Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaslar .ben gecmisi baya bi okudum ama sonunda pes ettim .bu ovulasyon ise yariyormu ne düsünuyosunuz?

Slm kızlar nasılsınız, valla biz 9 haftayı bitirdik çok heyecanlıyım cinsiyet için. Öğrenenler yazar mı neyiniz olacak kızlar. Bu en son kese görüntüsü 6+2, 7+4 iken de gittiğimde usg kağıdı almayı unutmuşum :) usg ekranına baktım kesenin aynı soluna yapışıktı yine:)

Eklentiler

• Screenshot_20190213-221010.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 88
Evet canim başka yapmayacağım. Biraz dinleneyim önümüzdeki ay başlarım. Çok teşekkür ederim gerçekten cok yardımcı oldun. Allah bebegini gönlünce sağlıkli bir şekilde kucağını almayı nasip etsin. Sevgiler

Hayirlisi öyleymis canım üzülme bende geçen ay bu şekilde takip ettim degerlendiremedim bu aya kaldı nasipse Allahü teâlâ gönlümuzden geçeni nasip eder insAllah

Hayirlisi öyleymis canım üzülme bende geçen ay bu şekilde takip ettim degerlendiremedim bu aya kaldı nasipse Allahü teâlâ gönlümuzden geçeni nasip eder insAllah
Tabii ki nasip kısmet... her seyden önce sağlıklı olması.. ben bu kadar erkek bebek istiyorum ama hep dua ediyorum eğer sağlıklı ise Nasip olsun. Ama baya bir stresli. Önümüzdeki ay daha iyi yapmaya çalışırım. Tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…