- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.661
Canım hayırlısı olsun iki bacı birbirine destek olurlar bu açıdan çok iyi sağlıkla gelisn prensesKizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
2. Kizim geliyor hayirlisi artik Rabbim herseyimi biliyor bu daha hayirliymiş insallah saglikli hayirli şekilde kucagimada alirim dua edin
Canim benim allah sana bağışlasın sağlıklı olsun bence önemli değil. Üçüncüsünü yaparsın. İki kız gerçekten çok ama cokkk tatlı cokkkk güzel sana iki kız annesi olarak söylüyorum bunu. Aman birlikte oynamalati birlikte her şeylerini yapmaları çok güzel. Hayırlısı oldun. Biz tabii erkek çocuk tadına da varmak istiyoruz insallah oda olur ama en önemlisi sağlıklı olsun canim kendini yorma bebeğine haksızlık etme sağlıklı olsun en önemlisi bu canimKizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
2. Kizim geliyor hayirlisi artik Rabbim herseyimi biliyor bu daha hayirliymiş insallah saglikli hayirli şekilde kucagimada alirim dua edin
Valla benim eşim istersem hadi gel hemen yapalım der. Senede bir olsun desen hayır demez. Bayılıyor çocuklara. Tabi bi erkek olsun oda istiyor. O istemese hiç umrumda olmaz da onun için bu kadar erken istiyorum Yoksa bana kalsa çocuklar okul çağına gelince 3.yü düşünürüm. Eşimde diyor bu erkek olursa hepsi okula başlar öyle yaparız başka çocuk. Onun gözü daha dörtte beşte altıda :))))yok ümitsizlik değil ama nasip. çünkü ne olacağı hiç bilinmez. ilk kızıma zor hamile kaldım. ikincisini denerken ilk ay hemen hamile kaldım. düştü. sonraki ay tekrar hemen hamile kaldım. ekimde deneme yapmayı düşünüyorum ama eşimle konuşmadım henüz.
Bunu araştırmak gerekKızlar benim dediğimi iyi düşünün siliklesince geç kalınmış oluyor ve spermin yumurtaya gidiş saatide var yine de siz bilirsiniz
Ben alkalik diet uyguladigim icin ondanmiydi bilmiyorum son zamanlar yuksekmisti baya 7 lerde felandi iliski zamanida emin degilim cunku karbonatli dus yaptigim icin ph tavan yapmisti o yuzden tam olarak bilmiyorum yumurtlama gunu gercek ph kac oldugunu
kafam karıştı. ikisi koyuyken de yumurta geç çatlarsa erkek spermler ölürse ne olacak?Kızlar benim dediğimi iyi düşünün siliklesince geç kalınmış oluyor ve spermin yumurtaya gidiş saatide var yine de siz bilirsiniz
Valla benim eşim istersem hadi gel hemen yapalım der. Senede bir olsun desen hayır demez. Bayılıyor çocuklara. Tabi bi erkek olsun oda istiyor. O istemese hiç umrumda olmaz da onun için bu kadar erken istiyorum Yoksa bana kalsa çocuklar okul çağına gelince 3.yü düşünürüm. Eşimde diyor bu erkek olursa hepsi okula başlar öyle yaparız başka çocuk. Onun gözü daha dörtte beşte altıda :))))
testler silikleştiğinde mi ilişki olmuştu? hayırlısı olsun. bana ikinci kızıma önce erkek demişlerdi. sonra kız dediklerinde şoka girmiştik. şimdi ikisini oynarken görünce çok mutlu oluyorum. sağlıkla doğsun kızın.Kizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
Karbonatlı duş nasıl oluyor ya
Canim vajinal dus yani karbonati suda cozeltip iliski oncesi vajinal dus yapiyosunki ph yukselmesi icin yani erkek bebek icin uygun ortami hazirliyor kiz spermlerini etkksiz Hale getiriyo ama pek onerilmiyo cunku hamileligi zorlastiriyomus felan diye cok okumustum bende sansimi arttirmak icin ilk ay deneyim tutmazsa bidahaki aya yapmam dedim ama tuttu bakalim gerisi Allah a kalmis busey artik biz elimizden geleni yaptikKarbonatlı duş nasıl oluyor ya
kaç haftalık? inşallah gönlüne göre olur. seninki erkek olursa bana da yol gösteriver sonra :)))
Benim tahmine gore eger dogruysa 7 haftalik gercek kac bilmiyorum cunku doktor randevumu bekliyorum burda oyle istedigimiz zaman gidip ultrasyona giremiyoruz malesef onu mahalle doktorumuz ayarliyo oda hamilelik biyunca eger bi sorun yoksa sadece 2 kere koyuyolar diger takipleride ebe ilgileniyo yani anliycagin benim cinsiyet 20. Haftada belli olcakkaç haftalık? inşallah gönlüne göre olur. seninki erkek olursa bana da yol gösteriver sonra :)))
Son şans deme belki o zmana kadar durumunız da iyi olur Mükemmel babaları da varmış işte nie son olsun ki:)) hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. İnş tuttururuz kızlarımıza bi erkek kardeş :))sen şu an hamile misin? ben de ph ölçmeyi düşünüyorum mutlaka. bence ben çok asitli bir insanım. kızlar bir haftaya kadar yaşıyor, erkeklerin canına okuyorum muhtemelen :))))
kafam karıştı. ikisi koyuyken de yumurta geç çatlarsa erkek spermler ölürse ne olacak?
bizim en fazla 3 hakkımız var. ben çalışıyorum. bakacak kimsem de yok. bakıcı, kreş çok zorlanıyoruz. şu an ücretsiz izindeyim hala hatta. kızım 21 aylık oldu. haziranda işe başlamak zorundayım. ve bakıcı arıyoruz. eşim üçüncüyü istiyor ama zamanı ile ilgili konuşmadık. ikincisine erkek demişlerdi. o zaman erkek fikrine çok alışmıştık. sonra kız dediler ve kız olduğuna alışmakta zorlandık nedense. o zaman başladı bizde erkek sevdamız. gerçekten mükemmel bir baba ve kızları böyle bir babaları olduğu için çok şanslı. gönlündeki de olsun bir oğlu olsun istiyorum. çocukların kıymetini çok iyi biliyor.
senin de hakkında hayırlısı olsun. senin şansın var. bu erkek olmazsa tekrar doğurabilirmişsin. ama benim artık son şansım.
Canim bende pikken yaptim umarim zamanlamam dedigin gibi dogru olurKızlar benim dediğimi iyi düşünün siliklesince geç kalınmış oluyor ve spermin yumurtaya gidiş saatide var yine de siz bilirsiniz
Anladım cnm hadi hayırlısıCanim vajinal dus yani karbonati suda cozeltip iliski oncesi vajinal dus yapiyosunki ph yukselmesi icin yani erkek bebek icin uygun ortami hazirliyor kiz spermlerini etkksiz Hale getiriyo ama pek onerilmiyo cunku hamileligi zorlastiriyomus felan diye cok okumustum bende sansimi arttirmak icin ilk ay deneyim tutmazsa bidahaki aya yapmam dedim ama tuttu bakalim gerisi Allah a kalmis busey artik biz elimizden geleni yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?