Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aksi telim sarj tutmuyor bu zamanda bozulacagi tuttu ya insallah hayirlisiyla hamis olursun canim seni merak ediyorum guzel bir haber verirsin insallah

Kizlarr bende acayip bir sekilde akinti var ovi testi yapiyorum ama negatif canim sıkıldı akinti var negatif bu gunlerde mi olmasi gerekiyo bugun on dorduncu gunum 30 31 32 arasi adetlerde

Gecen ay on ucunde cift cizgi vardi piki gormedim ama yumurtlama gunleri de degisiyor demekki dort gozle bekliyorum cizgileri ama cikmiyor bir turlu bana yooll gosterinnnn

Cnm bnmde pıkkn oldu ve snuc erkek yanı nasıp kısmet hersey

Cnm bnmde pıkkn oldu ve snuc erkek yanı nasıp kısmet hersey
Cok sagol canim cok sevindim adina insallh benimkide oyle olur hayirlisiyla tabi.ben bide vajinal dus yaptim ve alkali diyet uyguladim yani anliycaginiz cok emek verdim umarim burdaki butun bayanlarin gonlundeki umut kucaginda olur ve emekleri bosa gitmez

Ynlz bnm ıkıncı oglm bn kız ıstydm ama nsıp ıste 3 coxuk sence ckmu ya

Alkali dus hamile kalmaya engel oluyor diye cok yazi okudum yanlis bi yontemmis her oğlu olan vajinal dus almamıştır mantığı var yani bide alkali diyette neler yemedin ben alkali su iciyorum

Alkali dus hamile kalmaya engel oluyor diye cok yazi okudum yanlis bi yontemmis her oğlu olan vajinal dus almamıştır mantığı var yani bide alkali diyette neler yemedin ben alkali su iciyorum
Canim tabiki orasi oyle ama Ben sadece sansimi yukseltmrk icin denedim bende cok yerde okudum engelliyor diye ama bi deneyim dedim tutmazsa ikinci sefer yapmam dedim ama tuttu insallh istedigimde tutmustur.alkali diyet gelince zaten biz ph I yuksek su iciyoruz(saka su)sut ve sut urunleri yemedim cikolata ketcap gazli iceceklerden uzak durdum.surekli limonlu su ictim alkali yuksek besinler tukettim umarim isine yarar canim

Yeniyim burda tam kullanamayi ogrenemedim kusura bakmayin bende dikkat etmeye çalışıyorum insallh rabbim nasip eder hepimize erkek ewlat

Guzellerim . Senın kızlarn var sanrm onlara nsıl klmstn blıyomusun
Ilk kizim 10 yasinda oylesine kendiliginden olmustu ilk oldugu icin pek cindiyet takintimiz yoktu ikinci kizimda 4 yasinda ozamanlarda bu yumurtlama gunu erkek diye okumustum ama ovulasyon testi diye bisey oldugunu bilmiyirdum ve 14.gun ovulasyon gunu diye biliyordum o gun tek iliskiyle olmustu yani o aralar pek bu konuda bilgim yoktu

Yanı herkeste 14 cu gn degl bn 3 ay takıp ettm ılk ay 16 cı gun ıkıncı ay 26 cı gun 3 cu ay 20 cı gun oldu mesela dgmdn snra duzensz olmya baslmstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…