Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim tutmadi derken? Biraz ayrıntılı aciklar misin
canim senin de bir kızın vardı dimi? Sen ne zaman deneyeceksin? Daha doğrusu bir kere bana demiştin her ay yumurta gelişmiyor? Ardarda sorular sordum kusura bak biraz seni tanımak istiyorum. Sevgiler

canim senin de bir kızın vardı dimi? Sen ne zaman deneyeceksin? Daha doğrusu bir kere bana demiştin her ay yumurta gelişmiyor? Ardarda sorular sordum kusura bak biraz seni tanımak istiyorum. Sevgiler
Yok canim estağfurullah sor tabiki. Canim benim bir kizim var kizima ilk ay hamile kaldim. Benim bekarliktan beri adetim düzensiz olurdu evlenmeden doktora gittim bisey yok demişti. Kizimin doğumundan sonra da duzensizlik devam etti tekrar doktora gittim pko var 3-4 ayda bir kendiliginden yumurtlarsin dedi nitekim kendimi takip ettim oyle de oluyordu dogum kontrol hapi kistlere tedavi sagliyormus bebek istedigimiz icin dogum kontrol hapi istemedim sokturuculerle idare ediyorum yumurta gelistirici ilac kullaniyorum 6 ay kullaniliyordu ben bu ay 5.yi ictim yani 1 hakkim kaldi buda tutmazsa doktor asilama dedi. ilk denememi mayis ayinda yaptım ozmaandan beri uğraşıyorum ya yumurtlamayi kaciriyorum ya başka seyler oluyor derken bu zamana geldim önümüzdeki hafta doktora gidecegim yumurta gelismis mi kac mm ona bakacak ona gore degerlendirme yapacağım nasipse canim.. Amma uzun yazmisim hayat hikayemi anlatmisim resmen

Canim benim allah sana kızını bağışlasın. Allah sana insallah tez zamanda ikinci çocuğunu nasip etsin. Ve insallah allah kızına bir erkek kardeş nasip etsin. Bazen anlat güzel oluyor. İnsan rahatlıyor. Ben zaten ilk defa bu kadar kendimi burada anlattım. İnsan çevresindekilere anlatamıyor. Hele hele kendi hemcinslerine hiç anlatamiyorsun. İlla ki bir hırs yada dedikodu. O yüzden içimizdekini en azından burada anlatıyoruz. Rahatlıyoruz ve birbirimizi yargılamıyoruz. İnsallah canim birlikte hamile kalırız sevgiler

Tek ilişki yanı o ay içinde sadece yumurtalama gümümü gireceğim ondan hariç girmiyecekmiyim

Galiba benimki yerleşme kanaması değil adet oldum ama daha adetime çok vardı niye böyle oldu bilmiyorum şu an içimden ağlamak geliyor
Hayırlısı olsun hakkında. İlk iki gün insanın canı sıkılıyor sonra geçiyor. Ben çocuk düşünmediğim halde regl olunca içimi sıkıntı basıyor. Bir an önce bitsin istiyorum.
Çocuk düşünmeye başlayınca stresten düzen bozuluyor galiba. En doğru zamanda gelsin bebeğin inşallah.

Ne zaman gitmiştin kıbrıs a? Artık yasak diye bir yazı okudum da o yüzden soruyorum. Zorlamak değil aslında. Çocuğu olmayanlar da 8-9 kez tüp bebek deneyip en sonunda çocuk sahibi bile olabiliyorlar.
İstenen şeyler için tıp bir şeyler yapabiliyorsa denemek lazım bence. Etik olarak düşününce bile benim içim rahat iki kızım var ve ikincinin dahi erkek olması için ekstra bir çaba içerisine girmedim. Doktor erkek dedi ikinci kızıma ve o günden sonra bende bir erkek bebek isteği doğdu. Yoksa çevre her konuda konuşur ve hiç susmaz. Onları susturmaya kalksak asla başaramayız.

Amin insallah cumleten canim sagol guzel dileklerin için. Sevgiler bizden efenimm

Allah razı olsun canım demekki herşeyde bir hayır var diğer çocuklarım hepsi ilk ay dememde oldu şimdi nerdeyse 1.yıl olacak olmuyor bide asla çocuk istemiyorum diyenler ben düşündüğümden beri hepsi hamile kaldı kime çocuk istiyorum dediysem bir ay sonra bibakıyorum hamileyim diyor bide herkes için değil ama bazıları ay yanlışlıkla oldu deyince ister işenmez insanın canı sıkılıyor kusura bakmayın arkadaşlar çok doluyum adedin beni derdimide herkese anlatamıyorum

En çok o kaza diyenlere gülüyorum. :) kaza diye bir şey olamaz. Korunmayı beceremedim denir ona. Çocukların var en azından. Olursa olur olmazsa olmaz de. Gönlünü ferah tut. Geleceği saat vardır. Sağlıkla gelsin.
Ben bir düşünüp bir vazgeçiyorum. İki tane kızım var allah onlara sağlık versin. Üçüncü çok zor benim için. Ama kardeş olmak da güzel diyorum bir yandan. Sonra diyorum hayırlısı. Doğacağı varsa doğar. Yeter ki sağlık olsun.
Etrafa bakma. Çevrendekilere bakma. Spor yap mutlaka. Gidebilirsen yüzmeye git. Kafanı dağıt. Kurslara git. Özellikle spor hamile kalmayı kolaylaştırıyor.

Bir de inofolic diye bir ilaç var. Ben onu kullanmıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Doktoruna sor istersen.

Bend

Cnm ben Almanya’da yaşıyorum ama kardeşim Türkiye’de ve bu ay bu hapları kullanıp hamile kaldı

Bir de inofolic diye bir ilaç var. Ben onu kullanmıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Doktoruna sor istersen.[/QUOT
canim 3 sene oldu. Ben artık bilmiyorum nasıldır prosedür. Benim icin kotu bir tecrübeydi ve kapattım. Sımdı bu bende yumurta gelişimi olmadı Mart ayında bakarım olmazsa yine kendi dr giderim.

Uc dört gün bir şey olmaz bence... insallah olur
Yapacağınız zaman önemli ben kullandm şuan hamileyim kist falanda yapmadı aynı zamanda yumirta gelisimi için hormonlarada destek olması icin başka deylerde yapmak lazım mesela testeredişli mesela ada çayı yesik cay gibi bublar en fazla yumirtlamaya kadar kullanılır sonras8nda çatlaması icin birseyler yapılır birde hormonel bir sorunu olan kişi katiyen incir kürü yapmamalı diyor saraçoğlu önce hormonlar diyorum

Selam kizlar nasilsin iz hamileler nasil gidiyo hamilelik benim okadar kotu geciyorki bulantidan basimi kaldiramiyorum ayni kizlarimda oldugu gibi kesin buda kiz cunku belirtiler ayni ve isin kotu tarafi kizlarima yemek yapamiyorum atistirmaliklarla avunuyolar yavrucaklarim ne kotu bisey insanin yaninda bi aileden biri olmamasi yapayalnizim ve bazen oturup agliyorum halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…