Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi
Canım ben o takvimi daha önce duymuştum
Deneyip cinsiyet tutmayan da olmuştu kk da
Bence hiçbir takvime güvenme

Valla cnm ben doktora gidip yumurta takibi yapmayı düşünüyordum bilmiyorum ne yaparım. Biraz diyet uygularız yumurta takibi yaparız. Biraz dua biraz umut. Bide ilişki sırasında kadının önce boşalmadı gerekiyor spermin kolay yol alması için ortamın kaygan olması gerekiyor. Benim 4 kuzenim sadece bu yöntemle her birinin iki oğlu var buna çok taktım ben

Doğunca mı öğreneceksin. Ne yani ben bu kadar nasıl beklerim dayanamam

Hayırlısı olsun kuzum bakalım ilerleyen günlerde adet olacakmısın zamanını çok güzel yakalamıştık aslında
Bi idrar testi ne kadar yanilir bilmiyom yeminle yani meraktan bide bu belirtilerden dolayi gercektende yarin sabah ilk is gidip kan verecem saglik ocaginda cnm bnm bu belirtiler gercekten bu ay bana vok anormal geliyo ben bu gogusleri daha once hic bole gormedim 3 gun onceye kadar yumusacikti dunden beridir cok acayip sismisler akinti desen var bel agrisini hic sormayin heleki az once acilden geldigimde oyle bi uyku bastirdiki halbuki saat 11 30 da uyanmistim ve saat 4 20 de yine uydum simdi yeni anca uyanabildim bide o testen dolayimidir bilmiyom ama cok kotu bi sıkıntı var uzerimde moralim hic yerine gelmiyo

Ayın 20 sinde inşallah canım aylık kontrolümüz o zaman 16+3 oluyoz belli olur herhalde hoş geçen gittiğimdede gördü ama söylemek istemedi gibi geldi
Olsun canım o haftalarda yanılma çok oluyor
16+3te artık belli olur daha iyi olur içinde şüphe kalmaz en azından

Doğunca mı öğreneceksin. Ne yani ben bu kadar nasıl beklerim dayanamam
Hahahaha kime desem ben dayanamam bari bizim için öğren diyorlar
Ama hep hayalimdir doğumda cinsiyet öğrenmek
Bunda eşim hiç destek vermiyor o destek verse çok istiyorum aslında
Eğer bu sefer olmazsa 3 te inşAllah

Yok yok öğren ya doğumda kız olduğunu öğrenirsennn lütfennnnnnnnn
Valla insan bebeğini gördükten sonra cinsiyeti hiç düşünmüyor ki
Ama emin ol eşimin bu baskısıyla öğreniriz sorar zaten doktora dinlemez beni
İstemesem de öğrenmek zorunda kalırım

Bak burda bir konuda sizinle hemfikirim iki oglumda önce ben inzal olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…