- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.721
Devam canim kacta yaptin bunu
Oo seni bulmuşken birakmayiz valla soru yagmuruna hazir misin3 erkek annesiyim ben var mı sormakistediginiz Birsey arkadaşlar. Biz de kız istedik olmadı.
Canim benim saat 6:46 da ikinci idrarla yaptımDevam canim kacta yaptin bunu
3 erkek annesiyim ben var mı sormakistediginiz Birsey arkadaşlar. Biz de kız istedik olmadı.
Beslenmeye takılmayın bence ben eşit ağırlıklı beslemişim ama sebze çok yerim mesela. Akıntınızı takip edin. Hergun not alın. Bir sonraki ay karşılaştırma yapın. Akıntı en doğrusu mi a güvenmeyin. Ben mi takibi ile 65 saat önce son ilişkiyle oğlanı buldum. 'li takibi ile yine kız yerine oğlu olan çok oldu. Demem o ki mi lar güvenli değil. Vücudunuzu tanıyın akıntı herşeyi verir.Rabbim sanada gonlundekini versin. Nasıl besleniyorsun
Buyrun fmOo seni bulmuşken birakmayiz valla soru yagmuruna hazir misin
Benim sımdı sol kaşık agrıyor ve akıntım az akıntı nasıl olmalı takıp derken test ıle oldu takıbınızBeslenmeye takılmayın bence ben eşit ağırlıklı beslemişim ama sebze çok yerim mesela. Akıntınızı takip edin. Hergun not alın. Bir sonraki ay karşılaştırma yapın. Akıntı en doğrusu mi a güvenmeyin. Ben mi takibi ile 65 saat önce son ilişkiyle oğlanı buldum. 'li takibi ile yine kız yerine oğlu olan çok oldu. Demem o ki mi lar güvenli değil. Vücudunuzu tanıyın akıntı herşeyi verir.
Biraz özel bir soru ama ilişki pozisyonu önemli mi?3 erkek annesiyim ben var mı sormakistediginiz Birsey arkadaşlar. Biz de kız istedik olmadı.
Cikoo canım ben sun 5 6 haftalığım yarın sabaha randevu aldım eczane var orda bi kaç tane eczaneye de sorarım iğneni eyer istersen kaç paket istiyorsan sole bana ben sana eczanenin numarasınıda veririm ayırırsın
Yumurtlama gunu iliski oldu iki oglumda de ve yum gunune kadar 3 gun iliski olmamisti. Derin iliski bel altina yastik koymustum ve ayaklarimi dikip yarim saat yattimBiraz özel bir soru ama ilişki pozisyonu önemli mi?
Diyet ve yumurtlama günü ilemi oğlanları buldunuz?
Akıntı şöyle sulu ve yumurta ali kıvamlı, rahim ağzı sulu olur. Bu yumurtan çatlamış demektir. Zaten istek de artar. Işte o smn ilk 12 saat bazik son 12 saat asidik olursunuz. Size bazik lazim. Yanı ilk 12 saatte ilişki derin olmalıBenim sımdı sol kaşık agrıyor ve akıntım az akıntı nasıl olmalı takıp derken test ıle oldu takıbınız
Canim dun kacirmisim yaa
Evet benimde Pazar yumurta çatlama olacak galiba. Çok özür dilerim gerçekten öyle oluyor yanı istek oluyor bende bunda öğrenmiş oldumAkıntı şöyle sulu ve yumurta ali kıvamlı, rahim ağzı sulu olur. Bu yumurtan çatlamış demektir. Zaten istek de artar. Işte o smn ilk 12 saat bazik son 12 saat asidik olursunuz. Size bazik lazim. Yanı ilk 12 saatte ilişki derin olmalı
Canim benim devam ediyorum. İnsallah canim insallah bide eşim bugün gitti yarin gelecek insallah bir aksilik çıkmazCanim daha pik yapmamış ama yakın insAllah .. devam et sen
Sivi almadiysan tekrarla testi 1 saate canimCanim benim saat 6:46 da ikinci idrarla yaptım
1-)Canim simdi Ilk önce beslenme nasildi asidik mi alkali mi sut urunleri falan tuketir misin?Buyrun fm
Evet yumurtlama başlamış canim
Beslenmeye takılmayın bence ben eşit ağırlıklı beslemişim ama sebze çok yerim mesela. Akıntınızı takip edin. Hergun not alın. Bir sonraki ay karşılaştırma yapın. Akıntı en doğrusu mi a güvenmeyin. Ben mi takibi ile 65 saat önce son ilişkiyle oğlanı buldum. 'li takibi ile yine kız yerine oğlu olan çok oldu. Demem o ki mi lar güvenli değil. Vücudunuzu tanıyın akıntı herşeyi verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?