- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.781
Evet o aylarda hamile olmus olYani subat ve mart oyle değil mi canim
Genelde kuruyum canimBoyle ph olcen kagitlar var canim
neden kurumusun
Sagol canim subat mart deneme olacak baklim ins tutarEvet o aylarda hamile olmus ol
Büyük kızım 20.08.2010 (8)kucuk kızım 21.11.2013 (5) aralarında uc yas uc ay var canimTabi küçük kızın tam yaşını sole diğer kızla yaş aralarını tam sole
Cikoo canm nerdesin meraktayim
Benimde gözüm yoldaCikoo bekliyorum insallh sewincden mutlulukdan havalara ucmusturda bizi unutmustur
Hayirli olsun canim darisi isteyenleristeyenlere insallahh
Aa
Gerçekten mi hayırlısıyla gelsin yavrucak. Ne gelirse allahtan yapacak bişey yok sağlıklı olsun yeter
Hayırlı sağlıklı kavuş evladına inşallah senin için böyleymiş hayırlısı lekelenmen nsl geçti mi
Cikoo Canım hayırlısı olsun hakkinda inşaallah
Kizina kiz kardes olsun
İnşaallah ucuncude erkek olur
Canim hayirlisi böyleymiş demekki Rabbimizden gelen basimiz üstüne hayirli sağlıklı bir şekilde kucagina almak nasip olsun hayirli evlat olsun inşallah. Kanama alanin azalmış mı baktimi doktor
Canım hayırlısı olsun iki bacı birbirine destek olurlar bu açıdan çok iyi sağlıkla gelisn prenses
Canim benim allah sana bağışlasın sağlıklı olsun bence önemli değil. Üçüncüsünü yaparsın. İki kız gerçekten çok ama cokkk tatlı cokkkk güzel sana iki kız annesi olarak söylüyorum bunu. Aman birlikte oynamalati birlikte her şeylerini yapmaları çok güzel. Hayırlısı oldun. Biz tabii erkek çocuk tadına da varmak istiyoruz insallah oda olur ama en önemlisi sağlıklı olsun canim kendini yorma bebeğine haksızlık etme sağlıklı olsun en önemlisi bu canim
Cikoo canım şuan gerçekten çok şaşkınım
Ben senin bebeğini hep erkek hissettim
Belirtilerin hep erkek belirtisiydi
Heleki geçen ultrason resminden sonra gelip erkek yazacaksın diye düşünüyordum
Aslında evlat bu hiç fark etmiyor ama insan doğal olarak olmayanı istiyor
Eminim hakkında hayırlı olan budur ve 2 kızkardeş olmak muhteşem bi duygu
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Gönlüne göre sağlıklı bi oğlan da nasip etsin ilerde
testler silikleştiğinde mi ilişki olmuştu? hayırlısı olsun. bana ikinci kızıma önce erkek demişlerdi. sonra kız dediklerinde şoka girmiştik. şimdi ikisini oynarken görünce çok mutlu oluyorum. sağlıkla doğsun kızın.
Cikoo canim uzulme daha ikinci bebegin bu durumu bende yasadim ama simdi kizim ablasina ablaa hadi gel oynuyslim dedigi zaman dunyalar benim oluyo inanki ikinci erkek olsaydi bu seferde kizim yalniz kalmasin bide bacisi olsun diye simdi burda kiz yontemlerini arastirirdim.3. Ye insallh oglani yakalarsin.
Bu arada alintilayamadiklarim olduysa affedin cok bildirim gelmis hepdine baktim umarim es gectiklerim olmamistiŕ.Cikoo hayirlisi olsun cnm rabbim evladini bagislasin sana saglikla kucagina almak nasip olsun ins
Bana kız yöntemleri o kadar kolay geliyor ki. Şimdi sanki istesem üçüncü kıza hamile kalırmışım gibi... inşallah senin de kızın olur. Toplum oğlu olana baskı yapmıyor en azından o açıdan şanslısın.Benim iki oğlum var canin bende nasip olursa bir çiçeğim olsun istiyorum
Canim benim dikkat et kendine ve bebeğine. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canimKizlar hepinizden Allah razi olsun merak etmissinjz inanın bilerek gec cevap vermedim doktor cok gec hareket ediyordu 1.5 saat randevumdan gecmesine ragmen muane
Çok şükür artik cinsiyeti ogrendim her yeni gun yeni bir umuttu kendimi kaptiriyordum.
Evet üzülmedim desem yalan olur ama kizim olacagi icin degil sadece hayallerimi hic yasarken gormedim hep geride biraktim.yada kursagimda düğüm düğüm kaldi.
Buna üzüldüm kendimi sorguladım nerede yanlis yapiyorum da hayat bana hayal ettiklerimle imtihan ediyor die.
