Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kese soldaysa sagdan mi yumurtlamis oluyorsun canim tam tersi diyorlar ya hani. Canim bende sutlu kahve cok seviyorum ama kizima hamile kalmadan önce neredeyse hic icmezdim cokta bi alakasi yok sanki
Canim ya benim ablamın uc oğlu var Ablam inanılmaz sut peynir ve yoğurt tüketir ama oğulları var KESK’e etkili olsaydi da bir kızı olsaydi oda çok istedi ama olmadı sanırım nasip kısmet insallah allah dileğimizi sağlıkla verir.

Benim görümcemde çok tüketir
Onunda 2 oğlu var

Gnelde dkkat etmyenlern hp kızı oluyo sankı ya
Evet canim bende hiç dikkat etmemiştim. Adetten sonra sık iliski oldu ikisinde de. Ben o zaman bilmiyordum. Aslında çok araştıran okuyan birisiyim ama bilmiyordum. Artık ne zaman ki istemeye ve çevre faktörü başlayınca ben araştırmaya ve hatta fazlasını yapmaya çalışırım ama olmadı. Bugün yumurta takibine başlayacağım. Sadece Allah’a dua edeceğim. Arkadaşlar sizde dua edin lütfen. Birde hepinize sormak isterim bende iki çeşit ovalosyon testi var. Biri gülen yüz diğeri çubuk Hangisi iyi? Hoş gülen yüz çok pahalıydı ama sanki onda anlamayacak gibime geliyor. Bu konuda fikirlerinizi istiyorum. Birde ben kalktım ilk idrarı yaptım sonra bir kahve içebilir miyim? Hani hiç sıvı alınmayacak ya?

Kahve ıctıktn snra cnm e 4 saat sıcı alımına dkkat et brde bn en ıyı sonucu 11 gbı yptıklarmda grmustm sen elındn glenı yap grısı takdrı ılahı dılerm gnlndekı nasıp olr

Kahve ıctıktn snra cnm e 4 saat sıcı alımına dkkat et brde bn en ıyı sonucu 11 gbı yptıklarmda grmustm sen elındn glenı yap grısı takdrı ılahı dılerm gnlndekı nasıp olr
Saol canım dikkat ederim. Saat on birde yapmaya çalışırım. Çalışıyorum ama olsun is yerinde yaparım. Teşekkür ederim allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize dua et canim hamilelerin duası kabul olur. Gercegi böyle diyorum ben ve diğer hamile arkadaşlar darılmayın. Kalbi temiz olan herkesin duası kabul olur.

Amin insallah canim..Ayy canim masallah burdaki arkadaşları etkilemek istemem ama bende cok inanmıyorum beslenme işine. Dedigin gibi babannem de asiri tuketir sut peynir yogurt yumurta ama 7 oglu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…