Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
benimde iki kızımın doğum günleri arasında 17 gün var:) büyük kızım 3 yaş 17 günlüktü ikincisi doğdu. ikisinin burcu da aynı. ben de bu kış deneme yaparsam 3 yaşını geçmiş olacak ikinci kızım. tabi hamile kalırsam.
Ewt ben olcuyordum canim

tam yumurtlama gerçekleştiğinde alkali oluyor mu? sonuç nasıldı?

Deneme yaptın mı ki hamile kalırsam diyorsun. Nie öyle ümitsiz konuştun ki.. Sende kışın mı denemeyi düşünüyorsun

Kizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
2. Kizim geliyor hayirlisi artik Rabbim herseyimi biliyor bu daha hayirliymiş insallah saglikli hayirli şekilde kucagimada alirim dua edin

Erkek istiyorum ya cokk okudum buraya rast geldim topikte kac sayfa varsa okudum eskilerden hepsinde ayri bi heyecan
Ben baştan 200 300 kadar sayfa okudum daha fazlası imkansız Çok fazla sayfa vardı okuyamadım ama eskidendi deneyip tutturan var

Hayirli olsun canim darisi isteyenleristeyenlere insallahh

Aa
Gerçekten mi hayırlısıyla gelsin yavrucak. Ne gelirse allahtan yapacak bişey yok sağlıklı olsun yeter

Hayırlı sağlıklı kavuş evladına inşallah senin için böyleymiş hayırlısı lekelenmen nsl geçti mi

Ben alkalik diet uyguladigim icin ondanmiydi bilmiyorum son zamanlar yuksekmisti baya 7 lerde felandi iliski zamanida emin degilim cunku karbonatli dus yaptigim icin ph tavan yapmisti o yuzden tam olarak bilmiyorum yumurtlama gunu gercek ph kac oldugunu

Karbonatlı duş nasıl oluyor ya

Canim hayirlisi böyleymiş demekki Rabbimizden gelen basimiz üstüne hayirli sağlıklı bir şekilde kucagina almak nasip olsun hayirli evlat olsun inşallah. Kanama alanin azalmış mı baktimi doktor

Deneme yaptın mı ki hamile kalırsam diyorsun. Nie öyle ümitsiz konuştun ki.. Sende kışın mı denemeyi düşünüyorsun
yok ümitsizlik değil ama nasip. çünkü ne olacağı hiç bilinmez. ilk kızıma zor hamile kaldım. ikincisini denerken ilk ay hemen hamile kaldım. düştü. sonraki ay tekrar hemen hamile kaldım. ekimde deneme yapmayı düşünüyorum ama eşimle konuşmadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…