Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok güzel canım incir yemeye devam et. Gunde 2 mm büyür en fazla 2-3 güne catlar inşallah.

Ve Aleyküm selam Rabbim o sevinci yasatsin inseAllah gönlünce olsun müsait değilim canim

Okudum canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Sağolun kizlar kanamam kesildi şükür ama igneyi bulamadik bugun detayli randevusunu almak icin gidecegim orda soracagim doktora bakalim belki yerine baska igne yazar.
Tabi detayliya gün bulabilirsem günüm gecmek uzere malum
Bende iyiyim canım. Naptın kanaman azaldımı doktorun yazdığı ilacı bulabildin mi

Senin durumun nasil lekelenmen durdumu cnm
: )

Hayirlisi olsun cnm yolun yarisina gelmissin ins saglikla kucagina almak nasip olur

Canm rabbim evlatlarina saglik suhhat versin biliyorum suanki duygularini ama insan cabuk adapte oluyor ilk bir sok yaşıyorsun oda icten de olsa insan acaba oglum olurmuya kaptiriyo kendini
Hakkimizda hayirlisi buymus canm bu arada sen gordun mu bacak arasi bosmuydu
İkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun

İkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Allah bagislasin cnm saglikla kucagina almak nasip olsun ins iki kiz oldumu daha iyi anlasiyolar diye dusunuyom kiz erkek oldumu farkli cinns lerden hernekadar katdes olsalarda kiskanclik oluyo hayirlisi olsun hakkinda insalh nasipten otesi yok

Amin canım sağol söyleyince bi duraksadım ama alıştım bile kızıma bi arkadaş istiyordum Rabbim erkenden önce onu nasip gördü hayırlısı buymuş bizim için evet canım gördüm pipi uzantısı yoktu sadece yumurtalık gibi bişey vardı

Allah bagislasin cnm saglikla kucagina almak nasip olsun ins iki kiz oldumu daha iyi anlasiyolar diye dusunuyom kiz erkek oldumu farkli cinns lerden hernekadar katdes olsalarda kiskanclik oluyo hayirlisi olsun hakkinda insalh nasipten otesi yok
Amin canım nasibimiz böyleymiş kızım için çok sevindim zaten inşallah onun huyu gibi olur huyuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…