Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sen ogrenmedinmi daha

Canim oncelikle belirtilere takılma o herkeste ayni olmuyor benim bir tanidigim ikinci gebeliginde ilk gebeligindeki seyleri yaşadı ilk cocugu erkekti buda erkek diyordu ama kizi oldu. İkinci olarakta canim gun boyu mu kotusun hani aksamlari falan biraz iyiysen aksamdan yarin icin dolaba biseyler koysan isitir koyarsin yavrulara

Benimki canım erkek dedi dr memlekette 16 haftalikken
Yarinda kendi dr uma gidicem
Anladım canım hayırlısı olsn demekki yanlış biliyor atıyor tutarsa niyetine ben bişey sorucam senin ki erkek miş ya aceba idrar rengi ile cinsiyet arasında bağlantı var diyorlar doğrumu kızlarda koyu sarı erkeklerde acık sarı benim kızımda gerçekten koyuydu su an acık renk aceba bağlantısı varmı sizlerde hamile olanlar yorum yapıp kafamdaki soru işaretlerine yanıt olarak bişi yazsanız Hayırlı sağlıklı bi oğlum olsn cok istiyorm kız erkek ayrımı değil oğlum olsaydı kız isterdin su an kızım var birde oğlum olsn cok istiyorm cok heyecanlıyım cok merak ediyorum

Yaaaa kıyamam sana ya çocuk dedin mi içim gidiyor benim bide kızsa daha cok üzülüyorum kızlar cok narin oluyorlar benimde kızım var su an uyuyo kurban olduğum Allah yardımcın olsn çevrende komşun falan yokmu yakın böle malzemeni versen sana bişi yapsa kıyamam ya üzüldüm be

Ne kadar doğru bilemiyorum bir iki topikte 2 kez yumurtladigini yazanları okumuştum sıvı alımı önemli bir kahve fincan bile etkiliyor
Ne kadar doğru bilemiyorum bir iki topikte 2 kez yumurtladigini yazanları okumuştum sıvı alımı önemli bir kahve fincan bile etkiliyor
Olur mu olur valla hamile kalamaya niyetlendim ya

Cok sagol canim ewt cocuk oldumu akan sular duruyo malesef cok yakin turk komsum yok bu gunlerde gecer insallh hayirlisiyla sende hamilesin galiba yanlis bilmiyorsam nekadarlik

Canim benim sorunum zaten mutfak oyle bi tiskinmisimki giremiyorum mutfaga Allahim insallh saglikli bi erkek bebek verirde artik bebek sayfasini kapatirim cunku hamileliklerim cok zor geciyo helede dogumlarim hastanenin doktorlorlari hep basima toplanir allah yardimcim olsun

Belirtilere takılma bence. Benim ikisi çok farklıydı aynı cinsiyet oldu. Bu geçici bir dönem. 12 den sonra azalır inşallah. Kızlara üzülme. Onlar unutur gider, biraz atıştırmalıktan bir şey olmaz. Hamileyken insan duygusal oluyor. Ben de perdeleri yıkayamıyorum diye bile ağlamıştım. Oysa ki şimdi gayet iyiyim perdeler umurumda değil :)

Ben de her geçen gün çocuk fikrinden uzaklaşıyorum. Galiba üçüncüye niyetlenmeyeceğim. Sen ingilteredeydin değil mi? Eşinin işi için falan mı oradasın? Ben de ingilizce çalışıyorum ama iki çocukla zorlanıyorum. Akşama kadar türkçe duyunca ingilizce öğrenmek çok zor şanslısın.

İnşallah canim inşallah ❤

Ah canim guldurdun beni demekki herseye agliyan bi ben degilmisim evet Canim ingilterediyim isimizi ve duzenimizi burda kurduk kalici olarak burdayiz yani. Ingilizce ogrenmek kolay degil sadece cslismakla olmuyo karsilikli konusmayinca ogrenemiyo insan sen yinede bol bol ingilizce cocuk filmleri izle faydasi olur kulak dolgunluguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…