Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Var canim. Esine ilişkiden 2 saat once sert bir kahve icir beslenmesine en az 1 ay öncesinden dikkat et protein ağırlıklı beslensin kuruyemis et muz soda vb gibi. Birde icirebilirsen sabah aksam 1 er yemek kasigi keci boynuzu icir

Canim bu kisiye gore degisir burda once olup oglu olanda gördüm sonra olup oglu olanda. Onceki cocugunda nasildi onun tersini yap bence

8 sene oldu ilk cocugumdu hatırlamıyorum hemen oldu. Simdi ikinciyi istiyoruz rabbim verirse ilkinde bu kadar heyecanlanmamistim sanki ilk olucak gibi. Esim için hic önemli değil cinsiyet ama ben denemek istiyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eder insallah. İste biraz bilgi edinmek istiyorum tecrübesi olanlardan

Slm kizlar nasilsiniz arlo canım bekledıgın gun gelmıs hadi bakalim insallh olumlu sonuclanir da minik bi tosuncuga hamile kalirsin bende dunden beri haatanede yatiyorum cok kustugum icin vucudum su kaybetmis bakalim kac gun daha durcam burda ama enszindan kendime geldim bulanti yok herseyi yuyip icebilirim eve insallh gecici degildir eve gidince yine baslamaz kabuslu gunler

Geçmiş olsun canim Allah korusun şifa versin

Saol bitanem ama akıntım başladı ama krem gibi

Canim kremsi akıntı geliştiğini gösteriyor daha vakti var stres yapma :) sıvı alımına dikkat edip bi kaç saat sonra testi tekrarla ama hep aklında olsun benim başıma geldi diye hep hatirlatiyrum tek başında bir fincan kahve etkilemisti testimi sık dişini canım olacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…