- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.581
Aynen canım sakin ol kuran okumayı biliyorsan oku bol bol aslonda bi dualar kitabı vardı nette duasını bulursam atayım sana mesajla birde yaoman gerekenlerde yazıyirdu inşaAllah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmazEvt olmayan stresi simdi yaparsam adet dengem bu ay dahada uzayacak bu yuzden iyi ve sakin olmaya calisiyorum
Tedavisi yok demedimki zaten tabiki var film cektirdikten sonra bile okadar cok hamile kalan var kiNeden olmasin nede olsa insaniz vucudumuz her ay farkli degisikliklere maruz kaliyo hormonlar etkileniyo tikali olsada elbet acilir bi yolla
3. Dusukten sonra kan pihtilasmasi cikti cnm
Ayy tam beni anlatmışsınnn:))))şu paralı takvimle ilgili kimse bir şey yazmamış.bazı günler yumurta erkek hücresi taşıyan spermleri itiyor bazı günler ise kabul ediyormuş. o zaman nasıl olacak bu iş anlamadım.
eşimin amcalarının 5-6 kızları var hep bir tane de oğulları var. eşimin annesi peş peşe üç erkek doğurmuş. anne tarafımda da hep kız ağırlıklı. 4 kız 1 erkek, 3 kız 1 erkek...
aklıma şu geliyor. benim yumurtalarım erkek hücresi taşıyan spermleri sevmiyor, eşimin de erkek hücresi taşıyan spermlerinin sayısı az, kalitesiz ya da gerçekten ömrü kısa ya da yavaşlar.
çünkü tam yumurtlama günümdeki ilişki ile hamile kalmıştım ama düştü. sonra reglin 11. gününde olan ilişkiden hamile kaldım. 14. gün yumurtladığımı hissettim ve kızım oldu. ilk kızıma da sık ilişki ile hamile kalmıştım ama gününü hatırlamıyorum.
büyük kızım 5, küçük kızım 2 yaşında. bir de oğlum olsa çocuk defterini huzurla kapatsam diyorum. ama kızım olma ihtimalini düşününce vazgeçiyorum. ben 5 kıza da bakarım da... şu çevrede konuşan insanların ağzına çakasım geliyor. o kadar büyük maharetmiş gibi bahsedince ben de merak ediyorum ne oluyor acaba erkek olunca diyorum. bu duyguyu da yaşamak istiyorum.
inşallah sağlıkla erkek isteyenin oğlu kız isteyenin de kızı olur. kız yapmak o kadar kolay geliyor ki bana. sanki hiç oğlum olmayacakmış gibi...
ilişkiden sonraki 12. gün çıkıyor genelde. lekelenme her hamilelikte olmaz. ben iki kızımda da ilişkinin 12. günü öğrendim. ilkinde lekelenmem vardı. ikincisinde yoktu.Silik bile olsa hic cikmazmi cnm lekelenme yok ama akinti desen o cok oluyo beyaz kremsi govusler dolgunlasmis belim agriyo ama kasiklarda agri sanci hicbisey yok
Ayy tam beni anlatmışsınnn:))))
Aynen dusuncerine katiliyorum bende senin gibi cesaret edemiyordum ama cesaretimi kirdim sonunda cunku icime bi hirs girdi sirf su konusanlarin agzina cakmak icin ama bi okadarda korkuyorumki sanki kizmis gibi sanki hic erkek doguramiycakmisim gibi bakalim bebehimin cinsiyeti nolcakşu paralı takvimle ilgili kimse bir şey yazmamış.bazı günler yumurta erkek hücresi taşıyan spermleri itiyor bazı günler ise kabul ediyormuş. o zaman nasıl olacak bu iş anlamadım.
eşimin amcalarının 5-6 kızları var hep bir tane de oğulları var. eşimin annesi peş peşe üç erkek doğurmuş. anne tarafımda da hep kız ağırlıklı. 4 kız 1 erkek, 3 kız 1 erkek...
aklıma şu geliyor. benim yumurtalarım erkek hücresi taşıyan spermleri sevmiyor, eşimin de erkek hücresi taşıyan spermlerinin sayısı az, kalitesiz ya da gerçekten ömrü kısa ya da yavaşlar.
çünkü tam yumurtlama günümdeki ilişki ile hamile kalmıştım ama düştü. sonra reglin 11. gününde olan ilişkiden hamile kaldım. 14. gün yumurtladığımı hissettim ve kızım oldu. ilk kızıma da sık ilişki ile hamile kalmıştım ama gününü hatırlamıyorum.
büyük kızım 5, küçük kızım 2 yaşında. bir de oğlum olsa çocuk defterini huzurla kapatsam diyorum. ama kızım olma ihtimalini düşününce vazgeçiyorum. ben 5 kıza da bakarım da... şu çevrede konuşan insanların ağzına çakasım geliyor. o kadar büyük maharetmiş gibi bahsedince ben de merak ediyorum ne oluyor acaba erkek olunca diyorum. bu duyguyu da yaşamak istiyorum.
inşallah sağlıkla erkek isteyenin oğlu kız isteyenin de kızı olur. kız yapmak o kadar kolay geliyor ki bana. sanki hiç oğlum olmayacakmış gibi...
