Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eekek için pikken yapılması bana daha cazip geliyor etrafımda t daha koyu iken deneyenlerin oğlu oldu Rabbim seninde eekek evlat ile müjdelesın
İnsallah allah gönlümüzdeki duaları kabul etsin canim. İnsallah allah sana bir kız bana da erkek evlat nasıl etsin sağlıkla insallah. Lütfen haftaya burayı takip edin ben patlacağım insallah her şey yolunda gider. Ya çok ama çok teşekkür ederim canım

tabiki takip ederiz olmadı etiket yap canjm oldumu

Sizce neye benziyor kızlar cinsiyeti??

Eklentiler

• C2FFCEE6-EEAD-4919-BE01-A9EE135391E8.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 62
Sen ne yaptin hamissindir insallah
Himm tamam bugun cokk susuz kaldim da yumurtlamayi kacirmak istemiyorumm
Bendd fazla bilmiyom cnm bu ay arkadaslar sayesinde yaptik piki 23 ocakta gordum 8. Gundeyim gecenlerde ruya gordum gebelik testinde 3 cizgi goruyodum ama sanki adet olacak gibi bi his var icimde hayirlisi olsun artik adetin 30. Gunu bugun bi 5 gun daha bekliyim muhtemelen bebek yoksa o zamana aDet olurum zaten goguslerimde hicbir degisiklik yok sadece arada sizliyolar ama gecen ayda adete yakin bole sizlama oluyodu adet oldum

Hos bulduk canim kizlar bende uzun zamandir burayi takip ediyorum iki kizim var cok sukur ve ucuncuye oglum olsun cok istiyorum ovulasyon testleriyle birinci denememde hamile kaldim su an 6 haftalik felan hamileyim ama icimde bi kusku var cunku benim deneme biraz erken oldu galiba yani test pikten sonra oldu siliklesmeden sizce bu yontem cinsiyeti etkilermi

Çok iyi zamanda olmus canim Rabbim gönlüne göre versin

Testin iliskiden kac saat sonra siliklesti canim

Ya aslinda Ben siliklesti sandim gece birliktelik oldu sabah tekrar test yaptim cizgiler ayni koyuluktaydi ondan sonra yapamadim cunku testlerim bitmisti resmi atiyorum iliski 6. Dan sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…