Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Saglik ocaginda 1 gun sonra cikiyor cnm alemsin ha senin kizlar gibi iyidir keske her bebek bole erken belli olsa
erkekse geç belli olur belki de. sonuçta erkekler hafiften saf oluyorlar gibi geliyor bana hep. içerideki sperm kavgasını her düşündüğümde kızlarımın tüm erkek spermleri ittirip kaktırıp yok ettiklerini düşünüyorum nedense

Allah bilir artik cnm yapacak bisey yok bakalim nedense beklemeyi dusunuyom her acile gittigimde dokyor hcg yapip elime kocaman bir 0 verirdi bugun ise yapmadi var demekki bunda bi hayir

peş peşe maşallah :) çok iyi arkadaş olacaklar. benimkiler bile şimdi evcilik oynuyor. onları izlerken mutluluktan deli oluyorum bazen. sen ne zaman düşünüyorsun tekrar?
Valla ilk kızım 3 aylıkken hamile kaldımmkızım da hep ağlıyordu öyle böyle deil kendini parçalaya parçalaya ağlıyordu Onu gören acıyordu bana .. 1 yaşına 20 gün kala diğer kızm doğdu. Ocak ayı ikisinin doğum günü . ikisini birden kutlayıp aradan çıkıyor en azından . Valla ben seneye kışınfalan yapmayı düşünüyorum küçük kızm 2 yaşına bassın. En azından doğana kadar 3 yaşına yaklaşmış olur rahat ederim. Yine de erken biliyorum ama aradan çıksın beraber büyürler

silikken mi yapmak gerekiyor koyuyken mi hala çözemedim ben bu işi. şimdi saat 3te mi ilişki olması gerekiyordu senin? erken mi oldu tam zamanı mı?
Canim bende bilmiyorum arkadaslar cok yardim ettiler sagolsunlar pik olck sonra ayni koyuluga gelince yada siliklesince iliski diyor arkadaslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…