Valla bende seninle ayni duygular içerisindeyim. Sanki erkek doğurmak bana göre değil. Her şey nasip artık ne diyelimşu paralı takvimle ilgili kimse bir şey yazmamış.bazı günler yumurta erkek hücresi taşıyan spermleri itiyor bazı günler ise kabul ediyormuş. o zaman nasıl olacak bu iş anlamadım.
Kuran okumayi biliyom cnm at okurum hangi duaysaAynen canım sakin ol kuran okumayı biliyorsan oku bol bol aslonda bi dualar kitabı vardı nette duasını bulursam atayım sana mesajla birde yaoman gerekenlerde yazıyirdu inşaAllah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz
Anldm cnm olabilirSuuus canim daha erken bi iki gun sonra twkrar yap bence
Ben 10. Gun kan tahlili yaptirmistim 3 cikmisti
Evt var dayimin kizi cocugu olmuyodu rahim filmi cekti hamile kaldiTedavisi yok demedimki zaten tabiki var film cektirdikten sonra bile okadar cok hamile kalan var ki
Ya kizlar burdaki doktor ne kadar serefsiz acildeyim biraz rahatsizim basim patlamak uzere serum yapildi ama doktor hcg istemedi sat ida sordu 2 ocak dedim kan tahlili yapmadi kadin dogum doktoruna gorunmen gerek diyo
Coraspin kullaniyom cnm tedavi olarakBunun icin tedavi önermedi mi canım
ilk başta hamile kalamayınca anne de olamayacağımı düşünüyordum. galiba insan yaşamadığı için hiç sahip olamayacakmış gibi hissediyor. ilk denememi ekimde yapmayı düşünüyorum. biraz erken ama bir sene de sürebilir bu süreç ve 35 ten önce doğum yapmak istiyorum. şu an 33 yaşındayım. sizleri takip edeceğim ama. yaz aylarında da ovulasyon takibine başlarım artık.Valla bende seninle ayni duygular içerisindeyim. Sanki erkek doğurmak bana göre değil. Her şey nasip artık ne diyelim
Bnm bugun 13. Gun acile geldim dok hcgde yapmadi ilkini ben adetim gecikir gecikmez idrarda ogrendimilişkiden sonraki 12. gün çıkıyor genelde. lekelenme her hamilelikte olmaz. ben iki kızımda da ilişkinin 12. günü öğrendim. ilkinde lekelenmem vardı. ikincisinde yoktu.
ilk çocuğunda ne zaman öğrendiysen o geçerlidir herhalde. geç öğrenenlerden ya da idrar testinde çıkmayanlardansan hamile olabilirsin. hakkında hayırlısı olsun. gönlünü ferah tutmaya çalış. hayırlı zamanı bilemiyoruz. ilkinde hamile kalmam bir yıl sürdü. ikincisinde ise hemen hamile kaldım hem de biri düştü bir sonraki ay tekrar hamile kaldım.
hepsinin dünyaya gelişinin bir vakti var galiba. deneme bizden takdir allahtan.
Saol canım insallah ben başladım bakalım artık. Buradaki arkadaşlar gerçekten ellerinden gelini yapıyorlar sen paylaştığında hepsi yardımcı olurlar ve bende elimden geldiğince yardım ederim. İnsallah allah hepimizin dileği kabul etsin sevgilerilk başta hamile kalamayınca anne de olamayacağımı düşünüyordum. galiba insan yaşamadığı için hiç sahip olamayacakmış gibi hissediyor. ilk denememi ekimde yapmayı düşünüyorum. biraz erken ama bir sene de sürebilir bu süreç ve 35 ten önce doğum yapmak istiyorum. şu an 33 yaşındayım. sizleri takip edeceğim ama. yaz aylarında da ovulasyon takibine başlarım artık.
senin de güzel haberlerini alırız inşallah.
Mardin kiziltepedeyim acilde kan 1 saatte cikiyo cnm ama acilde oturan her doktorda yapmiyo iste iyisine rastlamak biraz zor oluyo mardinde ozel klinikte olan var ona gidip tedavi olacam rger hamis degilsemözel bir kadın doğum merkezi ya da poliklinik yok mu? hangi şehirdesin ki? gerçi öğleden sonra olan tahliller ertesi güne kalıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?