- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.701
Canim benim sen hamile dua et aynen öyle yapacağım. İnsallah her şey yolunda gider. Senin ve hepimizin duaları kabul olur. İnsallah canim insallahCanım mesajları okudum arkadaşlara katılıyorum bence Cumartesi pazarı bulur çatlaması
Bende doktora gitmiştim 19 du 2 gün sonra çatlar demişti
Perhizin 2 gün bile olsa yeter
Perhizsiz oğlu olanda çok var aslında o biraz erkeğe bağlı bi durum
Ama tabi en iyisi yine de en az 3 gün olması
Bu gece korunmalı olarak perhizi boz yeniden başlayın
Sabah yap hic sivi almadan canimYok canim agrim var ama akıntım Yok canim öyle yapayım ben
Aynen canim hiç sıvı almam sabah yaparımSabah yap hic sivi almadan canim
Tamam canım edeceğimCanim benim sen hamile dua et aynen öyle yapacağım. İnsallah her şey yolunda gider. Senin ve hepimizin duaları kabul olur. İnsallah canim insallah
Ya dün bu mesajı ben nasıl kaçırmışım. Keşke beni görseydin gülmekten oldum. Valla aynen öyle oldu. Ama biliyor musun normalinde çok tutuk bir kadınım ama aranızda fark ettim ki ben açıldım. Bütün kalbimle sevgilerKiz bak haydar dumen gibi kaldim senin için
Evet canim ya çok olurdu. Ben gerçekten bilmiyordum yanı diyordum ne kadar dursa o kadar iyi. Dua et canim hepimiz icin. İnsallah her şey yolunda giderBes gune bide bi kac gun eklencek çok olur canim bizim uc gun ustuste olmustu
Canim sen cinsiyetini öğrenmedin dimi dahaEvet canim ya çok olurdu. Ben gerçekten bilmiyordum yanı diyordum ne kadar dursa o kadar iyi. Dua et canim hepimiz icin. İnsallah her şey yolunda gider
Canım mesajları okudum arkadaşlara katılıyorum bence Cumartesi pazarı bulur çatlaması
Bende doktora gitmiştim 19 du 2 gün sonra çatlar demişti
Perhizin 2 gün bile olsa yeter
Perhizsiz oğlu olanda çok var aslında o biraz erkeğe bağlı bi durum
Ama tabi en iyisi yine de en az 3 gün olması
Bu gece korunmalı olarak perhizi boz yeniden başlayın
İnsallah canim gönlündeki olurArlo Canım benim perhiz olmadi malesef
1 gun korunmali 2 gun korunmasiz yani uc gun ustuste oldu
Rabbim kolaylastirsin gonlune gore versin inşaallah
Canim bende suan takip ediliyorum ovalosyon testi ile bize tecrübelerini aktar lütfen çok teşekkür ederim3 erkek annesiyim ben var mı sormakistediginiz Birsey arkadaşlar. Biz de kız istedik olmadı.
Sevindim canim açıl tabikiYa dün bu mesajı ben nasıl kaçırmışım. Keşke beni görseydin gülmekten oldum. Valla aynen öyle oldu. Ama biliyor musun normalinde çok tutuk bir kadınım ama aranızda fark ettim ki ben açıldım. Bütün kalbimle sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?