- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.001
Insalah cnmAmin canım nasibimiz böyleymiş kızım için çok sevindim zaten inşallah onun huyu gibi olur huyuda
Okudum inşallah güzel haberler alırsınSelam kızlar nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada oğlum olduğunu duymayı nasib eder inşallah allahım yazımı gören bir aytel kürsi okursa erkek sevincini yaşamam için çok sevinirim ismim kübra şimdiden hepinizden allah razı olsun
Hakkında hayırlısı buymuş benim kızların arası 3 yaş ama yeri geliyo bana demedikleri dertlerini ilk birbirlerine anlatıyorlar.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.Amin canım sağol söyleyince bi duraksadım ama alıştım bile kızıma bi arkadaş istiyordum Rabbim erkenden önce onu nasip gördü hayırlısı buymuş bizim için evet canım gördüm pipi uzantısı yoktu sadece yumurtalık gibi bişey vardı
Kübracım sağlıkla gelsin minik prensesinİkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Saglıkla kucaklamak nasip olsun inşallah canımSağolun kizlar kanamam kesildi şükür ama igneyi bulamadik bugun detayli randevusunu almak icin gidecegim orda soracagim doktora bakalim belki yerine baska igne yazar.
Tabi detayliya gün bulabilirsem günüm gecmek uzere malum
: )
Hayırlısı olsun canım Saglıkla gelsin inşallahİkinci kızım geliyor allahın izniyle kızlar okuyan herkesten allah razı olsun
Canım parolun bir zararı yok bunu biliyorum ama basagrısına baska ne iyi gelir bilmiyorumKızlar benim hamileliğimin başından beri ara ara baş ağrım tutuyor zaten migrende var
Son bi aydır çok az ağrımıştı ama 2 gündür yine şiddetli ağrıyor
Dayanamadığım için parol içiyorum
Umarım bebeğe bi zararı yoktur ama hamileliğinde baş ağrısı şikayeti yaşayanlar varsa ne iyi geliyor ilaç haricinde yazabilir mi bana?
Canım senin pikken ve esitken 2 deneme olmustu degil mi. 2 ilişkinin arası kac gun yada saat hatırlıyor musunAmin canım sağol söyleyince bi duraksadım ama alıştım bile kızıma bi arkadaş istiyordum Rabbim erkenden önce onu nasip gördü hayırlısı buymuş bizim için evet canım gördüm pipi uzantısı yoktu sadece yumurtalık gibi bişey vardı
Sağol canım Allah razı olsunCanım parolun bir zararı yok bunu biliyorum ama basagrısına baska ne iyi gelir bilmiyorum
Allah acil sifalar versin cnmSağol canım Allah razı olsun
İçmek istemiyorum ama o kadar ağrıyor ki dayanamıyorum
Sağol canım Allah razı olsunAllah acil sifalar versin cnm
nAmin canım sağol söyleyince bi duraksadım ama alıştım bile kızıma bi arkadaş istiyordum Rabbim erkenden önce onu nasip gördü hayırlısı buymuş bizim için evet canım gördüm pipi uzantısı yoktu sadece yumurtalık gibi bişey vardı
Canim bol su ve papatya çayı iç. Papatya. Ayı seni rahatlatır ve bir zararı yoktur. Ben öyle yapmıştım. Bide agri kesici zararlı degıl. Çok olmamak şartıyla alabilirsin. Bende kullandım iki çocuğumda. Geçmiş olsunCanım parolun bir zararı yok bunu biliyorum ama basagrısına baska ne iyi gelir bilmiyorum
Amin inşallah canım sağolasınGozun aydun olsun canimm saglicakla kucagina alirsinn insallahh
Amin canım inşallah bende o yüzden seviniyorum zaten abla kardeş değilde arkadaş gibi olacaklarHakkında hayırlısı buymuş benim kızların arası 3 yaş ama yeri geliyo bana demedikleri dertlerini ilk birbirlerine anlatıyorlar.sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.
Pikken birde eşitken ilişki olmuştu
Amin inşallah canım öyle nasibim buymuş inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur banaKübracım sağlıkla gelsin minik prensesin
Rabbim güzel günlerini göstersin
İnsan olmayanı istiyor ama nasibimizde ne varsa o oluyor
Evet canım 2 ilişki oldu tahminen 24 saat vardır canım arasında 1-2 saat az olabilirCanım senin pikken ve esitken 2 deneme olmustu degil mi. 2 ilişkinin arası kac gun yada saat hatırlıyor musun
Nasipten öteye yol yok canım. Hayırlısı buymuş demekki Rabbim kuzuların uzun ömürler versin inşallahAmin canım inşallah bende o yüzden seviniyorum zaten abla kardeş değilde arkadaş gibi olacaklar
Pikken birde eşitken ilişki olmuştu
Amin inşallah canım öyle nasibim buymuş inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur bana
Evet canım 2 ilişki oldu tahminen 24 saat vardır canım arasında 1-2 saat az olabilir
Amin inşallah canım isteyen herkes inşallah o günleride görürRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün oğlun olacağı müjdesini de verirsin cnm
Banada parol kullan demisti doktor benimde baş ağr8m.cok oluyor burun kanamamda oluyor rabbim.kolaylık versin inşaAllah canımKızlar benim hamileliğimin başından beri ara ara baş ağrım tutuyor zaten migrende var
Son bi aydır çok az ağrımıştı ama 2 gündür yine şiddetli ağrıyor
Dayanamadığım için parol içiyorum
Umarım bebeğe bi zararı yoktur ama hamileliğinde baş ağrısı şikayeti yaşayanlar varsa ne iyi geliyor ilaç haricinde yazabilir mi bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?