Yoksa kizima kiz kardes gelecek arkadas olacaklar sirdas olacaklar yeri gelecek saç baş yolacaklar .
Rabbim ikisinide korusun annelerinin yasayamadigi mutlulukları hayalleri kızlarım yasarken mutlu olayim inşallah .
Büyük konusmak istemiyorum ama 3. Cocuk düşünmüyorum artik hayirlisi.
Bu arada kanama alani var ama eski kanama alani yeni kanama alani gormedi eskisi ara ara gelir ama dinlenmen lazim dedi birde miyomdan bahsetti rahim agzina yakin miyom olabilir ama tam emin degilim dedi sasirdim ilk defa bir doktor soyledi.
Birde bebegimin bobreklerinde genisleme
Bu arada alintilayamadiklarim olduysa affedin cok bildirim gelmis hepdine baktim umarim es gectiklerim olmamistiŕ.
Sen şuan hamile kalsan oglusun olur kiz ama bunlar eğlence işi tabiBüyük kızım 20.08.2010 (8)kucuk kızım 21.11.2013 (5) aralarında uc yas uc ay var canim
Canım sen çift yasa giderken hamile kalırsan olabilir mesela sole 3 yas 2 aylik 3 aylıkken hamile olman gerekBana kız yöntemleri o kadar kolay geliyor ki. Şimdi sanki istesem üçüncü kıza hamile kalırmışım gibi... inşallah senin de kızın olur. Toplum oğlu olana baskı yapmıyor en azından o açıdan şanslısın.
Bana da bakar mısın? Büyük kızım 24.04.2014 küçük kızım 11.05.2017
Canım inseAllah sagliklica doğar tüm sıkıntılar geçer giderKizlar hepinizden Allah razi olsun merak etmissinjz inanın bilerek gec cevap vermedim doktor cok gec hareket ediyordu 1.5 saat randevumdan gecmesine ragmen muane olmadim.
Çok şükür artik cinsiyeti ogrendim her yeni gun yeni bir umuttu kendimi kaptiriyordum.
Evet üzülmedim desem yalan olur ama kizim olacagi icin degil sadece hayallerimi hic yasarken gormedim hep geride biraktim.yada kursagimda düğüm düğüm kaldi.
Buna üzüldüm kendimi sorguladım nerede yanlis yapiyorum da hayat bana hayal ettiklerimle imtihan ediyor die.
Yoksa kizima kiz kardes gelecek arkadas olacaklar sirdas olacaklar yeri gelecek saç baş yolacaklar .
Rabbim ikisinide korusun annelerinin yasayamadigi mutlulukları hayalleri kızlarım yasarken mutlu olayim inşallah .
Bu arada kanama alani var ama eski kanama alani yeni kanama alani gormedi eskisi ara ara gelir ama dinlenmen lazim dedi birde miyomdan bahsetti rahim agzina yakin miyom olabilir ama tam emin degilim dedi sasirdim ilk defa bir doktor soyledi.
Birde bebegimin bobreklerinde genisleme varmis ama hamilelikte olurmuş riskli genisleme degil dedi ama yinede beni korkutmaya yetti.
Birde midesi küçük dedi boş oldugu icin olanilir dedi tehlikelimi die sordum doluyo dedi boştu dedi yine kafam karisti.
Insallah bebegim saglikli hayirli bir evlat olur.
Dualarinizi eksik etmeyin 2 hafta sonra baska doktora gidecegim inşallah ozaman hersey yolunda olur.
Bu arada Rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin insallah.
Nasip hersey ogrenmenin rahatligi oldu artik kiz isimleri kiz bebek alisverisi icin adim atacağım :)
Hepinizden Allah razi olsun yüreğimizi dileklerimizi paylasabildigimiz insanlarin olmasi cok guzel bir duygu.
@suuuus 4716 canm Rabbim sana tez zamanda guzel haberler nasip etsin insallah bazi seyler olmayinca olmuyor yada zamanini bekliyor en kisa zamanda minnagin seni bulmasini tum kalbimle dilerim
Bu arada alintilayamadiklarim olduysa affedin cok bildirim gelmis hepdine baktim umarim es gectiklerim olmamistiŕ.
