Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gülüm bilemedim ki gece testin pik yapmamış daha yeni yaptığın da çok açık sıvı almadın dimi ama

Yok daha acil renkte ama rahim üstünde bir ağırlık var kasiklarimda agri var ama dün daha şiddetliydi

Canim akşam bi kaç saat sonra testi bi tekrarla sanırım burda bi kaç arkadaşın öyle olmuştu hatta Z Zemzem Safa nin da öyle olmuştu gibi
Tamam bitanem aksam öyle yapayım ya Dr bana öyle dedi kafam karıştı bana kesin dedi hatta bana dedi ki test yapma Pazar iliski olsun. Bir bakayım hele aksam

Kahverengi akinti yasadim canm erkek bebek derler bu yuzden bosuna heveslenme insallah senin erkek bebegin olacagi icin oyle olur ama benim kizim geliyir hayirlisiyla bunun gercekligi cok yok acikcasi

Tamam bitanem aksam öyle yapayım ya Dr bana öyle dedi kafam karıştı bana kesin dedi hatta bana dedi ki test yapma Pazar iliski olsun. Bir bakayım hele aksam

Canim o zaman akınti takibini iyi yap ona göre değerlendirmeye alırsın aman buraya yazmadan deneme yapma kızlarin fikrini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…