- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.961
Cumlemizden canim kafaya çok takmak stres düşük aslında biraz dinlenmeni tavsiye ederim tabi sen daha iyi bilirsin Rabbim gönlünden geçeni vakti saati gelince sağlıkla nasip etsinAllah razi olsun semracımm nasip hersey yolunda giger insalh mujdeli bi haber veririm bu ay yoksa artik gercekten mart ayindan sonra korunmaya basliyacam kararliyim
Günaydın canm hergun işe gelmek zorunda olan var mi ben gibiGunaydinnn güzel hatunlarrrr
Aynen tatlım yapacak bisey yok maalesef biz elimizden geleni yaptik yapmaya devamda ediyoruz ama cabaladigimiz halde olmuyorsa bunda vardir buyuk bi hayr belki allah bizim iyiligimizi istedigi icin bize vermiyodur bunu ondan daha iyi biz bilemiyiz herseyi bizden daha iyi gorebilen ve bilen rabbimiz var o bize yeter her darligin arkasinda bir ferahlik vardir buna inaniyorum elbette bizde bi zaman gelecek ve rahat bi nefes çekip çok sukur bizde hamileyiz diyebilecez ama bana cok uzak geliyo o zamanlar nedense rabbim herseyin hayirlisini sagliklisini nasip etsin o hakkimizda hangisi hayr hangisi şer daha iyi biliyo teslimiyetim ona bnm rabbime sığındim ve bekliyorum bu ayda bu sekilde olmazsa vardir allahin bir bildigi bende yarin yumurta takibine gidecem kontrolum var bakalim doktor ne diyecek muayene gelmeden bi gece once deneme olsun dedi yani bu gece yarin sabahta gidecem hayirlisi hangisiyse o olsun hakkimizda insallahCanım allah sesini duysun ve en kısa zamanda gönlündeki bebeği versin bende aynı senin gibi düşünüyorum hiçbir sorunum olmadığı halde olmuyor bende bu ayda şansımı deneyecem olmasa bırakacam yarın yumurta takibi için doktora gidecem senin dediğin gibi demekki daha zamanı var allah nezaman ol derse ozam olur yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim bol bol dua edelim
Aynen butun enerjim bu ayda bu ayda olmazsa artik 2 3 ay korunalim diyorum cunku belki rahim yoruldu bilemeyiz doktorlar disardan sorun yok diyolar sukur bnmde hicbir agrim yok ama bilemeyizki o rahimden 3 tane bebek dustu belki yorulmustur onunda dinlenmeye ihtiyaci vardir artik iceri sperm gide gide bi hal olmustur odaCumlemizden canim kafaya çok takmak stres düşük aslında biraz dinlenmeni tavsiye ederim tabi sen daha iyi bilirsin Rabbim gönlünden geçeni vakti saati gelince sağlıkla nasip etsin
Hadi gözün aydın sevindim Rabbim gönlünce versin canim
Bence hemen yarın git testini de götür erkende olsa yapılır hatta sağlık ocağı bile yapar kan testini hastane şart degil emin olunca doktora gidersin bu arada gözün aydın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşaAllah canım
Hayirli olsun cnm darisi bu ay bana olsun artik
arkadaslar cok sagolun rabbim herkesin gonlune gore versin insallahCanim gözün aydın ben ay yapmadım. İnsallah önümüzdeki ay. Hayırlı olsun canim
Gitmedim canim persembe cuma gidecegimmE Elif eylul hira gittin mi kan tahlili icin cnm
Okadar ümitsiz olma rabbim ne diyor sizin kaderinizi cabanıza bağladık sen hemen pes edersen olurmu hiç rabbimde hoş görmez yaş geçiyor ömür geciyor nasipse olacak inşaAllah sen pes etmiyceksin ki verecekBenmi hic sanmiyorum cnm sıkıldım artik ya artik hep olmayacak gibi delice sorular var aklimda bosvereyim en iyisi diyorum tedavimi o ne onuda unutayim bosvereyim onada gitmiyim artik diyorumki boyle hersey kendi halinde olsun hatta korunayim diyorum spiral faalan taktirayim hani korunurken bile o kazayla hamile kalanlar oluyo ya belki brgun bu sayede bende onlardan olabilirim yoksa isteyerek baska turlu olmuyo carsamba gidim son olarak bu ay deneme olacak artik bu ayda bu doktor sayesinde tutmazsa pes edecem ve oturacam oturdugum yere hicbir caba sarf etmeyecem nasibi olan kendiliginden gelir zaten zamani var daha demekki bnm bu cabalarim bosa artik ugrasmiyim bosuna kafa yormuyim diyorum bu ay hormon tahlilindede hicbir sorun cikmadi sonuclar normal rahim yumlar gayet iyi eee daha ne olsun olmuyorsa demek vardir bi zamani burda sizin kafanizida sisiriyorum kusuruma bakmayin sma cok sıkıldim artik olmuyorsa zorlamanin bi manasi yok allahtan zorla alamayiz o diledigine verir dilediginden de alir rahman ve rahimdir merhamet sahibir rabbimiz en iyisini o bilir artik ama bu aydan sonra tedaviye gitmeyecem cocuk icin bu ay oldu oldu olmayak biliyom her ay oldugu gibi bu yuzden pek ne bu aya nede baska aylara artik hic umudumu baglamiyorum dua dua dua bundan sonrA yer gok dua rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmasin benimde bu ay insalah olmazsada olmaz zaten kendi haline birakacam gelisi guzel olur belki o zaman nasip hersey
Saglikli hayirli bir oglan bebegine hamilesindir insalllahSelam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun
Canım okudum Allah kabul etsin inşallah hadi bakalım bekliyoruz haberleriniSelam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun
Nasılsın canımOkudum kubracim Rabbim guzel haberler duymanizi nasip eder umarim
Saglikli hayirli bir oglan bebegine hamilesindir insalllah
Saat kacta randevin ?
Nasılsın canım
Oyle tabi cok sukur inancim rabbime sonsuz verende o alanda hayirlisi neyse herkesn hakkinda onu nasip etsinOkadar ümitsiz olma rabbim ne diyor sizin kaderinizi cabanıza bağladık sen hemen pes edersen olurmu hiç rabbimde hoş görmez yaş geçiyor ömür geciyor nasipse olacak inşaAllah sen pes etmiyceksin ki verecek
Bende iyiyim canım. Naptın kanaman azaldımı doktorun yazdığı ilacı bulabildin miIyiyim cok şükür canm sen nasilsin
Aleykum selam cnm bende seni sormak icin girdim simdi bi baktim sen yazmissin nasilsin iyimisin ayetel kursu okudum ins alah gonlune gore verir cnmSelam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun
Senin durumun nasil lekelenmen durdumu cnmIyiyim cok şükür canm sen nasilsin
Canım nasılsınSenin durumun nasil lekelenmen durdumu cnm
Tessekur ederim cnm iyiyim sagol bende yeni doktordan geldim ikidir gidiyom altan muayene yapiyo az once sag tarafta 16 mm yum var dedi kendiliginden gelismis cok sevindim bugun adetn 13. Gunu adet bittignden beridir kuru incir yiyodum hep onun etkiside vardir bence yarndan itibaren 8 tanecik testim var onlarla bakiyim diyorumCanım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?