Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canim uzulme lutfen vardir bir zamani adrtin gectimi lac guj gecti cnm daha varsa umidini kaybetme...ilk cocugunmu

Amin cnm aynen oyle allah hayirlisini versin saglikli eli ayagu duzgun
Ablamın da iki erkekten sonra kız istedi şimdi bi kızı oldu kız kardeşimin 1 oğlu var. Benim iki kızım var ve herkes başka gözle bakıyor. Sanki kız çocuğu olunca ne oluyor bana kalsa 10 kızım olsa üzülmem vallahi ama işte insan çevreye de takıyor bşraz

Yapmayi dusunmuyom cnm bi test ne kadar yanilabilirki olsaydii silik cikardi bu testte
Erken yaptığını düşünüyorum. Öyle deil ben adetşmşn üzerinden 1 gün geçti test yaptım 2 kopkoyu çizgi çıktı . İlk kızımda 1 aylık hamileyim hamile olduğumu bilmiyordum daha annem gilde 2 test yaptım ikiside negatif çıktı ama halbuki hamileydim hastaneye gidince öğrendim. Demek test de yanılabiliyormuş

Tamam o zaman 16 gune kadar adet olmazsam yaparim o zamn bi test daha

Tamam o zaman 16 gune kadar adet olmazsam yaparim o zamn bi test daha
Yani ümidini kesme. Hatta biliyor musun ben kan testi de yaptım sağlık ocağında. Kan testi negatif çıkmıştı . Çok rahatsızdım o aralar hep yerdeydim ilk kızımda Hastaneye gittim 5 haftalık hamileydimm. İnanamadım. Test ve kan testi nasıl negatif çıktı bende bilmiyorum

Yani banada garip geldi bnmde ilk dusugumde idrarda ve kanda cikmiyodu kanda cikti ama deger yukselip dustu diye kimyasl dendi ama degildi baya bi 6 haftalik bebekti dustugunde

Ablan nasil kaldi biliyormusun cnm bunsekilde takip ederek mi kaldi yoksa denkmi geldi...kizinda yeri ayri erkeginde ...insalara hic takilma benim ailemde 3.cocuk fikrine sicak bakmio annemin 2 kiz ablamin 2 kiz benin 2 oglum var ..kv 2 erkek benim 2 erkek eltimin 2 erkek ...esim tarafinda erkek cogunluk birazda korkuyorum hic kizim olmuycak gibi geliyor...ama ilk oglum tam yumurtlama zamaniydi eminim...2oglumda kiz olsun diye denedim 1 gece oncesi ilski oldu ertesi gun kasigim agridi erken yumurtladim sanirim hatta buda erkek olucak diye icimden gecurmisrim erkek oldu...adetim surekli ayni zamanda gelse bilicem ama bilemiyorum bir kadin doguma gidicem sorucam yumurtam ne zmn catliyor ultrasonla bilebikirler herhalde degilmi hic bilmiyorum hic gitmedim onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…