Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Guzellerim vajinal duş ne kadar faydalı oluyor acaba? şırınga falan mı kullandın acaba? açık açık sordum ama kusura bakma.
Yok canim sorabilirsin rahat ol lavman seti gibi biseydi tam olarak turkce adini bilmiyorum siringaylada olur ama dedigim gibi eger zor hamile kaliyorsan iyi dusun Canim cunku bu yontemde cogu bayan kalamamisti bilmiyorum bende kesin tutmaz dedim ama tuttu

Tabiki gosteririm hele bi olsun ne ysptiysam tek tek soylerim merak etme

Canım önce 3 4 ay bakican testle erkek spermler 24 saat dayanıyor ona göre hareket edecen egerki 36 saat suruyorsada pik halinde 10 saat bekleyip devam edecen

burada öyle bir set bulamayız sanırım. bir takvim de var paralı. burada kimse cevap vermedi. acaba abd'de biliniyor mu? oradaki doktorlar cinsiyet seçimi ile ilgili farklı bir şey söylüyorlar mı? ovulasyon testlerin duruyorsa yollayabilir misin tekrar? inşallah oğlun olur sağlıkla doğsun.

Inan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…