- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.621
Yarin gider saglik ocaginda kan veririm sonuc carsambaya belli olur inshakkında hayırlısı olsun. yarın sabah bir daha test yap. inşallah oğlun seninledir.
erkekse geç belli olur belki de. sonuçta erkekler hafiften saf oluyorlar gibi geliyor bana hep. içerideki sperm kavgasını her düşündüğümde kızlarımın tüm erkek spermleri ittirip kaktırıp yok ettiklerini düşünüyorum nedenseSaglik ocaginda 1 gun sonra cikiyor cnm alemsin ha senin kizlar gibi iyidir keske her bebek bole erken belli olsa
Ya gitsem evini cikaramazsam bide ben oyle kadinlara inanamiyorum bi turlu cnmPrensesim2016 canım teyze ye gitseydin ya bu ay
Tamam canim benim öyle yaparımDaha hicbirsey yok ortada günde 1 yeterli şimdilik
Allah bilir artik cnm yapacak bisey yok bakalim nedense beklemeyi dusunuyom her acile gittigimde dokyor hcg yapip elime kocaman bir 0 verirdi bugun ise yapmadi var demekki bunda bi hayirerkekse geç belli olur belki de. sonuçta erkekler hafiften saf oluyorlar gibi geliyor bana hep. içerideki sperm kavgasını her düşündüğümde kızlarımın tüm erkek spermleri ittirip kaktırıp yok ettiklerini düşünüyorum nedense
Ya gitsem evini cikaramazsam bide ben oyle kadinlara inanamiyorum bi turlu cnm
Sagol cnm allah razi olsunBisey diyemem canım Hayırlısı olsun senin icin
Anca gelebildimmm canimmE Elif eylul hira hadii seni bekliyoruz merakla
Kafanı yorma. Aynı senin hikayen Tek fark benm biri 1 biri 2 yaşında :)):))) senin de iki kızın var değil mi? iki kız çok güzel de. bir de erkek olsa fena olmaz :)))
peş peşe maşallah :) çok iyi arkadaş olacaklar. benimkiler bile şimdi evcilik oynuyor. onları izlerken mutluluktan deli oluyorum bazen. sen ne zaman düşünüyorsun tekrar?Kafanı yorma. Aynı senin hikayen Tek fark benm biri 1 biri 2 yaşında :))
Ayy hadi bakalım. Testi ben yapmış gibi heyecanlıyım. Varmı ağrı belirti bişiArkadaslar dun deneme oldu sabah testi yaptim tekraradan t de koyu idi ucte bidaha yaptim silikti
silikken mi yapmak gerekiyor koyuyken mi hala çözemedim ben bu işi. şimdi saat 3te mi ilişki olması gerekiyordu senin? erken mi oldu tam zamanı mı?Arkadaslar dun deneme oldu sabah testi yaptim tekraradan t de koyu idi ucte bidaha yaptim silikti
Agrim dun cik vardi bugun cok hafif arada ugruyorAyy hadi bakalım. Testi ben yapmış gibi heyecanlıyım. Varmı ağrı belirti bişi
Valla ilk kızım 3 aylıkken hamile kaldımmpeş peşe maşallah :) çok iyi arkadaş olacaklar. benimkiler bile şimdi evcilik oynuyor. onları izlerken mutluluktan deli oluyorum bazen. sen ne zaman düşünüyorsun tekrar?
Agrim dun cik vardi bugun cok hafif arada ugruyorAyy hadi bakalım. Testi ben yapmış gibi heyecanlıyım. Varmı ağrı belirti bişi
Ay bana ağrı geldi psikolojik olarak :)))))Agrim dun cik vardi bugun cok hafif arada ugruyor
Canim bende bilmiyorum arkadaslar cok yardim ettiler sagolsunlar pik olck sonra ayni koyuluga gelince yada siliklesince iliski diyor arkadaslarrsilikken mi yapmak gerekiyor koyuyken mi hala çözemedim ben bu işi. şimdi saat 3te mi ilişki olması gerekiyordu senin? erken mi oldu tam zamanı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?