- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.541
Onu demeknistedim canım adetten hemen sonra gün aşırı iliski değilde yumurtlama sırasında çok iliski dimi
Yok ilk evlendiğinde zaten hemen hemen kimse dikkat etmez ilk çocuğu ilk ay oldu sonra benim gibi ikinci oğlu da üstüne yanlışlıkla plansız oldu. Benimde aralarında 1 yaş var onunda .. Test falan yapmadı yaniAblan nasil kaldi biliyormusun cnm bunsekilde takip ederek mi kaldi yoksa denkmi geldi...kizinda yeri ayri erkeginde ...insalara hic takilma benim ailemde 3.cocuk fikrine sicak bakmio annemin 2 kiz ablamin 2 kiz benin 2 oglum var ..kv 2 erkek benim 2 erkek eltimin 2 erkek ...esim tarafinda erkek cogunluk birazda korkuyorum hic kizim olmuycak gibi geliyor...ama ilk oglum tam yumurtlama zamaniydi eminim...2oglumda kiz olsun diye denedim 1 gece oncesi ilski oldu ertesi gun kasigim agridi erken yumurtladim sanirim hatta buda erkek olucak diye icimden gecurmisrim erkek oldu...adetim surekli ayni zamanda gelse bilicem ama bilemiyorum bir kadin doguma gidicem sorucam yumurtam ne zmn catliyor ultrasonla bilebikirler herhalde degilmi hic bilmiyorum hic gitmedim onun icin
Hatta 5 ay bile olmus3. Dusugu 4 ay once yaptim 19 eylulde yani
Banada tam tersi :)Tam yumurtlama zamanınızı hesaplayin o zmn yapin oncesinde yapmayin erkek icin...bana erkek cocuk yapmak cok kolay kiz yapmak daha zormus gibi geliyor
Aşılama yaptın mı sen hiç3. Dusugu 4 ay once yaptim 19 eylulde yani
Yoookkk yapmadimmAşılama yaptın mı sen hiç
Yapsan olmz mıYoookkk yapmadimm
Banada tam tersi :)
Bi bu eksikti nasıl oluyormuş oDogru cnm denk gelmeyince zor gelio hic olmuycak gibi gelio ...ya birde bu ilk cocuklarin saclari ve gobek delikleri ne gire cinsiyet tahmin ediyorlar dogrumu acaba
Ya tutmazsaaYapsan olmz mı
Ilk cocuguj sacinin arkasi v gibi geliyorsa erkek diyorlar kimiside tam tersini diyor mesela benim ilk ogkunun v degikdi ama yine erkek oldu burde gobek deligi asagi bakioyorsa erkek yukari bakiosa kiz diolar bende bilmiyorum postlar var burda:)Bi bu eksikti nasıl oluyormuş o
Niye öyle dedin adet mi oldunYok cnm mallesef degilim
Hayır bence hiç düşünmek gerekmiyor hem nie olmasın ki. Eğer rahminde bşka bi sorun yoksa bunu yapsan bence büyük bi olasılıkla tutar . Kuzenim evlendikten sonra hiç çocuğu olmadı 3 4 sene olmadı eşiyle boşanma derecesine geldiler. Aşılama yaptı ve ikiz oğlu olduYa tutmazsaa
Budaa var
Kotuyu de dusunmek gerekiyorr
Alla alla dur bakim ikinci kıza:))))Ilk cocuguj sacinin arkasi v gibi geliyorsa erkek diyorlar kimiside tam tersini diyor mesela benim ilk ogkunun v degikdi ama yine erkek oldu burde gobek deligi asagi bakioyorsa erkek yukari bakiosa kiz diolar bende bilmiyorum postlar var burda:)
Testi gormedi herhalde negatiff cnm adet olmadim daha ama goslerden iki gundur sikayetciyim asiri derecede agirlasmislar ve budurumda nasil testte cikmadi bilmiyomNiye öyle dedin adet mi oldun
İkisinin de derin ve çok hafif yukarı bakıyor. İkisi de aynı. O zamn diğeri de kız olacakHayır bence hiç düşünmek gerekmiyor hem nie olmasın ki. Eğer rahminde bşka bi sorun yoksa bunu yapsan bence büyük bi olasılıkla tutar . Kuzenim evlendikten sonra hiç çocuğu olmadı 3 4 sene olmadı eşiyle boşanma derecesine geldiler. Aşılama yaptı ve ikiz oğlu oldu
Olan var olmayan var cnm herkesin bunyesi bir degil bide allah vermedikten sonra biz ne yapsakta bossHayır bence hiç düşünmek gerekmiyor hem nie olmasın ki. Eğer rahminde bşka bi sorun yoksa bunu yapsan bence büyük bi olasılıkla tutar . Kuzenim evlendikten sonra hiç çocuğu olmadı 3 4 sene olmadı eşiyle boşanma derecesine geldiler. Aşılama yaptı ve ikiz oğlu oldu
Tabiki öyle cnm. Ama elimizden ne geliyorsa yapmalıyız Allah verir vermez gerisi ona kalmışOlan var olmayan var cnm herkesin bunyesi bir degil bide allah vermedikten sonra biz ne yapsakta boss
Geç döllenmede olabilir kan testimi yaptın idrar mıTesti gormedi herhalde negatiff cnm adet olmadim daha ama goslerden iki gundur sikayetciyim asiri derecede agirlasmislar ve budurumda nasil testte cikmadi bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?