- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.261
Canim ya benim ablamın uc oğlu var Ablam inanılmaz sut peynir ve yoğurt tüketir ama oğulları var KESK’e etkili olsaydi da bir kızı olsaydi oda çok istedi ama olmadı sanırım nasip kısmet insallah allah dileğimizi sağlıkla verir.Kese soldaysa sagdan mi yumurtlamis oluyorsun canim tam tersi diyorlar ya hani. Canim bende sutlu kahve cok seviyorum ama kizima hamile kalmadan önce neredeyse hic icmezdim cokta bi alakasi yok sanki
İyi diyelim iyi olalım canım
Canım Rabbim salihlerden sağlıklı bi de oğlan nasip etsinKizlar bana dua edinn boll boll lutfen
Benim görümcemde çok tüketirCanim ya benim ablamın uc oğlu var Ablam inanılmaz sut peynir ve yoğurt tüketir ama oğulları var KESK’e etkili olsaydi da bir kızı olsaydi oda çok istedi ama olmadı sanırım nasip kısmet insallah allah dileğimizi sağlıkla verir.
Kac kizin var canimKizlar bana dua edinn boll boll lutfen
Allah iyilik versin cnm allah yardimcin olsun inslh bende iyiyim sagol tessekur ederimİyi diyelim iyi olalım canım
Şiddetli mide ağrım var eskiden de vardı hamilelikle iyice kötü oldum
Yatılı misafirim de var evde
Koşturmaca geçiyor
Sen nasılsın?
Hayr cnm adetten snra krunduk cat 2 gun 1 gun ınce ve pıkken oldu heaap ettm 42 44 de saat ıcnde 3 ılıskıAma sen ovulasyonda falan dedin üçginmüydü neydi adetten sonra mı gün aşırı oldu
Evet canim bende hiç dikkat etmemiştim. Adetten sonra sık iliski oldu ikisinde de. Ben o zaman bilmiyordum. Aslında çok araştıran okuyan birisiyim ama bilmiyordum. Artık ne zaman ki istemeye ve çevre faktörü başlayınca ben araştırmaya ve hatta fazlasını yapmaya çalışırım ama olmadı. Bugün yumurta takibine başlayacağım. Sadece Allah’a dua edeceğim. Arkadaşlar sizde dua edin lütfen. Birde hepinize sormak isterim bende iki çeşit ovalosyon testi var. Biri gülen yüz diğeri çubuk Hangisi iyi? Hoş gülen yüz çok pahalıydı ama sanki onda anlamayacak gibime geliyor. Bu konuda fikirlerinizi istiyorum. Birde ben kalktım ilk idrarı yaptım sonra bir kahve içebilir miyim? Hani hiç sıvı alınmayacak ya?Gnelde dkkat etmyenlern hp kızı oluyo sankı ya
Evet canim bende hiç dikkat etmemiştim. Adetten sonra sık iliski oldu ikisinde de. Ben o zaman bilmiyordum. Aslında çok araştıran okuyan birisiyim ama bilmiyordum. Artık ne zaman ki istemeye ve çevre faktörü başlayınca ben araştırmaya ve hatta fazlasını yapmaya çalışırım ama olmadı. Bugün yumurta takibine başlayacağım. Sadece Allah’a dua edeceğim. Arkadaşlar sizde dua edin lütfen. Birde hepinize sormak isterim bende iki çeşit ovalosyon testi var. Biri gülen yüz diğeri çubuk Hangisi iyi? Hoş gülen yüz çok pahalıydı ama sanki onda anlamayacak gibime geliyor. Bu konuda fikirlerinizi istiyorum. Birde ben kalktım ilk idrarı yaptım sonra bir kahve içebilir miyim? Hani hiç sıvı alınmayacak ya?
Saol canım dikkat ederim. SaatKahve ıctıktn snra cnm e 4 saat sıcı alımına dkkat et brde bn en ıyı sonucu 11 gbı yptıklarmda grmustm sen elındn glenı yap grısı takdrı ılahı dılerm gnlndekı nasıp olr
Selamun aleyküm hanımlar sekiz haftalık rabbim nasip ederse hamileyim acaba size ultrason fotoğrafı atsam yorumlayabilir misiniz
Uc kizim var canimKac kizin var canim
Amin insallah canim..Ayy canim masallah burdaki arkadaşları etkilemek istemem ama bende cok inanmıyorum beslenme işine. Dedigin gibi babannem de asiri tuketir sut peynir yogurt yumurta ama 7 oglu varCanim ya benim ablamın uc oğlu var Ablam inanılmaz sut peynir ve yoğurt tüketir ama oğulları var KESK’e etkili olsaydi da bir kızı olsaydi oda çok istedi ama olmadı sanırım nasip kısmet insallah allah dileğimizi sağlıkla verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?