- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.681
Yok canim sorabilirsin rahat ol lavman seti gibi biseydi tam olarak turkce adini bilmiyorum siringaylada olur ama dedigim gibi eger zor hamile kaliyorsan iyi dusun Canim cunku bu yontemde cogu bayan kalamamisti bilmiyorum bende kesin tutmaz dedim ama tuttuGuzellerim vajinal duş ne kadar faydalı oluyor acaba? şırınga falan mı kullandın acaba? açık açık sordum ama kusura bakma.
Tabiki gosteririm hele bi olsun ne ysptiysam tek tek soylerim merak etmeBenim tahmine gore eger dogruysa 7 haftalik gercek kac bilmiyorum cunku doktor randevumu bekliyorum burda oyle istedigimiz zaman gidip ultrasyona giremiyoruz malesef onu mahalle doktorumuz ayarliyo oda hamilelik biyunca eger bi sorun yoksa sadece 2 kere koyuyolar diger takipleride ebe ilgileniyo yani anliycagin benim cinsiyet 20. Haftada belli olcak
Araştırın yani ben bu konuları 1.5 yıldır araştırıyorum kafama yatan da bu şekilde ve kendi içinayrı sorusturuyorum tabi bunlar ihtimal Rabbim kaderimize istediğimiz evladı tatmayida nasip etsinBunu araştırmak gerek
Çok iyi inseAllah nasip olur gönlündekiCanim bende pikken yaptim umarim zamanlamam dedigin gibi dogru olur
Benimde pikken olduCanim bende pikken yaptim umarim zamanlamam dedigin gibi dogru olur
Aminn burdaki bayanlarin hepsinin olur insallh cunku herkeste bi umut bi emek bi endise allahim emeklerimizin karsilogini hayirli bi sekilde karsimiza cikarsinÇok iyi inseAllah nasip olur gönlündeki
Ayy nedense bende oyle dusunuyorum bilmiyorum belkide endiselendigimiz icin oyle oluyordurBenimde pikken oldu
Ama kendiminkinin kız olduğunu düşünüyorum nedense:)
Canim kucuk kizim iki hafta sonra 4 olucak tam olarak mayis 2014 te hamile kalmistim bi bak bakalimGuzellerim canim en küçük kızın kav yaşında tam olarak ve ne zman hamile kaldin ben bir hesap biliyorum nadir tutmayan var örnek ben ama kime yaptıysak çıktı
Canım önce 3 4 ay bakican testle erkek spermler 24 saat dayanıyor ona göre hareket edecen egerki 36 saat suruyorsada pik halinde 10 saat bekleyip devam edecensen şu an hamile misin? ben de ph ölçmeyi düşünüyorum mutlaka. bence ben çok asitli bir insanım. kızlar bir haftaya kadar yaşıyor, erkeklerin canına okuyorum muhtemelen :))))
kafam karıştı. ikisi koyuyken de yumurta geç çatlarsa erkek spermler ölürse ne olacak?
bizim en fazla 3 hakkımız var. ben çalışıyorum. bakacak kimsem de yok. bakıcı, kreş çok zorlanıyoruz. şu an ücretsiz izindeyim hala hatta. kızım 21 aylık oldu. haziranda işe başlamak zorundayım. ve bakıcı arıyoruz. eşim üçüncüyü istiyor ama zamanı ile ilgili konuşmadık. ikincisine erkek demişlerdi. o zaman erkek fikrine çok alışmıştık. sonra kız dediler ve kız olduğuna alışmakta zorlandık nedense. o zaman başladı bizde erkek sevdamız. gerçekten mükemmel bir baba ve kızları böyle bir babaları olduğu için çok şanslı. gönlündeki de olsun bir oğlu olsun istiyorum. çocukların kıymetini çok iyi biliyor.
senin de hakkında hayırlısı olsun. senin şansın var. bu erkek olmazsa tekrar doğurabilirmişsin. ama benim artık son şansım.
Kizim 16 subat 2015 li bu hamileligimde ocak ta hamile kaldim sat 22 aralikti 4 ocakta denememiz olduYani ennkucuk kızinin yaşı ay yıl olarak şimdikine ne zman kaldı
Erkek çıkıyor sana canim ama tabiki bunlarada bel bağlamak doğru değil cunki adi ustunde hesap hesaptaki değil nasipte ki oluyorKizim 16 subat 2015 li bu hamileligimde ocak ta hamile kaldim sat 22 aralikti 4 ocakta denememiz oldu
Yok canim sorabilirsin rahat ol lavman seti gibi biseydi tam olarak turkce adini bilmiyorum siringaylada olur ama dedigim gibi eger zor hamile kaliyorsan iyi dusun Canim cunku bu yontemde cogu bayan kalamamisti bilmiyorum bende kesin tutmaz dedim ama tuttu
Ayy canimsin insallh yanilmazsin bana cin takvimide erkek gosteriyoErkek çıkıyor sana canim ama tabiki bunlarada bel bağlamak doğru değil cunki adi ustunde hesap hesaptaki değil nasipte ki oluyor
Sen ne zman öğreneceksin cinsiyeti cbmBenimde pikken oldu
Ama kendiminkinin kız olduğunu düşünüyorum nedense:)
Çin takvimi değil küçük çocuğunun yaşı ile hesap ediliyor buAyy canimsin insallh yanilmazsin bana cin takvimide erkek gosteriyo
Inan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdiburada öyle bir set bulamayız sanırım. bir takvim de var paralı. burada kimse cevap vermedi. acaba abd'de biliniyor mu? oradaki doktorlar cinsiyet seçimi ile ilgili farklı bir şey söylüyorlar mı? ovulasyon testlerin duruyorsa yollayabilir misin tekrar? inşallah oğlun olur sağlıkla doğsun.
Iliskim 6. dan sonra olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?