Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Büyük kızım 20.08.2010 kucuk kızım teyzesi 21.11.2013 çok teşekkür ederim sanırım ben zor yakalamağım yumurta takibini

Bencede ama iwashereonce oyle yqzinca kafam karıştı sanirim yanlis yazdi oyle olmali :)
Yanlış yazmadım canım
Test çok silikleştiğinde genellikle kız oluyor bebekler
Testlerine baktım biraz geç kalmışsın gibi geldi
Ama en güzelini Allah bilir
Çubuk testin yine fena değil ama kaset tipi olan çok silinmiş

Ben ilk denemede oldu hiç beklemiyordum bu arada kaç kızın vardı canım deneme öncesi neler yaptın takviye falan biraz anlatırmısın
Daha çocuk yok bende canim alkali su ictim 3 aydir falan dewamli yediklerime dikkat etmeye çalıştım cin takvimine gore ayar yaptim birazda yanimda calisan bayanin 2 oglu var takvime gore yapmis gelinleri de denemis onunda 2 oglu var kismet bakalim saga yatmayı denedim dua namaz iliskiden once ya mutekebbir 10 defa eşimle tekrar ettik yani elimden geleni yaptim rabbime sigindim taktir rabbimden

Yok canm cok silik degildi fotoda oyle cikmis olabilir yani gece yaptigimdan bi tik silikti sabah 6 da yaptigim bakalim once gebelik sonra erkek oldugu haberini veririm insallh

Yok canm cok silik degildi fotoda oyle cikmis olabilir yani gece yaptigimdan bi tik silikti sabah 6 da yaptigim bakalim once gebelik sonra erkek oldugu haberini veririm insallh
Olabilir canım fotoğrafta yanıltıyor
İnşaAllah canım
Hayırla ve sağlıkla senin ve dileyen tüm arkadaşların gönüllerine göre olsun

Canım sen ya erken yumurtladın
Ya da geç yumurtlayacaksın
Hergün bir test yapmaya devam et
Yumurtlama olmazsa bence bi dahaki ay bi doktora görün tedbiren
Evet canim aynen zaten Pazartesi günü bir randevu alırım. Bana demişti zaten eğer olmazsa istersen kontrol altında yapabiliriz. Yanı yumurta takibi ile yapabiliriz dedi. Ama ben hormon ilacı almaktan artık korkuyorum. Bilmiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…