Allah her şeyi gönlüne göre versin insallahYa gerçekten çok harikasın biliyorum eğlence ama umutsuz umutsuz koltukta oturmuşken böyle bir mesaj çok Güzel geldi teşekkür ederim canim benim çokkk iyi geldin
Cnm öncelikle şunu söyleyeyim iki kız çocuk çok güzel tarif edilemez. Benim iki tane üstüste oldu. Bir birleri için harika oyun arkadaşı sırdaş arkadaş olurlar. Biri ortadan kaybolsa diğeri onu oda oda arıyor. Ben olmasam yine idare ederler ama birbirleri olmadan 1 saat duramazlar. Tabi arada saç baş yolmada oluyır bunlarda tatlı atışmalar her kardeşte olduğu gibi. Hem nie üçüncü olmaz diyorsun ki. Oda olur inş belki onda tutar. Birde benim ikinci kızda da böbrek genişlemesi vardı doğunca oksijen aldığı gibi geçiyor çok önemli değilse korkma onun için. Yani uda kızına yoldaş olacaj işte daha Ne istiyorsun. Bak gör her oyunlarında onları izlemeye doyamayacaksın. Onları 10 erkek çocuğa değişmessin. Her şeyin hayırlısı bak gör çok güzel olacak inşallahKizlar hepinizden Allah razi olsun merak etmissinjz inanın bilerek gec cevap vermedim doktor cok gec hareket ediyordu 1.5 saat randevumdan gecmesine ragmen muane olmadim.
Birde bebegimin bobreklerinde genisleme varmis ama hamilelikte olurmuş riskli genisleme degil dedi ama yinede beni korkutmaya yetti.
Birde midesi küçük dedi boş oldugu icin olanilir dedi tehlikelimi die sordum doluyo dedi boştu dedi yine kafam karisti.
Insallah bebegim saglikli hayirli bir evlat olur.
Dualarinizi eksik etmeyin 2 hafta sonra baska doktora gidecegim inşallah ozaman hersey yolunda olur.
Bu arada Rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin insallah.
Nasip hersey ogrenmenin rahatligi oldu artik kiz isimleri kiz bebek alisverisi icin adim atacağım :)
Hepinizden Allah razi olsun yüreğimizi dileklerimizi paylasabildigimiz insanlarin olmasi cok guzel bir duygu.
@suuuus 4716 canm Rabbim sana tez zamanda guzel haberler nasip etsin insallah bazi seyler olmayinca olmuyor yada zamanini bekliyor en kisa zamanda minnagin seni bulmasini tum kalbimle dilerim
Canım inseAllah sagliklica doğar tüm sıkıntılar geçer gider
Allah razı olsun canjm eğlence işte bunlar hem sizinle kaynaşmaya çalışıyorum hemde muhabbet oluyorAllah her şeyi gönlüne göre versin insallah
Evlat konusunda kim pimpiriklı olmazki canimAmin canm benim ben birde pimpirikliyim insallah bu bebegim annesine cok zorluk cektirmz
Cnm öncelikle şunu söyleyeyim iki kız çocuk çok güzel tarif edilemez. Benim iki tane üstüste oldu. Bir birleri için harika oyun arkadaşı sırdaş arkadaş olurlar. Biri ortadan kaybolsa diğeri onu oda oda arıyor. Ben olmasam yine idare ederler ama birbirleri olmadan 1 saat duramazlar. Tabi arada saç baş yolmada oluyır bunlarda tatlı atışmalar her kardeşte olduğu gibi. Hem nie üçüncü olmaz diyorsun ki. Oda olur inş belki onda tutar. Birde benim ikinci kızda da böbrek genişlemesi vardı doğunca oksijen aldığı gibi geçiyor çok önemli değilse korkma onun için. Yani uda kızına yoldaş olacaj işte daha Ne istiyorsun. Bak gör her oyunlarında onları izlemeye doyamayacaksın. Onları 10 erkek çocuğa değişmessin. Her şeyin hayırlısı bak gör çok güzel olacak inşallah
Bebek anne karnında nefes almıyor doğduğu gibi nefes almaya başlıyor ciğerlerine hava gidiyor. Eğer çok önemli değilse o hemen gidiyor nefes aldığı gibiCanm cok sagol insallah bende saglikli kucagima alirim
Bu arada oksijen alir derken nasil oluyor mesela ne gibi durumlarda oluyo
Hayırlısı olsun canım Rabbim umudumuzu kaybettirmesin herşeyin zamanı var belki de Rabbim erkek evlat için zamanını bekliyor sana direk onu nasip edecek güzel düşünelim güzel olsun herşeyBi idrar testi ne kadar yanilir bilmiyom yeminle yani meraktan bide bu belirtilerden dolayi gercektende yarin sabah ilk is gidip kan verecem saglik ocaginda cnm bnm bu belirtiler gercekten bu ay bana vok anormal geliyo ben bu gogusleri daha once hic bole gormedim 3 gun onceye kadar yumusacikti dunden beridir cok acayip sismisler akinti desen var bel agrisini hic sormayin heleki az once acilden geldigimde oyle bi uyku bastirdiki halbuki saat 11 30 da uyanmistim ve saat 4 20 de yine uydum simdi yeni anca uyanabildim bide o testen dolayimidir bilmiyom ama cok kotu bi sıkıntı var uzerimde moralim hic yerine gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?