Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bu ara bende sürekli aliyorum hamilelik haberi ya hemde bir çoğu erkek ,, erkek senesine döndü sanirim. Sen yarin test yapıcak misin?
Canim insallah hamilesinde insallah ama ben öyle hissediyorum. Zaynoc17 insallah benim ve burada dilekte bulunan herkese allah nasip etsin

Canim insallah tuttururunsun. Allah senin ve hepimizin dualarını kabul etsin. İnsallah bende yarin başlayacağım testlere
İnsallah canim ya bende hep dua ediyorum burdakilere test isi sıkıntı ben ilk defa yapiyorumya cok degisik hemen olsa bitse diyorum esim sorup duruyor ne zaman ne zaman diye

İnsallah canim ya bende hep dua ediyorum burdakilere test isi sıkıntı ben ilk defa yapiyorumya cok degisik hemen olsa bitse diyorum esim sorup duruyor ne zaman ne zaman diye
İnsallah sonucu güzel olur. Bak suuus bu konuda çok sabır gösterdi senin bence bugün yada yarın olacak gibi geliyor. Tabiii burada çok tecrübeli arkadaşlar var onlar kesin yorum yaparlar Sana. Allah sana ve hepimize yardımcı olsun. En azında çok mahsun bir istekte bulunuyoruz allah dualarımızı kabul etsin

Evet sabir onemli sabrediyorum insallah diledigimiz olur ben bu topigin her sayfasini okudum her sayfada baska heyecanlandim insallah bende o heyecani yasarim burda

Evet sabir onemli sabrediyorum insallah diledigimiz olur ben bu topigin her sayfasini okudum her sayfada baska heyecanlandim insallah bende o heyecani yasarim burda

Canım çok sukur sağlıklı evlatlarimiz var inseAllah seninde olacak bugünlerde bende çok hamile haberi alır ve duyar oldum ve erkek çoğuda Rabbim sizlerede nasip etsin

Bekle istersen canım bir ikigün daha sonra test yap adet olmazsan üzilme üzülecek birsey yok adet olursanda yine rabbine sığın8r bastan başlarsın

Netten alamazmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…