Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok teşekkür sımdı çok dikkat ediyorum. 12 de yaptım sımdı saat 17 de yapayım zaten hemen buraya atarım stres yapmıyorum ama biraz paniğim bide ben hiç beklemiyordum bu aşamayı

Ben kizim da olanın tersini uygulucam canim insallah

Eylul e
Canim Benim çok geçmiş olsun. Evet canim sonunda yakaladım ama insallah sonucu güzel olur. Dua et bitanem duam seninle insallah gönlündeki karnindadir. Sevgiler
cok sagol Canim butun dualarimiz seninle olsun.benimde umudum kiriliyo bu bulantilar yuzunden cunku bildigim kadariyla erkek hamileliginde bu kadar bulanti olmaz

Eylul e

cok sagol Canim butun dualarimiz seninle olsun.benimde umudum kiriliyo bu bulantilar yuzunden cunku bildigim kadariyla erkek hamileliginde bu kadar bulanti olmaz
Yanlis biliyorsun canim benim arkadaslarimin neredeyse hepsinin bebegi erkek ve hepsi de serumla bitirdi 3 ayi. Ben ve bi arkadasimin bebegi kızdı bizde de hiçbirşey yoktu gayet iyiydik

Yanlis biliyorsun canim benim arkadaslarimin neredeyse hepsinin bebegi erkek ve hepsi de serumla bitirdi 3 ayi. Ben ve bi arkadasimin bebegi kızdı bizde de hiçbirşey yoktu gayet iyiydik

Aynen canım eltimle beraber hamileydik onun bulantısı bile olmadı ben 7 ay çıkardım hep serum yedim çoğu hastanede geçti ikimizin de kız di aynı benim durumumda bir arkadas vardı hastanede tanismistik aynı şeyleri yaşadık onunda oğlu olacakti

Bence o degisiyo benimde kızım var ve ilk 4 ay sürekli kilo kaybettim vitaminsiz kaldım bulantılar yüzünden serumlarla geçirdim o donemi. Bi arkadaşımın da 2 oğlu var ikisindede çok farklı geçirdi 2.yi kız zannettik oğlu oldu.vücut farklı reaksiyonlar gosterebiliyo

Aynen canlar bunyeden bunyeye değişiyor demek istedigim bu bir ölçüt değil erkek veya kiz diye degerlendirmek için. Iki gebeligi birbirinin aynisi olup farklı cinsiyet olan tanidigimda var mesela

Eylul e

Canim oluyor. Bizim burada bir kadın benimle ayni anda hamileydi. Benim kız onun erkek ikimizinde bulantıları vardı ama onun daha fazlaydı

Eylul e

Canım bence de bulantı ile hiç alakası yok
Benimde bi arkadaşım hep hastanede geçirdi ama oğlu oldu annesininde gebelikleri öyle geçiyormuş
Başka arkadaşım kusmadı sadece sabahları bulantı hissi oldu onunki de erkekti
Benimde ilkinde hiç olmadı anneminde olmazmış kızım oldu
Bence biraz genetik birazda vücudun hamileliğe verdiği tepkiyle alakalı cinsiyetle alakalı değil

Canim dun kacirmisim yaa gözün aydin bu aydan umudun tukenmisti cok sewindim insallh catlamayida gorursun ayni ay hamilr kalmis erkek oldugu haberinide veririz insallh
Selam canım ya sana yazdım bilmiyorum. Ama olsun tekrar yazayım. He ya ben hiç beklemediğim bir anda oldu. Canim insallah gönlündeki ve gönlümüzdeki olur. Cuma bugün insallah hepimizin duaları kabul olur. İnsallah bir kez daha hamileliği tatma imkanı takalarım. Allah sana ve hepimize nasip etsin. Sevgiler

arlo canım akıntın daha beyaz ve kremsi ise 24 saatten önce çatlamaz tahminim
Şeffaf uzayan akıntıdan sonra çatlıyor çünkü
Eğer test yapmak seni strese sokuyorsa testlerinin aralığını bugün biraz aç istersen çünkü stres de yumurtayı etkiler
Ben kendim beyaz kremsi akıntı olduğunda günde 2 tane yapıyordum sabah ve akşam ama akıntı çoğalıp şeffafa dönmeye ve sulanmaya başlayınca sıkı takibe başlıyordum
Çünkü sürekli susuz kalmak zor
Bu gece çatlamaz bence son bi test yap yarın sabah tekrar bakarsın istersen

Selam canım benim ya ben gerçekten çok susadım. Bugün zaten çatlamasın eşim Yok yarin gelecek. Haklısın ben bi tane daha yapayım biraz su içeyim dimi. Ama yarin daha çok yaparım testleri. Gerçekten ne zormuş öyle... bu sıkıntı da bir problem valla. Ama insallah hepimizin yardımıyla atlatacağım. Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…