum
Bir arkadaşım var 2 kızı 2 oğlu oldu
Hepsinin hamileliği aynıydı diyor
Böyle şeyler duyunca fazla umutlanmamaya çalışıyorum işte...
Amin canım inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hiç canını sıkma onu yapmadım bunu yapmadım diye takdirde ne varsa o oluyor biliyorsun oğlu isteyenin kızı kız isteyenin oğlu oldu burada da. Yöntem deneyenlerden oğlu olanda oldu ama nasşolerşnde de olduğu için oldu. Benim görümceminde 4 kızı var. Bugün parkta bir bayanla tanıştık 3 oğlu varmış bana sen oğlanı bulamamışsin ben kızı dedi bende nasip dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Inşallah canım rabbim bütün isteyenlerin gonlundekini hayırlı sağlıklı nasip etsinAyyy sen zaten farklı zamanlarda denemişsin canım yaz, kış hep bahane işte veren Allah istediği vakit verir. Rabim sanada mücizeler yaşatsın
Rabbim şifa versin inşallah kötü birşey çıkmazKızlar bana dua edin nolur
kızım kreşte ringelröteln hastalığı geçirdi türkçede kızamıkçık röteln oluyor buda ona benzer bişey sanırım bulamadım nette neyse kan sonucum belli oldu pozitifmiş çok korkuyorum
Bebekte kan yetersizliği oluyormuş bundan dolayı organları su toplarmış, tedavi olarakta kordondan kan veriliyormuş, perşembe günü randevum beni neler bekliyor hiç bilmiyorum![]()
Çok geçmiş olsun. Siz nerde yasıyorsunuz ki, bir arkasımin bebeği ayni hastalığı geçirdi. Hemde aşilari yoktu. Ama ona rağmen bir hafta hastanede kalıp iyi oldu. Sizin kızınızın asilari var mi? Bir de hemen hastaneye yatırmak lazım. Tekrar çok geçmiş olsun. Allahtan dilerim ki kızınız bir an önce iy olsun. Kalbinizi ferah tutun. İyi olacak kızınız. SevgilerRabbim şifa versin inşallah kötü birşey çıkmaz
Kızlar bana dua edin nolur
kızım kreşte ringelröteln hastalığı geçirdi türkçede kızamıkçık röteln oluyor buda ona benzer bişey sanırım bulamadım nette neyse kan sonucum belli oldu pozitifmiş çok korkuyorum
Bebekte kan yetersizliği oluyormuş bundan dolayı organları su toplarmış, tedavi olarakta kordondan kan veriliyormuş, perşembe günü randevum beni neler bekliyor hiç bilmiyorum![]()
Rabbim şafi ismiyle acil şifa versin,emin değilim ama ilk aylarda olsan çok riskli oluyo bebek için.. sen kızılcık için o riskli dönemi atlattın diye düşünüyorum, sen yinede içini ferah tut detaylı doktora sor inşallah kolayca atlatırsınızKızlar bana dua edin nolur
Çok çok geçmiş olsunKızlar bana dua edin nolur
Benim ilk kızım ocak canım diğeri mart :)Evet onu bende duymuştum hatta kış ayları şeklinde
Aslında nasipte varsa her şekilde oluyor da insanız işte birşeylerle tahmin yürütmeye çalışmak istiyoruz sanırım