- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.901
Canım bu test bozuk gibi
Erkek gibi canım inş erkektirSlm kızlar nasılsınız, valla biz 9 haftayı bitirdik çok heyecanlıyım cinsiyet için. Öğrenenler yazar mı neyiniz olacak kızlar. Bu en son kese görüntüsü 6+2, 7+4 iken de gittiğimde usg kağıdı almayı unutmuşum :) usg ekranına baktım kesenin aynı soluna yapışıktı yine:)
Erkek gibi canım inş erkektir
Tesekkur ederim cnm yeni girip okudumCanım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Amin canim insallah sanada gecmis olsun yakin zamanda insallah seninde mujdeli haberini alirizAh bu agrilar iki gundur canimdan can cikiyor benimde rabbim sifa versin cnm saglikla sorunsuz bi sekilde yavrunu kucagina almak nasip olur ins
Sagol cnm insalahTesekkur ederim cnm yeni girip okudum
Amin canim insallah sanada gecmis olsun yakin zamanda insallah seninde mujdeli haberini aliriz
Benim kizim oldu canim o belli olmuyorInsallh canim
Rabbim gonlune gore versin canim bu aileler niye boyle ya benim 4 dusugum vardi 5. Hamile kaldim kayinvalidem erkek diye tutturdu kizim oldu 2. Kiz ailesi duyunca bosver hayirlisi olsun ne yapalim dedi salaklar cinsiyeti oglun belirliyo diyemiyon simdi 3. Test yaptiracam hamile gibiyimama kizcelerim oglan istiyor bakalim artik hayirlisi olsun sagliklisi olsun yurekten dua edelim insallah...@Cikoo canım Gebze deyim sordum iki eczaneye yoktubende hastaneye gittim 7 haftalık hersey yolunda dedi bizimkiler erkek kız muhabbeti yapmaya başladı sülalece offf inşaallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur ya :/
Ilk oglumda bnmde olmstu o sekılde bnde erkek bebekte gnelde olyor dye dydumKizlar bugun hastaneden cikiyorum kizlarim buna cok sevinecek cunku kucuk kizimin dogum gunu bugun kurban oldugum nasilda hevesli ayrica hamile arkadaslarima yada bilgisi olan arkadaslar bi sorum olcak bugun sabah kahverengi akintim oldugunu gordum cok korktum hemsireye soyledim ve oda doktor cagirdi ve doktor bunun gayet normal oldugunu korkmam gereken bisey olmadigini soyledi ama yinede icim rahat degil daha once basina gelen varmi acaba
Belli oldumu senin net olarak canimIlk oglumda bnmde olmstu o sekılde bnde erkek bebekte gnelde olyor dye dydum
Amin canım tek yol dua yer gök duaRabbim gonlune gore versin canim bu aileler niye boyle ya benim 4 dusugum vardi 5. Hamile kaldim kayinvalidem erkek diye tutturdu kizim oldu 2. Kiz ailesi duyunca bosver hayirlisi olsun ne yapalim dedi salaklar cinsiyeti oglun belirliyo diyemiyon simdi 3. Test yaptiracam hamile gibiyimama kizcelerim oglan istiyor bakalim artik hayirlisi olsun sagliklisi olsun yurekten dua edelim insallah...
