- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.201
Canim insallah hamilesinde insallah ama ben öyle hissediyorum. Zaynoc17 insallah benim ve burada dilekte bulunan herkese allah nasip etsinCanim bu ara bende sürekli aliyorum hamilelik haberi ya hemde bir çoğu erkek ,, erkek senesine döndü sanirim. Sen yarin test yapıcak misin?
Amin insallah canim❤Canim insallah hamilesinde insallah ama ben öyle hissediyorum. Zaynoc17 insallah benim ve burada dilekte bulunan herkese allah nasip etsin
Idrar da beklemiş idrar olacak canimHic su icmiyorum ki test icin tamam yaparim
tamam canim ona da dikket ederimIdrar da beklemiş idrar olacak canim
Canim insallah tuttururunsun. Allah senin ve hepimizin dualarını kabul etsin. İnsallah bende yarin başlayacağım testlereGeceye gelirse bu pik isi ya uyur kalirsam
İnsallah canim ya bende hep dua ediyorum burdakilere test isi sıkıntı ben ilk defa yapiyorumya cok degisik hemen olsa bitse diyorum esim sorup duruyor ne zaman ne zaman diyeCanim insallah tuttururunsun. Allah senin ve hepimizin dualarını kabul etsin. İnsallah bende yarin başlayacağım testlere
İnsallah sonucu güzel olur. Bak suuus bu konuda çok sabır gösterdi senin bence bugün yada yarın olacak gibi geliyor. Tabiii burada çok tecrübeli arkadaşlar var onlar kesin yorum yaparlar Sana. Allah sana ve hepimize yardımcı olsun. En azında çok mahsun bir istekte bulunuyoruz allah dualarımızı kabul etsinİnsallah canim ya bende hep dua ediyorum burdakilere test isi sıkıntı ben ilk defa yapiyorumya cok degisik hemen olsa bitse diyorum esim sorup duruyor ne zaman ne zaman diye
Evet sabir onemli sabrediyorum insallah diledigimiz olur ben bu topigin her sayfasini okudum her sayfada baska heyecanlandim insallah bende o heyecani yasarim burdaİnsallah sonucu güzel olur. Bak suuus bu konuda çok sabır gösterdi senin bence bugün yada yarın olacak gibi geliyor. Tabiii burada çok tecrübeli arkadaşlar var onlar kesin yorum yaparlar Sana. Allah sana ve hepimize yardımcı olsun. En azında çok mahsun bir istekte bulunuyoruz allah dualarımızı kabul etsin
Evet sabir onemli sabrediyorum insallah diledigimiz olur ben bu topigin her sayfasini okudum her sayfada baska heyecanlandim insallah bende o heyecani yasarim burdaİnsallah sonucu güzel olur. Bak suuus bu konuda çok sabır gösterdi senin bence bugün yada yarın olacak gibi geliyor. Tabiii burada çok tecrübeli arkadaşlar var onlar kesin yorum yaparlar Sana. Allah sana ve hepimize yardımcı olsun. En azında çok mahsun bir istekte bulunuyoruz allah dualarımızı kabul etsin
Saat kur canim 12 de test yap 4 de 8 de bu dönem uykusuz ve susuz kalacaksin birazGeceye gelirse bu pik isi ya uyur kalirsam
Canim cok sagol ya yapacagim insallahhSaat kur canim 12 de test yap 4 de 8 de bu dönem uykusuz ve susuz kalacaksin biraz
Canım çok sukur sağlıklı evlatlarimiz var inseAllah seninde olacak bugünlerde bende çok hamile haberi alır ve duyar oldum ve erkek çoğuda Rabbim sizlerede nasip etsinKizlar yarin 12. Gunum ve hicbir belirtim yok akinti ve bel agrisindan baska ama bu bel agrsi gecen ayda adete yakin oldu sonra adet oldum bu yuzden umutlanmak istemiyom nedense bugunlerde cevremdeki herkesten hamilelik haberini duyuyorum ister istemez cok cok uzuluyorum bnm hic olmayacakmi diye ne yapiyim sizce 2 gun daha bekliyyimmi tam belli olsun diye 23 ocak yum. oldu SAT 2 ocak
Bekle istersen canım bir ikigün daha sonra test yap adet olmazsan üzilme üzülecek birsey yok adet olursanda yine rabbine sığın8r bastan başlarsınKizlar yarin 12. Gunum ve hicbir belirtim yok akinti ve bel agrisindan baska ama bu bel agrsi gecen ayda adete yakin oldu sonra adet oldum bu yuzden umutlanmak istemiyom nedense bugunlerde cevremdeki herkesten hamilelik haberini duyuyorum ister istemez cok cok uzuluyorum bnm hic olmayacakmi diye ne yapiyim sizce 2 gun daha bekliyyimmi tam belli olsun diye 23 ocak yum. oldu SAT 2 ocak
Netten alamazmısın canımCinsiyet degilde ben surekli hamilelik haberi aliyom keske o haberi bende verebilsem bazen diyorum kendi kendime test yarin yapmiyim pzt yapicam cnm cunku eczaneden almam gerekiyo yanimda olanlar bitti erken gebeligi yaomaz olaydim ama yaptim bitane normal gebelik eltimee verdim o yapti sonra bnde bitane kaldi onuda gecenlerde ruya gordum testim 3 cizgi cikiyodu bende o ruyaya aldandim sanirim 8. Gundu yaptim testi negatif cikti
Canim senin kac çocuğun varCanım çok sukur sağlıklı evlatlarimiz var inseAllah seninde olacak bugünlerde bende çok hamile haberi alır ve duyar oldum ve erkek çoğuda Rabbim sizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?