- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.161
Genelde sık iliski ile oluyir ilk hamileliklerde bu normal çünkü daha bif yıllok evlilijlerde iliski sıklığı fazla olur ve muhtemelen kız olur adwtten sonra gün aşırı iliski ile benim kız ayrıntılıda göremedi doktor bacakları kapalo diye sanırom minnosum icime kız kesin diyor emin olmak icin bekliyorum bende :) inşaAllah seninde kızın olur dünya tatlısı ben buraya gelin geldiğim yere inat kız istedim rabbimden hep hamdolsun diyimde değişmesinGuzellerim . Senın kızlarn var sanrm onlara nsıl klmstn blıyomusun
Hayirli olsun bebegin herhangi bi yontem uyguladinmi ve bebegin kac haftalikBende yeni evliydim sık iliski ile kiz oldu simdi yine hamileyim bakalm bu ne
Ilk bebegimde sık iliski oldu bacaklarimi dimtim cinsiyet icin hic bisey yapmadim ve kiz oldu simdide 11+5im bundada adetim bittikten sonra iliski oldu adet bitiminden 5 gun sonra pembe leke geldi oyle kaldim sık iliski olmadi bu sefer ovulasyon falanda yapmadim taktir allahtan ozellikle denemedim gonlumden geceni dua ettim bakalm cinsiyeti ne olcakHayirli olsun bebegin herhangi bi yontem uyguladinmi ve bebegin kac haftalik
Insallh degsmez cnm bnmde sık ılıskı bu amaGenelde sık iliski ile oluyir ilk hamileliklerde bu normal çünkü daha bif yıllok evlilijlerde iliski sıklığı fazla olur ve muhtemelen kız olur adwtten sonra gün aşırı iliski ile benim kız ayrıntılıda göremedi doktor bacakları kapalo diye sanırom minnosum icime kız kesin diyor emin olmak icin bekliyorum bende :) inşaAllah seninde kızın olur dünya tatlısı ben buraya gelin geldiğim yere inat kız istedim rabbimden hep hamdolsun diyimde değişmesin
Bayagi bi yol almam lazim sanirim:)[/QUOT
Ee cikmis sanirim beli degil pek ama bir kac gun sonra net belli olur
Adetten sonra kac gün ilişki olduIlk bebegimde sık iliski oldu bacaklarimi dimtim cinsiyet icin hic bisey yapmadim ve kiz oldu simdide 11+5im bundada adetim bittikten sonra iliski oldu adet bitiminden 5 gun sonra pembe leke geldi oyle kaldim sık iliski olmadi bu sefer ovulasyon falanda yapmadim taktir allahtan ozellikle denemedim gonlumden geceni dua ettim bakalm cinsiyeti ne olcak
Ama sen ovulasyonda falan dedin üçginmüydü neydi adetten sonra mı gün aşırı olduInsallh degsmez cnm bnmde sık ılıskı bu ama
Canim bu ara bende sürekli aliyorum hamilelik haberi ya hemde bir çoğu erkek ,, erkek senesine döndü sanirim. Sen yarin test yapıcak misin?Kizlar yarin 12. Gunum ve hicbir belirtim yok akinti ve bel agrisindan baska ama bu bel agrsi gecen ayda adete yakin oldu sonra adet oldum bu yuzden umutlanmak istemiyom nedense bugunlerde cevremdeki herkesten hamilelik haberini duyuyorum ister istemez cok cok uzuluyorum bnm hic olmayacakmi diye ne yapiyim sizce 2 gun daha bekliyyimmi tam belli olsun diye 23 ocak yum. oldu SAT 2 ocak
Uzulme tatlim rabbim nasip eder insallah gonlunu ferah tut umidini kaybetmeKizlar yarin 12. Gunum ve hicbir belirtim yok akinti ve bel agrisindan baska ama bu bel agrsi gecen ayda adete yakin oldu sonra adet oldum bu yuzden umutlanmak istemiyom nedense bugunlerde cevremdeki herkesten hamilelik haberini duyuyorum ister istemez cok cok uzuluyorum bnm hic olmayacakmi diye ne yapiyim sizce 2 gun daha bekliyyimmi tam belli olsun diye 23 ocak yum. oldu SAT 2 ocak
Ne guzel dedin oylee ball damliyor agzindan isteyen erkese ondann insallahCanim bu ara bende sürekli aliyorum hamilelik haberi ya hemde bir çoğu erkek ,, erkek senesine döndü sanirim. Sen yarin test yapıcak misin?
İnsallah canim aminn❤Ne guzel dedin oylee ball damliyor agzindan isteyen erkese ondann insallah
Cinsiyet degilde ben surekli hamilelik haberi aliyom keske o haberi bende verebilsem bazen diyorum kendi kendime test yarin yapmiyim pzt yapicam cnm cunku eczaneden almam gerekiyo yanimda olanlar bitti erken gebeligi yaomaz olaydim ama yaptim bitane normal gebelik eltimee verdim o yapti sonra bnde bitane kaldi onuda gecenlerde ruya gordum testim 3 cizgi cikiyodu bende o ruyaya aldandim sanirim 8. Gundu yaptim testi negatif ciktiCanim bu ara bende sürekli aliyorum hamilelik haberi ya hemde bir çoğu erkek ,, erkek senesine döndü sanirim. Sen yarin test yapıcak misin?
Şükür cnm mahrum degiliz bitane evladim var ama ikinciside olsa fena olmaz yani insanoglu zaten cok istedigiyle sınanıyorUzulme tatlim rabbim nasip eder insallah gonlunu ferah tut umidini kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?