Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayni sikayetler bendede var canim ama malesef ilac haric bi care bulamiyorum oda cok zor durumda kalinca mecbur kalip iciyorum ilaci

5 54Kbr54 kizini gule gule alirsin insallh kucagina canim. 3. Ye oglani yakslarsin insallh.benim iliskide esitken olmustu bakalim benim artik hic umudum kalmadi 3. bi kizceye kendimi hazirlasam iyi olicak galiba

İlişkiden kac saat sonra catladı canım
Iliskiden 8 saat sonra yaptim cizgiler daha esitti daha sonra testlerim bitti takip edemedim ama eminimki gun icinde catlamistir cunku benimki bir yada iki gun suruyo ama yinede sanki zamanlamam biraz erken oldu galiba bilmiyirum sen bizden daha tercubelisin bu konuda

8 saat sonraki Eşitlikten eminsen zmaanlaman erken degil canım

kizlar bu neya 16mm yumurtaya ragmen boyle olmasi normalmi bugun kesin 17 18 mm olmustur cunku dunden beridir incir yiyom ha bu arada bunu ilk idrarla yaptim cunku sabah 7de uykuda kalmisim o yuzden kalkamadim aksam 9 10 gibi bitane daha yapimmi yoksa kalsinmi yarin yapiyim zaten kesin bugun yumurta catlamaz o belli bugun 14. Gunum ne diyosun K Khvekokusu20

Canım testi dogru yapmamak cok etkiliyor. Sıvı almadan 3 4 saat beklemiş idrarla yap bakalım

İlk idrarla olması yaniltir canim

İlk idrarla olması yaniltir canim
Olabilir cnm bende ikinci idrarla yaparim artik bunu ilk idrarla yapmamin sebebi gecen ay tesadufen adetin 22 . Gunu ovu testiyle gebelik bakmak icin testi yaptim ilk idrarla bide ne goreyim kopkoyu t cizgisi vardi bu yuzden dun doktor 16 mm dedi ghnde 1 2 mm buyuyosa bende bugun ilk idrarla yaptim aslinda uykuda kalmasaydim iyiydi ikinci idrarla yapmis olacaktim

Canm moralini niye bozuyorsun sen zaten gec yumurtluyorsun 20. Gunlerde yum olacagi icin simdiden boyle cikmasi normal zaten ayrica gunde1 yada 2 buyur senin hizli gelisse zaten erken yumurtlardin bazi insanlarda yumurtlama gec olur oda yumun yavas buyumesiyle alakali olabilir.

Senin gunde 1 mm buyuse ayni hesaba gelir ve ya 20. Ya 21. Gunde catlayacak ben senin yerinde olsam iki gun boyunca daha test yapmazdim zaten doktor 16 dedi evet ama birkac gun icinde catlayacak anlamina gelmiyor senin en az 5 en fazla 1 haftan var simdiden bu sitresle baslama bence tabi yine sen bilirsin.

Yok cnm niye moralimi bozayim moralim gayet yerinde bugun yarin catlayacagini bende dusunmuyorum iyisimi test yapmiyim cunku bu testleri yapinca bnm kafam karisiyor kendi haline birakacam tutarsa tutar tutmazsa da olmaz zaten bu ay nasipte varsa olur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…