Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hatırlamıyorum adet bitimi korunmasiz ilişki oldu hep buyukte eşim 3 ay şehir dışında idi bende adetten yeni çıktım oldu 2 ciside oleydi adetten temizlendim ole oldu
Anladim canim peki beslenmen nasildir sut ve sut urunleri tuketir misin bir de sag sol me taraftan oldular.biliyor musun

Anladim canim peki beslenmen nasildir sut ve sut urunleri tuketir misin bir de sag sol me taraftan oldular.biliyor musun
Canım beslenmeye hiç dikkat etmedim sütü de hiç sevmem tüketmemde şimdilik süte alışmaya çalışıyorum ikiside kese olarak soldaydilar dr sol tarafa bastırarak bakıyordu yeşillik türü çok yerdim hatta ogun çok atlatirdim ikisindede

Kese soldaysa sagdan mi yumurtlamis oluyorsun canim tam tersi diyorlar ya hani. Canim bende sutlu kahve cok seviyorum ama kizima hamile kalmadan önce neredeyse hic icmezdim cokta bi alakasi yok sanki

Kese soldaysa sagdan mi yumurtlamis oluyorsun canim tam tersi diyorlar ya hani. Canim bende sutlu kahve cok seviyorum ama kizima hamile kalmadan önce neredeyse hic icmezdim cokta bi alakasi yok sanki
Sağ sol olayına takılma hiç sol tarafta yumurtlama olmayan ameliyat olan tek tarafla iki cinside doğurmuş olanları biliyorum

Sağ sol olayına takılma hiç sol tarafta yumurtlama olmayan ameliyat olan tek tarafla iki cinside doğurmuş olanları biliyorum
Benim kizim soldan oldu canim o yüzden biraz sag takintim var açıkçası ama nasip yani ben klomen kullanıyorum 6 ay kullanılıyor 2 deneme hakkim kaldi sag sol demeden ikisinde de deneme yapacağım ins tutar yoksa doktor aşılama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…