Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Okudum inşallah güzel haberler alırsın

Hakkında hayırlısı buymuş benim kızların arası 3 yaş ama yeri geliyo bana demedikleri dertlerini ilk birbirlerine anlatıyorlar.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.

Saglıkla kucaklamak nasip olsun inşallah canım

Kızlar benim hamileliğimin başından beri ara ara baş ağrım tutuyor zaten migrende var
Son bi aydır çok az ağrımıştı ama 2 gündür yine şiddetli ağrıyor
Dayanamadığım için parol içiyorum
Umarım bebeğe bi zararı yoktur ama hamileliğinde baş ağrısı şikayeti yaşayanlar varsa ne iyi geliyor ilaç haricinde yazabilir mi bana?

Canım parolun bir zararı yok bunu biliyorum ama basagrısına baska ne iyi gelir bilmiyorum

Canım senin pikken ve esitken 2 deneme olmustu degil mi. 2 ilişkinin arası kac gun yada saat hatırlıyor musun

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün oğlun olacağı müjdesini de verirsin cnm
n

Canım parolun bir zararı yok bunu biliyorum ama basagrısına baska ne iyi gelir bilmiyorum
Canim bol su ve papatya çayı iç. Papatya. Ayı seni rahatlatır ve bir zararı yoktur. Ben öyle yapmıştım. Bide agri kesici zararlı degıl. Çok olmamak şartıyla alabilirsin. Bende kullandım iki çocuğumda. Geçmiş olsun

Hakkında hayırlısı buymuş benim kızların arası 3 yaş ama yeri geliyo bana demedikleri dertlerini ilk birbirlerine anlatıyorlar.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.
Amin canım inşallah bende o yüzden seviniyorum zaten abla kardeş değilde arkadaş gibi olacaklar
5 54Kbr54 catlama gunu mu hamile kaldin canm cokda işe yaramiyor sanki ovulasyon falan
Pikken birde eşitken ilişki olmuştu
Kübracım sağlıkla gelsin minik prensesin
Rabbim güzel günlerini göstersin
İnsan olmayanı istiyor ama nasibimizde ne varsa o oluyor
Amin inşallah canım öyle nasibim buymuş inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur bana
Canım senin pikken ve esitken 2 deneme olmustu degil mi. 2 ilişkinin arası kac gun yada saat hatırlıyor musun
Evet canım 2 ilişki oldu tahminen 24 saat vardır canım arasında 1-2 saat az olabilir

Nasipten öteye yol yok canım. Hayırlısı buymuş demekki Rabbim kuzuların uzun ömürler versin inşallah

Banada parol kullan demisti doktor benimde baş ağr8m.cok oluyor burun kanamamda oluyor rabbim.kolaylık versin inşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…