Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erkek gibi canım inş erkektir

Rabbim gonlune gore versin canim bu aileler niye boyle ya benim 4 dusugum vardi 5. Hamile kaldim kayinvalidem erkek diye tutturdu kizim oldu 2. Kiz ailesi duyunca bosver hayirlisi olsun ne yapalim dedi salaklar cinsiyeti oglun belirliyo diyemiyon simdi 3. Test yaptiracam hamile gibiyimama kizcelerim oglan istiyor bakalim artik hayirlisi olsun sagliklisi olsun yurekten dua edelim insallah...

Ilk oglumda bnmde olmstu o sekılde bnde erkek bebekte gnelde olyor dye dydum

Amin canım tek yol dua yer gök dua

Ilk oglumda bnmde olmstu o sekılde bnde erkek bebekte gnelde olyor dye dydum
Kızlar benım de lik gece kahverengı bü leke sabah kırmızı bi leke oldu öğlen doktora güttüm dusuk tehlıkesı var dedi bebegın kesesin etrafı kan dedi ondan önce bir düştüğüm ve bı kızım var cok şükür dusuk falan olmadı su an 7 haftalığım 9. Hafta da tekrar çağırdı doktor su an hiç bi sıkıntı gözükmüyor dedi Allah yardımcımız olsn inşaallah bi oğlum olur 9. Haftada usg Atacam inşaallah gonlumdeki olur cok istiyorm cinsiyet öğrenme Vaktım esımın Doğum gününe geliyo eyer erkek olursa hedıye paketine bi kutuda biberon ve macı ayakkabı usg resmî koyacak cok tatlı dimi :) ama sanki kızım olacak gibi hissediyorum cok istiyorm ama hep hayırlı evlat olsn dıyorlardı o kadar hayırsız erkek var ki çevremde onları görünce hep hayırlısını diliyorum rabbimden ama gonlumdeki de bellidir rabbim bana hangisini nasip görürse o olsn Allah hepimize en başta hayırlı sağlıklı bebek sonra gönlümüzdeki cinsiyeti nasip etsin hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsn ilerde beni rezil edecek bi oğlum saygısız laftan anlamaz bi oğlum olacaksa hiç olmasın Hepinizi yürekten opuyorm

Allah gonlune gore versin canim aramizda bir hafta fark var nedense bende kizmis gibi hussediyorum sanki hic oglum olmuycakmis gibi okadar cok seviyorumki erkek bebekleri anlatamam insallh Allah buyuktur kucagimiza saglikli ve hayirli birer oglan verir tabikide istiyen herkese.bu arada dikkat et eger doktorun dusuk tehlikesi var dediyse brnimde kahverengi akintilarim devam ediyo ama oyle arada bi oluyo

Canim haklisin cok takiliyorum Ben belirtilere mesela erkekte gogus uclari kararir derler ama bende hic degisiklik yok haliyle kafaya takiliyo iste bi ogrenseydik hayirlisiyla senin ogrenmene pek bisey kalmadi sanirsam
Göhsünün ucunu ve onu çevreleyen renkli kısımin çevresi yani bitiş yeri varya halka gibimi yoksa küçük sivilce gibi kabarcıklımı nasıl sen ona bak renge takılı kalma
Bende çok bilmiyorum ama yaşlı bir köy ebesi birine öyle demiş oda internetde paylaşmıştı bende 3 kızdan sonra doğru çıktı

Doğruluk payı nedir bilemem ama şimdi okuyunca hatırladım canım yengemin 4 oğlu var dordun de de dediğin gibi kabarcikliydi ama ablam 8 ay önce doğum yaptı oğluna onun öyle değil

Halka gibi sanki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…