- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.241
Canım t çizgisi daha koyu olunca yumurtlama oluyor t kismi siliklesince catliyor
Anladım canım benim pik sekilde 1 gün duruyorSabah yaparsa gec kalabilir canim testi birden pik yapıp açılabilir oyle olursa yanilir
Allah bagislasin canim darisi biz isteyenlere insallahYumurtlama zamaninda oldu benim ilk ogkum 2.de yumurtlamadan 1 gece once olmustuen son iliski tabi ben kiz icin yapmistim ama erken yumurtladım kasik agrisindan anlamistim
Bende ilk kez yaptigim icin soruyorum ya canim
Allah bagislasin canim darisi biz isteyenlere insallah
Uc kizim var canimSizin ilk bebeginizmi
İnsallah canimm gonlumuzdekini versin rabbimAmin cnm bizede inss kizz nasip etsin hayirlisiyla
İnsallah allah sana da bir kız çocuğu nasıp etsin canimCanım çok sukur sağlıklı evlatlarimiz var inseAllah seninde olacak bugünlerde bende çok hamile haberi alır ve duyar oldum ve erkek çoğuda Rabbim sizlerede nasip etsin
2 gun olduAdetten sonra kac gün ilişki oldu
Allah razı olsun Rabbim seninde gönlune göre versin canimİnsallah allah sana da bir kız çocuğu nasıp etsin canim
Anladim canim peki beslenmen nasildir sut ve sut urunleri tuketir misin bir de sag sol me taraftan oldular.biliyor musunHatırlamıyorum adet bitimi korunmasiz ilişki oldu hep buyukte eşim 3 ay şehir dışında idi bende adetten yeni çıktım oldu 2 ciside oleydi adetten temizlendim ole oldu
Benim de duruyor canim benimde gec catliyor ama bazilarinin hemen pik yapip bir iki saat içerisinde siliniyor o yuzden sıkı takip gerekAnladım canım benim pik sekilde 1 gün duruyor
3 olur 4 olur yap canimGece ucte yapayim
Canım beslenmeye hiç dikkat etmedim sütü de hiç sevmem tüketmemde şimdilik süte alışmaya çalışıyorum ikiside kese olarak soldaydilar dr sol tarafa bastırarak bakıyordu yeşillik türü çok yerdim hatta ogun çok atlatirdim ikisindedeAnladim canim peki beslenmen nasildir sut ve sut urunleri tuketir misin bir de sag sol me taraftan oldular.biliyor musun
Kese soldaysa sagdan mi yumurtlamis oluyorsun canim tam tersi diyorlar ya hani. Canim bende sutlu kahve cok seviyorum ama kizima hamile kalmadan önce neredeyse hic icmezdim cokta bi alakasi yok sankiCanım beslenmeye hiç dikkat etmedim sütü de hiç sevmem tüketmemde şimdilik süte alışmaya çalışıyorum ikiside kese olarak soldaydilar dr sol tarafa bastırarak bakıyordu yeşillik türü çok yerdim hatta ogun çok atlatirdim ikisindede
Rabbim nasip.etsin sağlıklı hayirli bir erkek evlat insallah canim ben sana ozelden de atacagim dualari zatenKizlar bana dua edinn boll boll lutfen
Sağ sol olayına takılma hiç sol tarafta yumurtlama olmayan ameliyat olan tek tarafla iki cinside doğurmuş olanları biliyorumKese soldaysa sagdan mi yumurtlamis oluyorsun canim tam tersi diyorlar ya hani. Canim bende sutlu kahve cok seviyorum ama kizima hamile kalmadan önce neredeyse hic icmezdim cokta bi alakasi yok sanki
Rabbim salihlerden salih erkek evlat ile müjdelesın hayırlısı ile sağlıklaKizlar bana dua edinn boll boll lutfen
Benim kizim soldan oldu canim o yüzden biraz sag takintim var açıkçası ama nasip yani ben klomen kullanıyorum 6 ay kullanılıyor 2 deneme hakkim kaldi sag sol demeden ikisinde de deneme yapacağım ins tutar yoksa doktor aşılama dediSağ sol olayına takılma hiç sol tarafta yumurtlama olmayan ameliyat olan tek tarafla iki cinside doğurmuş olanları biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?