- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.981
Sen nasilsin cnm deneme yaptinmi bu ayCanım nasılsın
Cok güzel canım incir yemeye devam et. Gunde 2 mm büyür en fazla 2-3 güne catlar inşallah.Tessekur ederim cnm iyiyim sagol bende yeni doktordan geldim ikidir gidiyom altan muayene yapiyo az once sag tarafta 16 mm yum var dedi kendiliginden gelismis cok sevindim bugun adetn 13. Gunu adet bittignden beridir kuru incir yiyodum hep onun etkiside vardir bence yarndan itibaren 8 tanecik testim var onlarla bakiyim diyorum
Insalah cnm ya insalahCok güzel canım incir yemeye devam et. Gunde 2 mm büyür en fazla 2-3 güne catlar inşallah.
Ve Aleyküm selam Rabbim o sevinci yasatsin inseAllah gönlünce olsun müsait değilim canimSelam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun
Okudum canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinSelam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun
Bende iyiyim canım. Naptın kanaman azaldımı doktorun yazdığı ilacı bulabildin mi
: )Senin durumun nasil lekelenmen durdumu cnm
Hayirlisi olsun cnm yolun yarisina gelmissin ins saglikla kucagina almak nasip olurSağolun kizlar kanamam kesildi şükür ama igneyi bulamadik bugun detayli randevusunu almak icin gidecegim orda soracagim doktora bakalim belki yerine baska igne yazar.
Tabi detayliya gün bulabilirsem günüm gecmek uzere malum
: )
İkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Allah bagislasin cnm saglikla kucagina almak nasip olsun ins iki kiz oldumu daha iyi anlasiyolar diye dusunuyom kiz erkek oldumu farkli cinns lerden hernekadar katdes olsalarda kiskanclik oluyo hayirlisi olsun hakkinda insalh nasipten otesi yokİkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Hayirlisi olsun cnm yolun yarisina gelmissin ins saglikla kucagina almak nasip olur
Ins allah razi olsun cnm yeterki olsun saglikli bi hamileligim cinsiyet farketmiyo bnm icin rabbim hangisini uygun gorurse onu nasip eder bize nasipten otesi yok zatenSagol canm Rabbim bu gunleri sanda nasip etsin insallah hem hamilelik hem oglan mujdesini beraber yasarsin
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı bir şekilde gelsin gerisi önemli değil.İkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Sağlıklı hayırlı bi ewlat olsun ne yaparsak yapalim nasipden ötesi olmuyoİkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Amin canım sağol söyleyince bi duraksadım ama alıştım bile kızıma bi arkadaş istiyordum Rabbim erkenden önce onu nasip gördü hayırlısı buymuş bizim için evet canım gördüm pipi uzantısı yoktu sadece yumurtalık gibi bişey vardıCanm rabbim evlatlarina saglik suhhat versin biliyorum suanki duygularini ama insan cabuk adapte oluyor ilk bir sok yaşıyorsun oda icten de olsa insan acaba oglum olurmuya kaptiriyo kendini
Hakkimizda hayirlisi buymus canm bu arada sen gordun mu bacak arasi bosmuydu
Amin canım nasibimiz böyleymiş kızım için çok sevindim zaten inşallah onun huyu gibi olur huyudaAllah bagislasin cnm saglikla kucagina almak nasip olsun ins iki kiz oldumu daha iyi anlasiyolar diye dusunuyom kiz erkek oldumu farkli cinns lerden hernekadar katdes olsalarda kiskanclik oluyo hayirlisi olsun hakkinda insalh nasipten otesi yok
Aynen öyle canım vereceği varsa her türlü verir allahım biz sadece duyduğumuzu denedik gerisi takdiri ilahiSağlıklı hayırlı bi ewlat olsun ne yaparsak yapalim nasipden ötesi olmuyo
Sağol canım Bencede benim iki ablam var iyikide var
Amin canım allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün. Sağlıklı bir şekilde gelsin gerisi önemli değil.
Gozun aydun olsun canimm saglicakla kucagina alirsinn insallahhAmin canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?