Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim sanada gonlundekini versin. Nasıl besleniyorsun
Beslenmeye takılmayın bence ben eşit ağırlıklı beslemişim ama sebze çok yerim mesela. Akıntınızı takip edin. Hergun not alın. Bir sonraki ay karşılaştırma yapın. Akıntı en doğrusu mi a güvenmeyin. Ben mi takibi ile 65 saat önce son ilişkiyle oğlanı buldum. 'li takibi ile yine kız yerine oğlu olan çok oldu. Demem o ki mi lar güvenli değil. Vücudunuzu tanıyın akıntı herşeyi verir.

Benim sımdı sol kaşık agrıyor ve akıntım az akıntı nasıl olmalı takıp derken test ıle oldu takıbınız

Benim sımdı sol kaşık agrıyor ve akıntım az akıntı nasıl olmalı takıp derken test ıle oldu takıbınız
Akıntı şöyle sulu ve yumurta ali kıvamlı, rahim ağzı sulu olur. Bu yumurtan çatlamış demektir. Zaten istek de artar. Işte o smn ilk 12 saat bazik son 12 saat asidik olursunuz. Size bazik lazim. Yanı ilk 12 saatte ilişki derin olmalı

Evet benimde Pazar yumurta çatlama olacak galiba. Çok özür dilerim gerçekten öyle oluyor yanı istek oluyor bende bunda öğrenmiş oldum

1-)Canim simdi Ilk önce beslenme nasildi asidik mi alkali mi sut urunleri falan tuketir misin?
2-)Yumurtalar sagda mi solda miydi?
3-)Fitil, beslenmeye dikkat, esine takviye vs. kullandin mi?
4-)Testle mi takip ettin doktor takibi mi yaptırdın?
5-)Tek iliski mi oldu?
6-)Yumurta catladiktan tahmini ne kadar sonra oldu?
7-)Sonrasinda dikkat ettin mi agir kaldirmamaya cok ayakta kalmamaya ev isi vb yapmamaya bunlara dikkat ettin mi ettiysen ne kadar dikkat ettin normal hayatina ne zaman döndün? (Çünkü bizim buralarda erkek hemen tutunamaz agir is yaparsan falan derler)
Alkali su ictin mi?
9-) Herhangi bir takvime baktin mi?
10-) Normal de islak misindir kuru mu?
11-) Erkek bebek icin olan dualardan yaptin mi yada herhangi bir etkili olduguna inandigin dua var miydi yaptigin?

Merhaba arkadaşlar birde benim merak ettiklerim arasında eşimizin de özel bir şey yapması lazımmı erkek bebek olması konusunda ilişki öncesinde beslenme veya faydası olacak herhangi bir kür hap falan veya sakınması gereken durumlar

Özel olucak ama kadının önce haz almasi mi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…