Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok ilk evlendiğinde zaten hemen hemen kimse dikkat etmez ilk çocuğu ilk ay oldu sonra benim gibi ikinci oğlu da üstüne yanlışlıkla plansız oldu. Benimde aralarında 1 yaş var onunda .. Test falan yapmadı yani

Ya tutmazsaa
Budaa var
Kotuyu de dusunmek gerekiyorr
Hayır bence hiç düşünmek gerekmiyor hem nie olmasın ki. Eğer rahminde bşka bi sorun yoksa bunu yapsan bence büyük bi olasılıkla tutar . Kuzenim evlendikten sonra hiç çocuğu olmadı 3 4 sene olmadı eşiyle boşanma derecesine geldiler. Aşılama yaptı ve ikiz oğlu oldu

Ilk cocuguj sacinin arkasi v gibi geliyorsa erkek diyorlar kimiside tam tersini diyor mesela benim ilk ogkunun v degikdi ama yine erkek oldu burde gobek deligi asagi bakioyorsa erkek yukari bakiosa kiz diolar bende bilmiyorum postlar var burda:)
Alla alla dur bakim ikinci kıza:))))

İkisinin de derin ve çok hafif yukarı bakıyor. İkisi de aynı. O zamn diğeri de kız olacak

Olan var olmayan var cnm herkesin bunyesi bir degil bide allah vermedikten sonra biz ne yapsakta boss

Ben bu ay cok pozitife alistirmistim kendimi pozitif olacak diyodum hersey ama hicbisey umudugum gibi gitmedi stres deseniz 0di pozitiftim hep testi yaparken bile o kadar emin bi sekilde yaptimki o cizgi beni benden aldi yaklasik 1 saat agladim ama neyse simdi biraz sakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…