- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.221
2 oglum var canim 10 ve 4 yasindaCanim senin kac çocuğun var
Canim bu ara bende sürekli aliyorum hamilelik haberi ya hemde bir çoğu erkek ,, erkek senesine döndü sanirim. Sen yarin test yapıcak misin?
Daha devam canim 4 saatt sonra tekrarlaEki Görüntüle 2231676 Bakar misinizz
Canım az daha var pik olmasına sabah ta yaparsin testEki Görüntüle 2231676 Bakar misinizz
Peki nasıl oldular canim hatirliyor musun iliski zamanlarını2 oglum var canim 10 ve 4 yasinda
Bölge bölge değişiyor bu durum benceBen tam tersi kiz senesi diyorum bu seneye hep kiz cevremdeki hamileler
Bu testleri hic anlamiyorum ben cift cizgi olunca yumurtlama.zamanimi oluyorEki Görüntüle 2231588 kizlarr bakin testlere
Sabah yaparsa gec kalabilir canim testi birden pik yapıp açılabilir oyle olursa yanilirCanım az daha var pik olmasına sabah ta yaparsin test
Evet sabir onemli sabrediyorum insallah diledigimiz olur ben bu topigin her sayfasini okudum her sayfada baska heyecanlandim insallah bende o heyecani yasarim burda
Hatırlamıyorum adet bitimi korunmasiz ilişki oldu hep buyukte eşim 3 ay şehir dışında idi bende adetten yeni çıktım oldu 2 ciside oleydi adetten temizlendim ole olduPeki nasıl oldular canim hatirliyor musun iliski zamanlarını
Amin insalh cnm rabbim isteyen herkese versinCanım çok sukur sağlıklı evlatlarimiz var inseAllah seninde olacak bugünlerde bende çok hamile haberi alır ve duyar oldum ve erkek çoğuda Rabbim sizlerede nasip etsin
Bende ilk kez yaptigim icin soruyorum ya canimBu testleri hic anlamiyorum ben cift cizgi olunca yumurtlama.zamanimi oluyor
Bekle istersen canım bir ikigün daha sonra test yap adet olmazsan üzilme üzülecek birsey yok adet olursanda yine rabbine sığın8r bastan başlarsın
Bekleme tarafindayim bende cnm nasil olsa acelem yok rabbim en iyisini bilirBekle istersen canım bir ikigün daha sonra test yap adet olmazsan üzilme üzülecek birsey yok adet olursanda yine rabbine sığın8r bastan başlarsın
Canım t çizgisi daha koyu olunca yumurtlama oluyor t kismi siliklesince catliyorBu testleri hic anlamiyorum ben cift cizgi olunca yumurtlama.zamanimi oluyor
Alabilirim ama gerek yok cnm bi 3 gun daha bekliyecemNetten alamazmısın canım
Gece ucte yapayimSabah yaparsa gec kalabilir canim testi birden pik yapıp açılabilir oyle olursa yanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?