Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen ağrı sızı hiç bişey yoktu acı bende çok fazla yiyordum cips deli gibi canım isterdi bunda ne acı ne cips istiyo canım evde var duruyor öyle eşim bile şaşırdı sen yemeden durmazdın senin durum vahim galiba diyor ilki rahat olunca bunda kusunca bebeğe bişey mi oluyor ki normal mi bu bulantılar diyor daha beterleri oluyor şükür halime yine akşama doğru kendime geliyorum
Demek ki bulantıların olması da dert
Olmaması da :)
Benimde bu sefer bulantılarım var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum
Bir arkadaşım var 2 kızı 2 oğlu oldu
Hepsinin hamileliği aynıydı diyor
Böyle şeyler duyunca fazla umutlanmamaya çalışıyorum işte...

Insallah hersry guzel olacak ben buna inaniyorum rabbim inancim sonsuz insalh saglikla sende guzel bi hamilelik gecirirsin en kisa zamanda bebeginin kalp atislarini duyarsin bi sorun olmadsn rabbim sonrada saglikla kucagina almayi nasip eder insalah
Allah razı olsun canım
İnşaAllah bu ayın sonunda senden de güzel haber duymak nasip olur

Canım kesede yer ve yön olarak kız gibi geldi bana sadece kafası yuvarlak oluşu kafamı karıştırdı. Bazı resimlerde net yuzde 99 emin olabiliyorum. Senin bebeğine net birşey diyemiyorum canim. Inşallah hayırlı sağlıklı salih bir oğlun olur. Rabbim nasip etsin hepimize. Amin
Amin canım inşallah 2-3 hafta sonra özele gidecem cinsiyeti belki der o zamanda ultrason resmi atarım

Bu bebegin cinsiyetini tahmin edebilen varmi arkadaşlar

Eklentiler

• 20190108_223102.webp
    20190108_223102.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190108_223131.webp
    20190108_223131.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 69
Demek ki bulantıların olması da dert
Olmaması da :)
Benimde bu sefer bulantılarım var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum
Bir arkadaşım var 2 kızı 2 oğlu oldu
Hepsinin hamileliği aynıydı diyor
Böyle şeyler duyunca fazla umutlanmamaya çalışıyorum işte...
Aynen canım kimi hepsinde aynı oluyor kiminde farklılık oluyo

Kızlar bana dua edin nolur
kızım kreşte ringelröteln hastalığı geçirdi türkçede kızamıkçık röteln oluyor buda ona benzer bişey sanırım bulamadım nette neyse kan sonucum belli oldu pozitifmiş çok korkuyorum
Bebekte kan yetersizliği oluyormuş bundan dolayı organları su toplarmış, tedavi olarakta kordondan kan veriliyormuş, perşembe günü randevum beni neler bekliyor hiç bilmiyorum :KK42:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hiç canını sıkma onu yapmadım bunu yapmadım diye takdirde ne varsa o oluyor biliyorsun oğlu isteyenin kızı kız isteyenin oğlu oldu burada da. Yöntem deneyenlerden oğlu olanda oldu ama nasşolerşnde de olduğu için oldu. Benim görümceminde 4 kızı var. Bugün parkta bir bayanla tanıştık 3 oğlu varmış bana sen oğlanı bulamamışsin ben kızı dedi bende nasip dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun :KK66:
Amin canım inşallah
Ayyy sen zaten farklı zamanlarda denemişsin canım yaz, kış hep bahane işte veren Allah istediği vakit verir. Rabim sanada mücizeler yaşatsın
Inşallah canım rabbim bütün isteyenlerin gonlundekini hayırlı sağlıklı nasip etsin

kızım kreşte ringelröteln hastalığı geçirdi türkçede kızamıkçık röteln oluyor buda ona benzer bişey sanırım bulamadım nette neyse kan sonucum belli oldu pozitifmiş çok korkuyorum
Bebekte kan yetersizliği oluyormuş bundan dolayı organları su toplarmış, tedavi olarakta kordondan kan veriliyormuş, perşembe günü randevum beni neler bekliyor hiç bilmiyorum :KK42:
Rabbim şifa versin inşallah kötü birşey çıkmaz

Rabbim şifa versin inşallah kötü birşey çıkmaz
Çok geçmiş olsun. Siz nerde yasıyorsunuz ki, bir arkasımin bebeği ayni hastalığı geçirdi. Hemde aşilari yoktu. Ama ona rağmen bir hafta hastanede kalıp iyi oldu. Sizin kızınızın asilari var mi? Bir de hemen hastaneye yatırmak lazım. Tekrar çok geçmiş olsun. Allahtan dilerim ki kızınız bir an önce iy olsun. Kalbinizi ferah tutun. İyi olacak kızınız. Sevgiler

Rabbim şafii ismiyle sifa versin canm hoc bilmiyorum bu hastalığı insallah kolayca atlatırsınız :KK43:

Rabbim şafi ismiyle acil şifa versin,emin değilim ama ilk aylarda olsan çok riskli oluyo bebek için.. sen kızılcık için o riskli dönemi atlattın diye düşünüyorum, sen yinede içini ferah tut detaylı doktora sor inşallah kolayca atlatırsınız :dua:

Çok çok geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda şifa versin
Korktuklarından korusun

Back
X