- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.721
Hayırlısı olsun kuzum bakalım ilerleyen günlerde adet olacakmısın zamanını çok güzel yakalamıştık aslındaEvt cnm ilk ilk idrardi
Malesef testlerim bitmistiişte en az 2-3 saat sıvı tüketmeden test yapılması gerekiyormuş. ama iyi zamanlama olmuş yine de. inşallah tutmuştur. başka test yapmadın mı sonra?
Canım ben o takvimi daha önce duymuştumInan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi
Valla cnm ben doktora gidip yumurta takibi yapmayı düşünüyordum bilmiyorum ne yaparım. Biraz diyet uygularız yumurta takibi yaparız. Biraz dua biraz umut. Bide ilişki sırasında kadının önce boşalmadı gerekiyor spermin kolay yol alması için ortamın kaygan olması gerekiyor. Benim 4 kuzenim sadece bu yöntemle her birinin iki oğlu var buna çok taktım beninşallah ikimizin de burada isteyen herkesin de oğlu olur. bildiğim her yöntemi kullanacağım. ph ölçeceğim, bir de bir takvim var onu almayı düşünüyorum. eşime de sperm testi yaptıracağım. belki de erkek spermleri yoktur ya da azdır. çinko falan kullandıracağım. kendim de kan tahlili yaptıracağım eksik vitaminim var mı diye baktıracağım. bir de bir doktora danışmayı düşünüyorum.
Doğunca mı öğreneceksin. Ne yani ben bu kadar nasıl beklerim dayanamamValla bende bilmiyorum ki canım
Bugün 8+5
10 haftalıkken kan tahlili ile öğrenme imkanım var ama ben ya ultrasonla ya da doğunca öğreneyim istiyorum
Kızıma 13 ve 14 haftalıkken erkek dendi
18den önce sormayayım diyorum doktora :)
Canım 6. İle 7. Arasında kaç saat fark var?Iliskim 6. dan sonra olmustu
8 saat felanCanım 6. İle 7. Arasında kaç saat fark var?
Bi idrar testi ne kadar yanilir bilmiyom yeminle yani meraktan bide bu belirtilerden dolayi gercektende yarin sabah ilk is gidip kan verecem saglik ocaginda cnm bnm bu belirtiler gercekten bu ay bana vok anormal geliyo ben bu gogusleri daha once hic bole gormedim 3 gun onceye kadar yumusacikti dunden beridir cok acayip sismisler akinti desen var bel agrisini hic sormayin heleki az once acilden geldigimde oyle bi uyku bastirdiki halbuki saat 11 30 da uyanmistim ve saat 4 20 de yine uydum simdi yeni anca uyanabildim bide o testen dolayimidir bilmiyom ama cok kotu bi sıkıntı var uzerimde moralim hic yerine gelmiyoHayırlısı olsun kuzum bakalım ilerleyen günlerde adet olacakmısın zamanını çok güzel yakalamıştık aslında
Olsun canım o haftalarda yanılma çok oluyorAyın 20 sinde inşallah canım aylık kontrolümüz o zaman 16+3 oluyoz belli olur herhalde hoş geçen gittiğimdede gördü ama söylemek istemedi gibi geldi
HahahahaDoğunca mı öğreneceksin. Ne yani ben bu kadar nasıl beklerim dayanamam
Canım zamanlaman iyi bence de8 saat felan
Valla insan bebeğini gördükten sonra cinsiyeti hiç düşünmüyor kiYok yok öğren ya doğumda kız olduğunu öğrenirsennn lütfennnnnnnnn
Insallh CanimCanım zamanlaman iyi bence de
Benim iki oğlum var canin bende nasip olursa bir çiçeğim olsun istiyorumyazın takibe başlayım o zaman. sende nasıl oldu? hamile misin şu an?
Bak burda bir konuda sizinle hemfikirim iki oglumda önce ben inzal olmuştumValla cnm ben doktora gidip yumurta takibi yapmayı düşünüyordum bilmiyorum ne yaparım. Biraz diyet uygularız yumurta takibi yaparız. Biraz dua biraz umut. Bide ilişki sırasında kadının önce boşalmadı gerekiyor spermin kolay yol alması için ortamın kaygan olması gerekiyor. Benim 4 kuzenim sadece bu yöntemle her birinin iki oğlu var buna çok taktım ben
Senden öğrenecek çok şeyim var kk da canımcan burayı tam çözemedim ama takibe aldım
Takip et canim hoşgeldinSenden öğrenecek çok şeyim var kk da canımcan burayı tam çözemedim ama takibe aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?