- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.521
Bi tek Ölümun caresi yoktur baska herseye care bulunur elbette cnmTedavisi vardır elbet
Ya cnm yumurtlamayi gormemize ragmen niye olmadi niye tutunmadi bilmiyom artik neyden suphe duyacagima sasirdim bazi insanlar vardir mutluluktan agliyan bazilari vardir tipki bnm gibi boyle husrani gorup aglayanlarkim ne derse desin ben cok cok uzgunum umutlarim hayallerim bu ayda cope gitti andimki ben artik hicbizaman mutlu olamiycam bu test konusunda hep husrana ugrayacam
Aynen oyle kiz isteyeninki erkek olur erkek isteyenki kiz olur bazilari vardir bnm gibi caba gosterip hic olmayanlarHayat ne acayip deil mi. Kimi kız ister kimi erkek diye çabalar. Kimi de çocuk olmuyor diye üzülür. Bence en iyisi hayırlısını dilemek
Ben gerçekten ümitliydim bu ay. Hem adetinin üzerinden geçti ve sen sanırım erken test yaptın. Bence yarın adet olmazsan tekrar yap.Bi tek Ölümun caresi yoktur baska herseye care bulunur elbette cnm
Amin cnm aynen oyle allah hayirlisini versin saglikli eli ayagu duzgunHayat ne acayip deil mi. Kimi kız ister kimi erkek diye çabalar. Kimi de çocuk olmuyor diye üzülür. Bence en iyisi hayırlısını dilemek
Bi kizim var cnm2 yildir ugrasiyom 3 dusuk oldu adetim duzensiz yumu 23 ocakta gorduk bugun 13. Gunum sat 2 ocakti en sonCanim uzulme lutfen vardir bir zamani adrtin gectimi lac guj gecti cnm daha varsa umidini kaybetme...ilk cocugunmu
Yapmayi dusunmuyom cnm bi test ne kadar yanilabilirki olsaydii silik cikardi bu testteBen gerçekten ümitliydim bu ay. Hem adetinin üzerinden geçti ve sen sanırım erken test yaptın. Bence yarın adet olmazsan tekrar yap.
Ablamın da iki erkekten sonra kız istedi şimdi bi kızı oldu kız kardeşimin 1 oğlu var. Benim iki kızım var ve herkes başka gözle bakıyor. Sanki kız çocuğu olunca ne oluyor bana kalsa 10 kızım olsa üzülmem vallahi ama işte insan çevreye de takıyor bşrazAmin cnm aynen oyle allah hayirlisini versin saglikli eli ayagu duzgun
Erken yaptığını düşünüyorum. Öyle deil ben adetşmşn üzerinden 1 gün geçti test yaptım 2 kopkoyu çizgi çıktı . İlk kızımda 1 aylık hamileyim hamile olduğumu bilmiyordum daha annem gilde 2 test yaptım ikiside negatif çıktı ama halbuki hamileydim hastaneye gidince öğrendim. Demek test de yanılabiliyormuşYapmayi dusunmuyom cnm bi test ne kadar yanilabilirki olsaydii silik cikardi bu testte
Tamam o zaman 16 gune kadar adet olmazsam yaparim o zamn bi test dahaErken yaptığını düşünüyorum. Öyle deil ben adetşmşn üzerinden 1 gün geçti test yaptım 2 kopkoyu çizgi çıktı . İlk kızımda 1 aylık hamileyim hamile olduğumu bilmiyordum daha annem gilde 2 test yaptım ikiside negatif çıktı ama halbuki hamileydim hastaneye gidince öğrendim. Demek test de yanılabiliyormuş
Hic kafana takma cnm akisina birak allahin izniyle olur streste cok etkiliyor hemn birnsorunun olsa hamile kalip dusuk yapmazdinBi kizim var cnm2 yildir ugrasiyom 3 dusuk oldu adetim duzensiz yumu 23 ocakta gorduk bugun 13. Gunum sat 2 ocakti en son
3. Dusukten sonra kan pihtilasmasi cikti cnmHic kafana takma cnm akisina birak allahin izniyle olur streste cok etkiliyor hemn birnsorunun olsa hamile kalip dusuk yapmazdin
Yani ümidini kesme. Hatta biliyor musun ben kan testi de yaptım sağlık ocağında. Kan testi negatif çıkmıştı . Çok rahatsızdım o aralar hep yerdeydim ilk kızımda Hastaneye gittim 5 haftalık hamileydimm. İnanamadım. Test ve kan testi nasıl negatif çıktı bende bilmiyorumTamam o zaman 16 gune kadar adet olmazsam yaparim o zamn bi test daha
Onu demeknistedim canım adetten hemen sonra gün aşırı iliski değilde yumurtlama sırasında çok iliski dimiHayr cnm adetten snra krunduk cat 2 gun 1 gun ınce ve pıkken oldu heaap ettm 42 44 de saat ıcnde 3 ılıskı
Bence rahim tıkalı olsaydı 3 gebelik olmazdı onlar olduğuma göre tüplerin tıkalı değildir diye düşünüyorum.3. Dusukten sonra kan pihtilasmasi cikti cnm
En sağlıklısı hastaneye gitme imkanın yoksa diye demiştim inşaAllah hamilesindirAlabilirim ama gerek yok cnm bi 3 gun daha bekliyecem
Yani banada garip geldi bnmde ilk dusugumde idrarda ve kanda cikmiyodu kanda cikti ama deger yukselip dustu diye kimyasl dendi ama degildi baya bi 6 haftalik bebekti dustugundeYani ümidini kesme. Hatta biliyor musun ben kan testi de yaptım sağlık ocağında. Kan testi negatif çıkmıştı . Çok rahatsızdım o aralar hep yerdeydim ilk kızımda Hastaneye gittim 5 haftalık hamileydimm. İnanamadım. Test ve kan testi nasıl negatif çıktı bende bilmiyorum
Ablamın da iki erkekten sonra kız istedi şimdi bi kızı oldu kız kardeşimin 1 oğlu var. Benim iki kızım var ve herkes başka gözle bakıyor. Sanki kız çocuğu olunca ne oluyor bana kalsa 10 kızım olsa üzülmem vallahi ama işte insan çevreye de takıyor bşraz
3. Dusugu 4 ay once yaptim 19 eylulde yaniBence rahim tıkalı olsaydı 3 gebelik olmazdı onlar olduğuma göre tüplerin tıkalı değildir diye düşünüyorum.
Yok cnm mallesef degilimEn sağlıklısı hastaneye gitme imkanın yoksa diye demiştim inşaAllah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?