Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen bnmde blırtılr hep kızdı ama snc erkk kndı doktruma gtmeden ınanmyrm pek

Bn hamıle klmadan oncekı ay yapmıstm sogan kru adetımın10 gun gcıktrdı eger erkk ıstyosan testın pıkken yapma slındgnde yap ilşkı bnmkı ck cbk catladı ondan tuttu bnce grcı nsıp hersey dedgnı bnde dsnuyorm ıkı erkek cock anlsrlar dye ama blmym hp ıcmde o kız cocugu 3 cuyu dsunuyorm aöa cesaretm yk bıtaraftanda ytr 2 tane dyorum zamn gstrcl brfe esım 3 erkk kardes o yuzden acaba bnmdemı hp oglm olck dyorum

Canım soğan kuru erkek bebeğe yatkın çünkü rahmi temizliyor ben sana bunu kız topiginde yazmıştım sağlıkla gelsin paşa

Erkek bebek için alkali beslenen alkili su içen var mi acaba genelde hamur işi yiyenlerin kizi olur diyorlar dogurmudur kirmizi et tavuk da asitikmis onlarda zararli diyorlar erkek spermler alkali ortami sewermis ne kadar doğru bilgisi olan var mi ???

Erkek bebek icin pikden sonra mi ilişki olmali yani cok ince ayar bunlar yaa
Yumurtlamadan hemen sonra iliski olursa ama oncesinde hic olmamali, cunku x spermleri uzun süre yasarken y spermleri hemen ölürmüş. Yumurtlamw sonrası hemen iliski olursa erkek olma ihtimali epey yüksek.

Canım soğan kuru erkek bebeğe yatkın çünkü rahmi temizliyor ben sana bunu kız topiginde yazmıştım sağlıkla gelsin paşa
İnsallah Semra insallah allah sana bir kız bana da bir erkek evlat nasip etsin sağlıkla... gecen ay yaptım sence haftaya kadar yapayım mi? İki gün yaptım ama sanki iltihap gibi akıntım geldi. Affardesin böyle yazıyorum kusura bakma ama ne yapayım burada paylaşıyorum canim

Gercegi Semra’ya da sordum. Sence haftaya kadar yapayım mi? Pazar’dan itibaren yumurta takibe başlayacağım. Bence canim iki erkek iki kız iyi ama üçüncü ya bir erken yada bir kız olmalı.. benim ablamın kızı Yok ama biraz buruk. Uc oğlu var. Keşke bir kızım olsa hep diyor. Ama artık yasıda geçti. Bence sen çocuklarını büyüt sonra bir kız yap. Bu yöntemle çünkü iyi cozmussun bence. Daha iyi takip yaparsın neden olmasın ki dimi canim

Tabıkı ıstyrm ogullarmı bı byutm oglmu 10 kıza degsmem annecgm dedkce ıcım gdyo ama gnul ıkısndednde ıstyo bn ıkı kardes bydm ck ıstdm. 1 .2 tane daha karseım olsa keske dedım hep en son bnden 17 sene snra bı kardesım oldu 6 aylık kaybettk ona dayanmdık bıtane daha oldu anneme hep drm keske 2 tane daha olsayms ck sevyorm ck krdeslı aılelerı bı akrabamzn 4 cocugu var esı hasta dedı 4 cocugm daha olsayms kske brının ısı olsa brı glıp gtryo doktra 4 tane daha olsa hc brıne yuk olmazdım oda ck takmstr aklmda nasıp ınsallh rabbm herkesın gnlune gre verır bu kız olsa ble 3 hep vardı aklımda ama esım uiıstmyo aksam dedım bn bı kzıım olsn ıstyorm sonkez dencm oda dedı bn 2 yı ble ıstmydm zaman blkı sen ıstmcn ılerde zamna brakalm bunu bı alalım kucagmza dedı

O akıntı nrmal rHım temızlnıyo zaten bnden 15 gun gldı ck

Adet olduktan sonra yapabilirsin soğan kurunu bence burdaki arkadaşlar o kur ile daha bilgili canim benim sadece bildiğim sogan kurunun rahmi temizledigi Amin arkadaşım çok saol

Bence canim erkeğe zaman gerekiyor sindirmeleri icin. Benim eşimde öyleydi ama sımdı kendisi istiyor. Sen merak etme göreceksin ki ilerde Esin’de değişek fikri.

Adet olduktan sonra yapabilirsin soğan kurunu bence burdaki arkadaşlar o kur ile daha bilgili canim benim sadece bildiğim sogan kurunun rahmi temizledigi Amin arkadaşım çok saol
Tamam canim benim çok teşekkür ederim gerçekten cevabın icin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…