- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.741
Var canim. Esine ilişkiden 2 saat once sert bir kahve icir beslenmesine en az 1 ay öncesinden dikkat et protein ağırlıklı beslensin kuruyemis et muz soda vb gibi. Birde icirebilirsen sabah aksam 1 er yemek kasigi keci boynuzu icirMerhaba arkadaşlar birde benim merak ettiklerim arasında eşimizin de özel bir şey yapması lazımmı erkek bebek olması konusunda ilişki öncesinde beslenme veya faydası olacak herhangi bir kür hap falan veya sakınması gereken durumlar
Özel olucak ama kadının önce haz almasi mi gerekir
Keçi boynuzu pekmezi değil mi sağol canımmmVar canim. Esine ilişkiden 2 saat once sert bir kahve icir beslenmesine en az 1 ay öncesinden dikkat et protein ağırlıklı beslensin kuruyemis et muz soda vb gibi. Birde icirebilirsen sabah aksam 1 er yemek kasigi keci boynuzu icir
Sıvı aldım biraz bekleyeyim ama akıntım var beyaz şeffaf ve sol kaşığım agrıyor. Sımdı bizde saat 11:00 12:00 de yaparımSivi almadiysan tekrarla testi 1 saate canim
Canim bu kisiye gore degisir burda once olup oglu olanda gördüm sonra olup oglu olanda. Onceki cocugunda nasildi onun tersini yap bence
Selam canım evet ya sonunda başladı. Birazdan daha doğrusu 12:00 de bir tane yapacağımEvet yumurtlama başlamış canim
Hadi hayırlısı deneme olacakmi peki canımSelam canım evet ya sonunda başladı. Birazdan daha doğrusu 12:00 de bir tane yapacağım
Geçmiş olsun canim Allah korusun şifa versinSlm kizlar nasilsinizarlo canım bekledıgın gun gelmıs hadi bakalim insallh olumlu sonuclanir da minik bi tosuncuga hamile kalirsin bende dunden beri haatanede yatiyorum cok kustugum icin vucudum su kaybetmis bakalim kac gun daha durcam burda ama enszindan kendime geldim bulanti yok herseyi yuyip icebilirim eve insallh gecici degildir eve gidince yine baslamaz kabuslu gunler
Teşekkür ederim canım evet yakalarsam zamanını deneme olacak canim.Hadi hayırlısı deneme olacakmi peki canım
Canim Benim çok geçmiş olsun. Evet canim sonunda yakaladım ama insallah sonucu güzel olur. Dua et bitanem duam seninle insallah gönlündeki karnindadir. SevgilerGeçmiş olsun canim Allah korusun şifa versin
Ahh bu yumurtlama günü seninde catlamasi biraz zmn alacak gibi canm aksam üzeri bi daha yaparsin bence tecrubeli bayanlar yol gosterir
Saol bitanem ama akıntım başladı ama krem gibiCanim pik olmamış daha
Evet canim arkadaşlar cokkkk saolsunlar zaten onlar olmazsa ben yapamam gösteriyorlarAhh bu yumurtlama günü seninde catlamasi biraz zmn alacak gibi canm aksam üzeri bi daha yaparsin bence tecrubeli bayanlar yol gosterir
Aynen banada cok yardimci oldular sağ olsunlar yoksa bende anlamiyom çokEvet canim arkadaşlar cokkkk saolsunlar zaten onlar olmazsa ben yapamam gösteriyorlar
Saol bitanem ama akıntım başladı ama krem gibi
Daha pik yok 4 saatte bir yap canim testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?