- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.141
Amin canim hepimizin insallhÇok iyi zamanda olmus canim Rabbim gönlüne göre versin
Aksi telim sarj tutmuyor bu zamanda bozulacagi tuttu ya insallah hayirlisiyla hamis olursun canim seni merak ediyorum guzel bir haber verirsin insallahBendd fazla bilmiyom cnm bu ay arkadaslar sayesinde yaptik piki 23 ocakta gordum 8. Gundeyim gecenlerde ruya gordum gebelik testinde 3 cizgi goruyodum ama sanki adet olacak gibi bi his var icimde hayirlisi olsun artik adetin 30. Gunu bugun bi 5 gun daha bekliyim muhtemelen bebek yoksa o zamana aDet olurum zaten goguslerimde hicbir degisiklik yok sadece arada sizliyolar ama gecen ayda adete yakin bole sizlama oluyodu adet oldum
Cnm bnmde pıkkn oldu ve snuc erkek yanı nasıp kısmet herseyHos bulduk canim kizlar bende uzun zamandir burayi takip ediyorum iki kizim var cok sukur ve ucuncuye oglum olsun cok istiyorum ovulasyon testleriyle birinci denememde hamile kaldim su an 6 haftalik felan hamileyim ama icimde bi kusku var cunku benim deneme biraz erken oldu galiba yani test pikten sonra oldu siliklesmeden sizce bu yontem cinsiyeti etkilermi
Piki gormen icin cift cizgiyi gordukten sonra ard arda test yap cunku hemen pik yapip acipmis olabilirGecen ay on ucunde cift cizgi vardi piki gormedim ama yumurtlama gunleri de degisiyor demekki dort gozle bekliyorum cizgileri ama cikmiyor bir turlu bana yooll gosterinnnn
Ama senın test pık olup slınmıs snra tekrar koyu bnmı yanls gryorumAmin canim hepimizin insallh
Cok sagol canim cok sevindim adina insallh benimkide oyle olur hayirlisiyla tabi.ben bide vajinal dus yaptim ve alkali diyet uyguladim yani anliycaginiz cok emek verdim umarim burdaki butun bayanlarin gonlundeki umut kucaginda olur ve emekleri bosa gitmezCnm bnmde pıkkn oldu ve snuc erkek yanı nasıp kısmet hersey
Evet canim yanlis gormuyosun bende ona aldanip yaptim ve sabaha koyulasinca hayal kirikligina ugradimAma senın test pık olup slınmıs snra tekrar koyu bnmı yanls gryorum
Ynlz bnm ıkıncı oglm bn kız ıstydm ama nsıp ıste 3 coxuk sence ckmu yaCok sagol canim cok sevindim adina insallh benimkide oyle olur hayirlisiyla tabi.ben bide vajinal dus yaptim ve alkali diyet uyguladim yani anliycaginiz cok emek verdim umarim burdaki butun bayanlarin gonlundeki umut kucaginda olur ve emekleri bosa gitmez
Anladim bende erkek bebek icin yaptin sandim olsun ucuncuye kizin olur insallh tabikide 3 cocuk cok degil 4 bile ideal bence 3.ye kizi kaparsin insallhYnlz bnm ıkıncı oglm bn kız ıstydm ama nsıp ıste 3 coxuk sence ckmu ya
Nsıp 3 u goze alablrmym blmym bnu hayrlsyla alım kucagma sezeryanm bıde her dgum bı amelıyatAnladim bende erkek bebek icin yaptin sandim olsun ucuncuye kizin olur insallh tabikide 3 cocuk cok degil 4 bile ideal bence 3.ye kizi kaparsin insallh
Alkali dus hamile kalmaya engel oluyor diye cok yazi okudum yanlis bi yontemmis her oğlu olan vajinal dus almamıştır mantığı var yani bide alkali diyette neler yemedin ben alkali su iciyorumCok sagol canim cok sevindim adina insallh benimkide oyle olur hayirlisiyla tabi.ben bide vajinal dus yaptim ve alkali diyet uyguladim yani anliycaginiz cok emek verdim umarim burdaki butun bayanlarin gonlundeki umut kucaginda olur ve emekleri bosa gitmez
Canim tabiki orasi oyle ama Ben sadece sansimi yukseltmrk icin denedim bende cok yerde okudum engelliyor diye ama bi deneyim dedim tutmazsa ikinci sefer yapmam dedim ama tuttu insallh istedigimde tutmustur.alkali diyet gelince zaten biz ph I yuksek su iciyoruz(saka su)sut ve sut urunleri yemedim cikolata ketcap gazli iceceklerden uzak durdum.surekli limonlu su ictim alkali yuksek besinler tukettim umarim isine yarar canimAlkali dus hamile kalmaya engel oluyor diye cok yazi okudum yanlis bi yontemmis her oğlu olan vajinal dus almamıştır mantığı var yani bide alkali diyette neler yemedin ben alkali su iciyorum
Canim tabiki orasi oyle ama Ben sadece sansimi yukseltmrk icin denedim bende cok yerde okudum engelliyor diye ama bi deneyim dedim tutmazsa ikinci sefer yapmam dedim ama tuttu insallh istedigimde tutmustur.alkali diyet gelince zaten biz ph I yuksek su iciyoruz(saka su)sut ve sut urunleri yemedim cikolata ketcap gazli iceceklerden uzak durdum.surekli limonlu su ictim alkali yuksek besinler tukettim umarim isine yarar canim
Yeniyim burda tam kullanamayi ogrenemedim kusura bakmayin bende dikkat etmeye çalışıyorum insallh rabbim nasip eder hepimize erkek ewlatCanim tabiki orasi oyle ama Ben sadece sansimi yukseltmrk icin denedim bende cok yerde okudum engelliyor diye ama bi deneyim dedim tutmazsa ikinci sefer yapmam dedim ama tuttu insallh istedigimde tutmustur.alkali diyet gelince zaten biz ph I yuksek su iciyoruz(saka su)sut ve sut urunleri yemedim cikolata ketcap gazli iceceklerden uzak durdum.surekli limonlu su ictim alkali yuksek besinler tukettim umarim isine yarar canim
Ilk kizim 10 yasinda oylesine kendiliginden olmustu ilk oldugu icin pek cindiyet takintimiz yoktu ikinci kizimda 4 yasinda ozamanlarda bu yumurtlama gunu erkek diye okumustum ama ovulasyon testi diye bisey oldugunu bilmiyirdum ve 14.gun ovulasyon gunu diye biliyordum o gun tek iliskiyle olmustu yani o aralar pek bu konuda bilgim yoktuGuzellerim . Senın kızlarn var sanrm onlara nsıl klmstn blıyomusun
Yanı herkeste 14 cu gn degl bn 3 ay takıp ettm ılk ay 16 cı gun ıkıncı ay 26 cı gun 3 cu ay 20 cı gun oldu mesela dgmdn snra duzensz olmya baslmstımIlk kizim 10 yasinda oylesine kendiliginden olmustu ilk oldugu icin pek cindiyet takintimiz yoktu ikinci kizimda 4 yasinda ozamanlarda bu yumurtlama gunu erkek diye okumustum ama ovulasyon testi diye bisey oldugunu bilmiyirdum ve 14.gun ovulasyon gunu diye biliyordum o gun tek iliskiyle olmustu yani o aralar pek bu konuda bilgim yoktu
Insallh bklm nsıp herseyBence canim erkeğe zaman gerekiyor sindirmeleri icin. Benim eşimde öyleydi ama sımdı kendisi istiyor. Sen merak etme göreceksin ki ilerde Esin’de değişek fikri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?