Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İdrarda çıkmama daha yüksek ama kan olsa derdimki kesin sonuç o bile belli olmuyir işte nasipte varsa kim ne derse desin acele enişsin birazcık öncesinde lekelenmen falan olsa kesin yaomanı bende isterdim herşey nodmal seyrinde giderken en az bi 14 gün beklenmeli ki 8 ile 9 ginler arasında anca kanda çoka sonuc idrarda çıkmaz

Adet olursan hormonlarına tekrar baktırmalısın canom her ay düzenli bakılmalı bazıları en son normaldi bir sene oldu diyor biz kadınların her ay adeti bile değişiyor buda hormonlar değişiyor demek oluyor ki bi sorunda erken mücadele etmemiz için en kolay bi yol

Silik bile olsa hic cikmazmi cnm lekelenme yok ama akinti desen o cok oluyo beyaz kremsi govusler dolgunlasmis belim agriyo ama kasiklarda agri sanci hicbisey yok

Adet olsam zaten bu ay baktiracam butun hormonlara cnm

Silik bile olsa hic cikmazmi cnm lekelenme yok ama akinti desen o cok oluyo beyaz kremsi govusler dolgunlasmis belim agriyo ama kasiklarda agri sanci hicbisey yok
Çıkmaz canım ben lekelenme yaşadığpmda adetin 8. Günüydü ben bekledim yapmadım daha adetime 10 gün vardı çünkü ama bir hafta kala yapmıştım silik çıktı ertesi gün in olmaknicin bidaha yaptım baya koyiydu yani yerlesme belirtisi okmayada bilir ama en sağlıklısı 14 gün geçmesi 9 ile 10 günde yerleşse 4 gon sonra anca idrarda görünür zaten olmazsan adetine dek gelir genelde bdnimki istisnaydı erken hamilelikti çünkü adetten 4 gecmisti ki yumurtlama belirtileri başladı ovulasyon almaya fırsat kalmadı dek gelsin diye gün aşorı mecburi iliski oldu anloycağın

Adet olsam zaten bu ay baktiracam butun hormonlara cnm
Baktıronca adet olmazsan bana gönder değerlendirelim eğer hamile olmazda adette olmazsan bal kürinü mutlaka dene belkide hamile olmama o vesile oldu benim yumurtlamada erkene ondan geldi büyik bi ihfimalle vardı bir cok postta yumurtlamayı erkene alıyormuş

Anldm cnm

Bal denedim ben gecen ay ama o kadar umutlu olmama ragmen yine olmadi cnm bal corekotu tarciinyaptim ben ve esim tukettik yani gercekten yenmesi gereken herseyi esim yiyer icer hayir demez bende elimden gelenin fazlasini yapiyom ama olmuyo iste yapacak bisey simdi sizlerden tek ricam çok çok dua edin bana ben simdi ACILE GIDIP KAN VERECEM LUTFEN NE OLUR INSALLAH VARDIR VE CIKAR ...

Sizlere burda beta hcg şu şu kadar diyim 0 larla gelmiyim

Canım sadece ablla olmuyor iste benim sonuçlarım cok kötüydü biliyorsun bdn sanki kombine bir kür denedim yeşil cayda içtim ada çayıda östrojdn hormonum çok düşiktü e 2 yani ve diğerleri fsh vd lh degerim ikiside 20 üzerindeydi nirmal değerleri 6 civarı var sen düsün halimi testeredişliyi bir ay yaklaşok kullandım ben sonra yeşil çayla ada çayına basladm bal kürinüde kullanirken ade oldum ya erkenden başladım erken oldum erken yumurtladm bu üçlüyü yumirtlamaya kadar kulland8m ve adetin 4 Güniydü be de doktorda şok geçirdi e2 değerim 300 dü öncedinse 10 ün altondayksn bide

Sizlere burda beta hcg şu şu kadar diyim 0 larla gelmiyim
İnşaAllah canım benim ama yılma pes etme ne olur ben senden daha umutsuzdum doktorda dmeisti eski sonucunu daha önce göreydim cocugun olmaz derdim dedi sb kendini bedenini toparlamaya bak rabbim dileyecsk olacak inşaAllah sakın strese girme öncesinde olmadın stres şimdi yapma bu bütün dengeni bozar

Rabbim darda olan herkese safi ismiyle sifa nasip etsin cnm

Evt olmayan stresi simdi yaparsam adet dengem bu ay dahada uzayacak bu yuzden iyi ve sakin olmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…