Kızlar benım de lik gece kahverengı bü leke sabah kırmızı bi leke oldu öğlen doktora güttüm dusuk tehlıkesı var dedi bebegın kesesin etrafı kan dedi ondan önce bir düştüğüm ve bı kızım var cok şükür dusuk falan olmadı su an 7 haftalığım 9. Hafta da tekrar çağırdı doktor su an hiç bi sıkıntı gözükmüyor dedi Allah yardımcımız olsn inşaallah bi oğlum olur 9. Haftada usg Atacam inşaallah gonlumdeki olur cok istiyorm cinsiyet öğrenme Vaktım esımın Doğum gününe geliyo eyer erkek olursa hedıye paketine bi kutuda biberon ve macı ayakkabı usg resmî koyacak cok tatlı dimi :) ama sanki kızım olacak gibi hissediyorum cok istiyorm ama hep hayırlı evlat olsn dıyorlardı o kadar hayırsız erkek var ki çevremde onları görünce hep hayırlısını diliyorum rabbimden ama gonlumdeki de bellidir rabbim bana hangisini nasip görürse o olsnIlk oglumda bnmde olmstu o sekılde bnde erkek bebekte gnelde olyor dye dydum
Allah gonlune gore versin canim aramizda bir hafta fark var nedense bende kizmis gibi hussediyorum sanki hic oglum olmuycakmis gibi okadar cok seviyorumki erkek bebekleri anlatamam insallh Allah buyuktur kucagimiza saglikli ve hayirli birer oglan verir tabikide istiyen herkese.bu arada dikkat et eger doktorun dusuk tehlikesi var dediyse brnimde kahverengi akintilarim devam ediyo ama oyle arada bi oluyoKızlar benım de lik gece kahverengı bü leke sabah kırmızı bi leke oldu öğlen doktora güttüm dusuk tehlıkesı var dedi bebegın kesesin etrafı kan dedi ondan önce bir düştüğüm ve bı kızım var cok şükür dusuk falan olmadı su an 7 haftalığım 9. Hafta da tekrar çağırdı doktor su an hiç bi sıkıntı gözükmüyor dedi Allah yardımcımız olsn inşaallah bi oğlum olur 9. Haftada usg Atacam inşaallah gonlumdeki olur cok istiyorm cinsiyet öğrenme Vaktım esımın Doğum gününe geliyo eyer erkek olursa hedıye paketine bi kutuda biberon ve macı ayakkabı usg resmî koyacak cok tatlı dimi :) ama sanki kızım olacak gibi hissediyorum cok istiyorm ama hep hayırlı evlat olsn dıyorlardı o kadar hayırsız erkek var ki çevremde onları görünce hep hayırlısını diliyorum rabbimden ama gonlumdeki de bellidir rabbim bana hangisini nasip görürse o olsnAllah hepimize en başta hayırlı sağlıklı bebek sonra gönlümüzdeki cinsiyeti nasip etsin hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsn ilerde beni rezil edecek bi oğlum saygısız laftan anlamaz bi oğlum olacaksa hiç olmasın Hepinizi yürekten opuyorm
Göhsünün ucunu ve onu çevreleyen renkli kısımin çevresi yani bitiş yeri varya halka gibimi yoksa küçük sivilce gibi kabarcıklımı nasıl sen ona bak renge takılı kalmaCanim haklisin cok takiliyorum Ben belirtilere mesela erkekte gogus uclari kararir derler ama bende hic degisiklik yok haliyle kafaya takiliyo iste bi ogrenseydik hayirlisiyla senin ogrenmene pek bisey kalmadi sanirsam
Göhsünün ucunu ve onu çevreleyen renkli kısımin çevresi yani bitiş yeri varya halka gibimi yoksa küçük sivilce gibi kabarcıklımı nasıl sen ona bak renge takılı kalma
Bende çok bilmiyorum ama yaşlı bir köy ebesi birine öyle demiş oda internetde paylaşmıştı bende 3 kızdan sonra doğru çıktı
Halka gibi sanki canimGöhsünün ucunu ve onu çevreleyen renkli kısımin çevresi yani bitiş yeri varya halka gibimi yoksa küçük sivilce gibi kabarcıklımı nasıl sen ona bak renge takılı kalma
Bende çok bilmiyorum ama yaşlı bir köy ebesi birine öyle demiş oda internetde paylaşmıştı bende 3 kızdan sonra doğru çıktı
Bugun test yaptimmm pozitif ciktiiiE Elif eylul hira varmi değişiklik nekadar kaldı adet gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?