- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.701
Selam, bende görmek isterim testlerinizi sevgilerInan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi
Evt cnm ilk ilk idrardiSabah ilk idrarınla mı yaptın canım sen testini
yazın takibe başlayım o zaman. sende nasıl oldu? hamile misin şu an?Canım önce 3 4 ay bakican testle erkek spermler 24 saat dayanıyor ona göre hareket edecen egerki 36 saat suruyorsada pik halinde 10 saat bekleyip devam edecen
Beraber başlayalım mı:))))yazın takibe başlayım o zaman. sende nasıl oldu? hamile misin şu an?
aa ben seni abd'de sanıyordum. ingiltere'de durum nasıl o zaman onu sorayım :)Inan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi
başlalayım. temmuz iyi mi?Beraber başlayalım mı:))))
Yaz sonu olsa:)))) ağustos gibibaşlalayım. temmuz iyi mi?
Allah bilir tabiki cnm hakimizdaki hayrida serride yanliz o bilir olmadi diye cok zoruma gitti ama neyse allah buyuktur elbet banada bi kapi acarPrensesim2016 canım üzülme her şerde bi hayır vardır
Sana şuan üzücü geliyor çok iyi anlıyorum seni ama eminim bunda da bi hayır vardır
Ben 15 ay boyunca yumurtlama günümü tam buldum da olmadı
Eylülde doktora gitmiştim hem sağda hem solda çatlamaya hazır yumurtalarım vardı nasıl umutlanmıştım ve o ay 3 yumurtam çatladı biri bile tutmadı
İnsan hep hayalkırıklığına uğruyor ama bizim için en iyi olanı Allah biliyor
Seninde olacak inşAllah yeniden bebeğin üzülme sakın...
Hem bildiklerimi paylaşıp beraber uygularız bilmediklerimi arkadaşlara sorarız beraber test yaparız inş beraber tuttururuz:)başlalayım. temmuz iyi mi?
altıda silikleşmiş ama sanki yedide tekrar mı koyulaşmış?Iliskim 6. dan sonra olmustu
Ayni turkiyedeki gibi oyle cinsiyet icin ozel bi yontem sunmuyolar.yazın takibe başlayım o zaman. sende nasıl oldu? hamile misin şu an?
Bide pardon tek iliski mi oldu sizinaltıda silikleşmiş ama sanki yedide tekrar mı koyulaşmış?
Ewt bende ona aldanip yaptim ama cok sivi tuketmistim belkide ondan oyle oldu bilmiuorum artik hayirlisialtıda silikleşmiş ama sanki yedide tekrar mı koyulaşmış?
Kız annesi olmaya alıştığımız içindir belki :)Ayy nedense bende oyle dusunuyorum bilmiyorum belkide endiselendigimiz icin oyle oluyordur
inşallah ikimizin de burada isteyen herkesin de oğlu olur. bildiğim her yöntemi kullanacağım. ph ölçeceğim, bir de bir takvim var onu almayı düşünüyorum. eşime de sperm testi yaptıracağım. belki de erkek spermleri yoktur ya da azdır. çinko falan kullandıracağım. kendim de kan tahlili yaptıracağım eksik vitaminim var mı diye baktıracağım. bir de bir doktora danışmayı düşünüyorum.Hem bildiklerimi paylaşıp beraber uygularız bilmediklerimi arkadaşlara sorarız beraber test yaparız inş beraber tuttururuz:)
EwtBide pardon tek iliski mi oldu sizin
Ayın 20 sinde inşallah canım aylık kontrolümüz o zaman 16+3 oluyoz belli olur herhalde hoş geçen gittiğimdede gördü ama söylemek istemedi gibi geldi
işte en az 2-3 saat sıvı tüketmeden test yapılması gerekiyormuş. ama iyi zamanlama olmuş yine de. inşallah tutmuştur. başka test yapmadın mı sonra?Ewt bende ona aldanip yaptim ama cok sivi tuketmistim belkide ondan oyle oldu bilmiuorum artik hayirlisi
İnşallah canım inşallah daha var bakalım günler nasıl geçicek merak içindeyim
Valla bende bilmiyorum ki canımSen ne zman öğreneceksin cinsiyeti cbm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?