- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #56.981
Dr gittin mi canım ben anlamadim bisey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr gittin mi canım ben anlamadim bisey
Bnm degl cnm bı arkds srdu bnde pek anlmyrmDr gittin mi canım ben anlamadim bisey
Bi görün doktora en azından için rahat eder korkma bişey olmaz inşallah. Bu arada bu dördüncü kız mı Maşşallah Rabbim sana bağışlasın. Kuzenimin de 4 kız o üzülüyor erkek olmadığı için ama bence ilerde 4 kız çok güzel olacak tabş tatlı anlaşamamazlıklar da :)) )Kötü seyler getirmemeye calisiyorum canm ama insan ister istemez etkileniyor birde bende mantar cikti hamilelikle beraber travocort kullandim gecmedi donaxy die bir fitil kullandim gecmedi bunlarda aklimda bebege etki edermi die bir doktora gidse
m de rahatlasam cok iyi olacak
Benim kızımda aralık canım :)Benim ilk kızım ocak canım diğeri mart :)
Hiç anlayamadım ultrason görüntüsündenEki Görüntüle 2223272 kızlar bnmkı doktr kız dedı once cıkıntısı yok dedı snra bı cıkıntı var gbı ama .Kordonda olablr bsey dyemm dedı bı bkrmısınz
cıkıntı bn gremyom paralel gbı goruyorm nubuHiç anlayamadım ultrason görüntüsünden
Ama bi çıkıntı gördüm eğer o hakikaten kordon değilse kesin erkek derdim acayip yukarı açılı duruyo
30lu almıştın demi buçuk gibi yap canım bakalım ne durumda yemek etkilemiyo canım sadece sulu şeyler tüketmemen yeter
Evet 30 tane cnm saat kacta yapiyim30lu almıştın demi buçuk gibi yap canım bakalım ne durumda yemek etkilemiyo canım sadece sulu şeyler tüketmemen yeter
30lu almıştın demi buçuk gibi yap canım bakalım ne durumda yemek etkilemiyo canım sadece sulu şeyler tüketmemen yeter
Cnm ben ultrasondan nubtan anlamiyom rabbim saglikla gonlundekini kucagina almayi nasip etsin insallahBnada bı bkınnn kızlarrrr ya