- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.641
Ewt ben olcuyordum canimturnusol kağıtları ile vajinanın ph değerini ölçmeyi deneyen oldu mu içinizde acaba?
Ay bana ağrı geldi psikolojik olarak :)))))
Bende boyle okurken burayi senin gibi olurdum sevinirdim onlarin yasadigini ben hissederdim sanki i duygu gercekten cok guzell birseyy cok sagol benle yasadigin icinAy bana ağrı geldi psikolojik olarak :)))))
Valla burda tecrübe kazanıyoruz resmen. Her test bi aksiyon gibi :)))Bende boyle okurken burayi senin gibi olurdum sevinirdim onlarin yasadigini ben hissederdim sanki i duygu gercekten cok guzell birseyy cok sagol benle yasadigin icin
benimde iki kızımın doğum günleri arasında 17 gün var:) büyük kızım 3 yaş 17 günlüktü ikincisi doğdu. ikisinin burcu da aynı. ben de bu kış deneme yaparsam 3 yaşını geçmiş olacak ikinci kızım. tabi hamile kalırsam.Valla ilk kızım 3 aylıkken hamile kaldımmkızım da hep ağlıyordu öyle böyle deil kendini parçalaya parçalaya ağlıyordu Onu gören acıyordu bana .. 1 yaşına 20 gün kala diğer kızm doğdu. Ocak ayı ikisinin doğum günü . ikisini birden kutlayıp aradan çıkıyor en azından . Valla ben seneye kışınfalan yapmayı düşünüyorum küçük kızm 2 yaşına bassın. En azından doğana kadar 3 yaşına yaklaşmış olur rahat ederim. Yine de erken biliyorum ama aradan çıksın beraber büyürler
Ewt ben olcuyordum canim
Deneme yaptın mı ki hamile kalırsam diyorsun. Nie öyle ümitsiz konuştun ki.. Sende kışın mı denemeyi düşünüyorsunbenimde iki kızımın doğum günleri arasında 17 gün var:) büyük kızım 3 yaş 17 günlüktü ikincisi doğdu. ikisinin burcu da aynı. ben de bu kış deneme yaparsam 3 yaşını geçmiş olacak ikinci kızım. tabi hamile kalırsam.
tam yumurtlama gerçekleştiğinde alkali oluyor mu? sonuç nasıldı?
Erkek istiyorum ya cokk okudum buraya rast geldim topikte kac sayfa varsa okudum eskilerden hepsinde ayri bi heyecanValla burda tecrübe kazanıyoruz resmen. Her test bi aksiyon gibi :)))
Ben baştan 200 300 kadar sayfa okudum daha fazlası imkansız Çok fazla sayfa vardı okuyamadım ama eskidendi deneyip tutturan varErkek istiyorum ya cokk okudum buraya rast geldim topikte kac sayfa varsa okudum eskilerden hepsinde ayri bi heyecan
Hayirli olsun canim darisi isteyenleristeyenlere insallahhKizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
2. Kizim geliyor hayirlisi artik Rabbim herseyimi biliyor bu daha hayirliymiş insallah saglikli hayirli şekilde kucagimada alirim dua edin
Gerçekten mi hayırlısıyla gelsin yavrucak. Ne gelirse allahtan yapacak bişey yok sağlıklı olsun yeterKizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
2. Kizim geliyor hayirlisi artik Rabbim herseyimi biliyor bu daha hayirliymiş insallah saglikli hayirli şekilde kucagimada alirim dua edin
Sabah ilk idrarınla mı yaptın canım sen testiniDaha erken sirtinin agrimasi icin ama yinede rahim gerilip buyudugu icin ondan oluyodur cnm rabbim yardimcin olsun bnm bugub13. Gunum kararsizim hala test yapip yapmamak icin
AynennBen baştan 200 300 kadar sayfa okudum daha fazlası imkansız Çok fazla sayfa vardı okuyamadım ama eskidendi deneyip tutturan var
Hayırlı sağlıklı kavuş evladına inşallah senin için böyleymiş hayırlısı lekelenmen nsl geçti miKizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
Ben alkalik diet uyguladigim icin ondanmiydi bilmiyorum son zamanlar yuksekmisti baya 7 lerde felandi iliski zamanida emin degilim cunku karbonatli dus yaptigim icin ph tavan yapmisti o yuzden tam olarak bilmiyorum yumurtlama gunu gercek ph kac oldugunubenimde iki kızımın doğum günleri arasında 17 gün var:) büyük kızım 3 yaş 17 günlüktü ikincisi doğdu. ikisinin burcu da aynı. ben de bu kış deneme yaparsam 3 yaşını geçmiş olacak ikinci kızım. tabi hamile kalırsam.
tam yumurtlama gerçekleştiğinde alkali oluyor mu? sonuç nasıldı?
Karbonatlı duş nasıl oluyor yaBen alkalik diet uyguladigim icin ondanmiydi bilmiyorum son zamanlar yuksekmisti baya 7 lerde felandi iliski zamanida emin degilim cunku karbonatli dus yaptigim icin ph tavan yapmisti o yuzden tam olarak bilmiyorum yumurtlama gunu gercek ph kac oldugunu
Canim hayirlisi böyleymiş demekki Rabbimizden gelen basimiz üstüne hayirli sağlıklı bir şekilde kucagina almak nasip olsun hayirli evlat olsun inşallah. Kanama alanin azalmış mı baktimi doktorKizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
yok ümitsizlik değil ama nasip. çünkü ne olacağı hiç bilinmez. ilk kızıma zor hamile kaldım. ikincisini denerken ilk ay hemen hamile kaldım. düştü. sonraki ay tekrar hemen hamile kaldım. ekimde deneme yapmayı düşünüyorum ama eşimle konuşmadım henüz.Deneme yaptın mı ki hamile kalırsam diyorsun. Nie öyle ümitsiz konuştun ki.. Sende kışın mı denemeyi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?