- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.741
Nasil yaptın dusu canimCanim vajinal dus yani karbonati suda cozeltip iliski oncesi vajinal dus yapiyosunki ph yukselmesi icin yani erkek bebek icin uygun ortami hazirliyor kiz spermlerini etkksiz Hale getiriyo ama pek onerilmiyo cunku hamileligi zorlastiriyomus felan diye cok okumustum bende sansimi arttirmak icin ilk ay deneyim tutmazsa bidahaki aya yapmam dedim ama tuttu bakalim gerisi Allah a kalmis busey artik biz elimizden geleni yaptik
Canim cok asitliydim derken bunu nasil öğrendin ve ph i kactan kaca cikardin@ladybugim ewt Canim hamileyim bende cok asitliydim bu ise karar verdikten sonra hergun limonlu su ictim ph yuksek sula alkali yiyecekler felan yukselttim biraz isi garantiye almak icin dusta yaptim cunku bu ph isi banada mantikli geliyo
Pikten kac saat sonra acildi canim takibe devam ettinmiBenimde pikken oldu
Ama kendiminkinin kız olduğunu düşünüyorum nedense:)
Canim erkek çıkıyor derken bi takvimden falan mi baktınErkek çıkıyor sana canim ama tabiki bunlarada bel bağlamak doğru değil cunki adi ustunde hesap hesaptaki değil nasipte ki oluyor
Hadi hayirlisi ins canimAyın 20 sinde inşallah canım aylık kontrolümüz o zaman 16+3 oluyoz belli olur herhalde hoş geçen gittiğimdede gördü ama söylemek istemedi gibi geldi
Hayır canim küçük çocuğun doğum tarihi ile doğacak çocuğun arasına bakiyormCanim erkek çıkıyor derken bi takvimden falan mi baktın
Ilklerde 3 bucuk dortlerdeydi sonra iki uc ay dietlen 6 lara 7 lere kadar cikti vajen phi dusuk olur hep idrar phi gibi yuksek cikmiyoCanim cok asitliydim derken bunu nasil öğrendin ve ph i kactan kaca cikardin
Ya canim mesela hamile olunmadan bakılmıyor mu?Hayır canim küçük çocuğun doğum tarihi ile doğacak çocuğun arasına bakiyorm
Oh ediyor Öğrensin tabi neyi bekliyormuş :))Valla insan bebeğini gördükten sonra cinsiyeti hiç düşünmüyor ki
Ama emin ol eşimin bu baskısıyla öğreniriz sorar zaten doktora dinlemez beni
İstemesem de öğrenmek zorunda kalırım
Karbonati suda 15 dakika felan cozulmesini bekledim ve iliskiden once ozel vajina yikama kiti kullabarak yikandim siringayla yspanlarda oluyoNasil yaptın dusu canim
Tabi küçük kızın tam yaşını sole diğer kızla yaş aralarını tam soleYa canim mesela hamile olunmadan bakılmıyor mu?
Bana da yappp. Birincisi 26 ocak 2017 ikincisi 7 ocak 2018Tabi küçük kızın tam yaşını sole diğer kızla yaş aralarını tam sole
İlki tutmuş sende küçük oğlun çift yasa giderken hamile kalmaya çalış ama bunlara bel bağlama oldumu sonuçta hesap yaniBana da yappp. Birincisi 26 ocak 2017 ikincisi 7 ocak 2018
Bana da bakar misin canim hamile degilim ama tahmini olarak soylesemHayır canim küçük çocuğun doğum tarihi ile doğacak çocuğun arasına bakiyorm
Mesela küçüğün 2 yaşına 2 ay kala 3 kala erkek olabilirİlki tutmuş sende küçük oğlun çift yasa giderken hamile kalmaya çalış ama bunlara bel bağlama oldumu sonuçta hesap yani
Nasil olctun bunuIlklerde 3 bucuk dortlerdeydi sonra iki uc ay dietlen 6 lara 7 lere kadar cikti vajen phi dusuk olur hep idrar phi gibi yuksek cikmiyo
Kızının yaş doğum tarihiBana da bakar misin canim hamile degilim ama tahmini olarak soylesem
Turnusol kağıdı ile olcmustur canimNasil olctun bunu
13 nisan 2017 canimKızının yaş doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?