- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.941
Gebelik belirtin var mi peki benim ilk olacagi icin herseye acaba diyorum belirtimiBugun du canim ama adet belirtimde yok hic normalde karnim siserdi simdi yok
Gönlünü ferah tut cift cizgi bosuna çıkmamıştirİnsallah tutmustur cok stres oldum ya pozitifi gordum sevinemedim.nedense bi tuaf oldum hayirlisi hakkimda
Ahh tatlimm ilk hemii insallah nasip olur canim sicaklik var karinda hafif ara ara agrim var midem de bulaniyor aradaGebelik belirtin var mi peki benim ilk olacagi icin herseye acaba diyorum belirtimi
Insallh ınşallah ama bende hiçbiri yokAhh tatlimm ilk hemii insallah nasip olur canim sicaklik var karinda hafif ara ara agrim var midem de bulaniyor arada
Daha erken zatenInsallh ınşallah ama bende hiçbiri yok
Cok tesekkur ederim canim darisi isteyen herkeseE Elif eylul hira canım çok sevindim üç kızın vardı dilerim bu seferde sağlıklı salih bi oğlun olur
Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun
Ve evet benim ikisi de tek deneme ile oldu doğru hatırlıyorsun
Prensesim2016 bu ay inşAllah sende böyle güzel bi haber ver bize canım
Cnim kan testi icin ne zaman gitsem ki normalde adet gunum bugun bes alti gun daha bekleyip mi gitsemmE Elif eylul hira canım çok sevindim üç kızın vardı dilerim bu seferde sağlıklı salih bi oğlun olur
Hadi gözün aydın sevindim Rabbim gönlünce versin canimBugun test yaptimmm pozitif ciktiii
Bence hemen yarın git testini de götür erkende olsa yapılır hatta sağlık ocağı bile yapar kan testini hastane şart degil emin olunca doktora gidersin bu arada gözün aydın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşaAllah canımCnim kan testi icin ne zaman gitsem ki normalde adet gunum bugun bes alti gun daha bekleyip mi gitsemm
Ewt bendede tek iliski olduCeymiycen arkadasimiz hep tek iliski ile olmus bi kac kisi daha yazmisti tek iliski ile oldu diye oyle hatirliyorum
Hayirli olsun cnm darisi bu ay bana olsun artikBugun test yaptimmm pozitif ciktiii
Benmi hic sanmiyorum cnm sıkıldım artik ya artik hep olmayacak gibi delice sorular var aklimda bosvereyim en iyisi diyorum tedavimi o ne onuda unutayim bosvereyim onada gitmiyim artik diyorumki boyle hersey kendi halinde olsun hatta korunayim diyorum spiral faalan taktirayim hani korunurken bile o kazayla hamile kalanlar oluyo ya belki brgun bu sayede bende onlardan olabilirim yoksa isteyerek baska turlu olmuyo carsamba gidim son olarak bu ay deneme olacak artik bu ayda bu doktor sayesinde tutmazsa pes edecem ve oturacam oturdugum yere hicbir caba sarf etmeyecem nasibi olan kendiliginden gelir zaten zamani var daha demekki bnm bu cabalarim bosa artik ugrasmiyim bosuna kafa yormuyim diyorum bu ay hormon tahlilindede hicbir sorun cikmadi sonuclar normal rahim yumlar gayet iyi eee daha ne olsun olmuyorsa demek vardir bi zamani burda sizin kafanizida sisiriyorum kusuruma bakmayin sma cok sıkıldim artik olmuyorsa zorlamanin bi manasi yok allahtan zorla alamayiz o diledigine verir dilediginden de alir rahman ve rahimdir merhamet sahibir rabbimiz en iyisini o bilir artik ama bu aydan sonra tedaviye gitmeyecem cocuk icin bu ay oldu oldu olmayak biliyom her ay oldugu gibi bu yuzden pek ne bu aya nede baska aylara artik hic umudumu baglamiyorum dua dua dua bundan sonrA yer gok dua rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmasin benimde bu ay insalah olmazsada olmaz zaten kendi haline birakacam gelisi guzel olur belki o zaman nasip herseyE Elif eylul hira canım çok sevindim üç kızın vardı dilerim bu seferde sağlıklı salih bi oğlun olur
Allah razi olsun semracımm nasip hersey yolunda giger insalh mujdeli bi haber veririm bu ay yoksa artik gercekten mart ayindan sonra korunmaya basliyacam kararliyimPrensesim2016 kübra sendende alacağız bole güzel haberler duam seninle
Canım allah sesini duysun ve en kısa zamanda gönlündeki bebeği versin bende aynı senin gibi düşünüyorum hiçbir sorunum olmadığı halde olmuyor bende bu ayda şansımı deneyecem olmasa bırakacam yarın yumurta takibi için doktora gidecem senin dediğin gibi demekki daha zamanı var allah nezaman ol derse ozam olur yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim bol bol dua edelimBenmi hic sanmiyorum cnm sıkıldım artik ya artik hep olmayacak gibi delice sorular var aklimda bosvereyim en iyisi diyorum tedavimi o ne onuda unutayim bosvereyim onada gitmiyim artik diyorumki boyle hersey kendi halinde olsun hatta korunayim diyorum spiral faalan taktirayim hani korunurken bile o kazayla hamile kalanlar oluyo ya belki brgun bu sayede bende onlardan olabilirim yoksa isteyerek baska turlu olmuyo carsamba gidim son olarak bu ay deneme olacak artik bu ayda bu doktor sayesinde tutmazsa pes edecem ve oturacam oturdugum yere hicbir caba sarf etmeyecem nasibi olan kendiliginden gelir zaten zamani var daha demekki bnm bu cabalarim bosa artik ugrasmiyim bosuna kafa yormuyim diyorum bu ay hormon tahlilindede hicbir sorun cikmadi sonuclar normal rahim yumlar gayet iyi eee daha ne olsun olmuyorsa demek vardir bi zamani burda sizin kafanizida sisiriyorum kusuruma bakmayin sma cok sıkıldim artik olmuyorsa zorlamanin bi manasi yok allahtan zorla alamayiz o diledigine verir dilediginden de alir rahman ve rahimdir merhamet sahibir rabbimiz en iyisini o bilir artik ama bu aydan sonra tedaviye gitmeyecem cocuk icin bu ay oldu oldu olmayak biliyom her ay oldugu gibi bu yuzden pek ne bu aya nede baska aylara artik hic umudumu baglamiyorum dua dua dua bundan sonrA yer gok dua rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmasin benimde bu ay insalah olmazsada olmaz zaten kendi haline birakacam gelisi guzel olur belki o zaman nasip hersey
Canim gözün aydın ben ay yapmadım. İnsallah önümüzdeki ay. Hayırlı olsun canimarlo canim sen ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?