Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razi olsun semracımm nasip hersey yolunda giger insalh mujdeli bi haber veririm bu ay yoksa artik gercekten mart ayindan sonra korunmaya basliyacam kararliyim
Cumlemizden canim kafaya çok takmak stres düşük aslında biraz dinlenmeni tavsiye ederim tabi sen daha iyi bilirsin Rabbim gönlünden geçeni vakti saati gelince sağlıkla nasip etsin

Aynen tatlım yapacak bisey yok maalesef biz elimizden geleni yaptik yapmaya devamda ediyoruz ama cabaladigimiz halde olmuyorsa bunda vardir buyuk bi hayr belki allah bizim iyiligimizi istedigi icin bize vermiyodur bunu ondan daha iyi biz bilemiyiz herseyi bizden daha iyi gorebilen ve bilen rabbimiz var o bize yeter her darligin arkasinda bir ferahlik vardir buna inaniyorum elbette bizde bi zaman gelecek ve rahat bi nefes çekip çok sukur bizde hamileyiz diyebilecez ama bana cok uzak geliyo o zamanlar nedense rabbim herseyin hayirlisini sagliklisini nasip etsin o hakkimizda hangisi hayr hangisi şer daha iyi biliyo teslimiyetim ona bnm rabbime sığındim ve bekliyorum bu ayda bu sekilde olmazsa vardir allahin bir bildigi bende yarin yumurta takibine gidecem kontrolum var bakalim doktor ne diyecek muayene gelmeden bi gece once deneme olsun dedi yani bu gece yarin sabahta gidecem hayirlisi hangisiyse o olsun hakkimizda insallah

Cumlemizden canim kafaya çok takmak stres düşük aslında biraz dinlenmeni tavsiye ederim tabi sen daha iyi bilirsin Rabbim gönlünden geçeni vakti saati gelince sağlıkla nasip etsin
Aynen butun enerjim bu ayda bu ayda olmazsa artik 2 3 ay korunalim diyorum cunku belki rahim yoruldu bilemeyiz doktorlar disardan sorun yok diyolar sukur bnmde hicbir agrim yok ama bilemeyizki o rahimden 3 tane bebek dustu belki yorulmustur onunda dinlenmeye ihtiyaci vardir artik iceri sperm gide gide bi hal olmustur oda allah hepimizin gonlune gore versin insalah

Hadi gözün aydın sevindim Rabbim gönlünce versin canim

Hayirli olsun cnm darisi bu ay bana olsun artik

Canim gözün aydın ben ay yapmadım. İnsallah önümüzdeki ay. Hayırlı olsun canim
arkadaslar cok sagolun rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Okadar ümitsiz olma rabbim ne diyor sizin kaderinizi cabanıza bağladık sen hemen pes edersen olurmu hiç rabbimde hoş görmez yaş geçiyor ömür geciyor nasipse olacak inşaAllah sen pes etmiyceksin ki verecek

Selam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun

Okudum kubracim Rabbim guzel haberler duymanizi nasip eder umarim
Saglikli hayirli bir oglan bebegine hamilesindir insalllah
Saat kacta randevin ?

Canım okudum Allah kabul etsin inşallah hadi bakalım bekliyoruz haberlerini

Okadar ümitsiz olma rabbim ne diyor sizin kaderinizi cabanıza bağladık sen hemen pes edersen olurmu hiç rabbimde hoş görmez yaş geçiyor ömür geciyor nasipse olacak inşaAllah sen pes etmiyceksin ki verecek
Oyle tabi cok sukur inancim rabbime sonsuz verende o alanda hayirlisi neyse herkesn hakkinda onu nasip etsin

Aleykum selam cnm bende seni sormak icin girdim simdi bi baktim sen yazmissin nasilsin iyimisin ayetel kursu okudum ins alah gonlune gore verir cnm

Canım nasılsın
Tessekur ederim cnm iyiyim sagol bende yeni doktordan geldim ikidir gidiyom altan muayene yapiyo az once sag tarafta 16 mm yum var dedi kendiliginden gelismis cok sevindim bugun adetn 13. Gunu adet bittignden beridir kuru incir yiyodum hep onun etkiside vardir bence yarndan itibaren 8 tanecik testim var onlarla bakiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…