- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.041
Yok cnm niye moralimi bozayim moralim gayet yerinde bugun yarin catlayacagini bende dusunmuyorum iyisimi test yapmiyim cunku bu testleri yapinca bnm kafam karisiyor kendi haline birakacam tutarsa tutar tutmazsa da olmaz zaten bu ay nasipte varsa olur artik
5 gun rahat vardir cnm bende oyle tahmin ediyorumCanm sen bozmasanda testte gordugum o silik cizgiler seni ister istemez etkiler demek istiyorum oyuzden dedim bence senin en az 5 gunun var çatlaması icin
Kizlarr kanda pozitiff cikti
Gözün aydın ınsallh erkek haberinide veririsin canmKizlarr kanda pozitiff cikti
Tebrik ederim canım insallah dilediğin kabul olurKizlarr kanda pozitiff cikti
Hayırlı olsun canım Rabbim saglikla tamamına erdirsin kavustursun gönlüne göre olsun inseAllahKizlarr kanda pozitiff cikti
Değer kaç çıktı canmKizlarr kanda pozitiff cikti
Hayirlisi olsun bugun yumurtlamanin kacinci gunu ve degeriniz kac cikti
Gözün aydın ınsallh erkek haberinide veririsin canm
Tebrik ederim canım insallah dilediğin kabul olur
cok sagolun kizlar isteyen herkese innsallah bu deger dediginiz hangisi oluyorHayırlı olsun canım Rabbim saglikla tamamına erdirsin kavustursun gönlüne göre olsun inseAllah
Pikten iki saat sonra olmustuHayirlisi olsun bugun yumurtlamanin kacinci gunu ve degeriniz kac cikti
Hayirli olsun gozun aydin deger dedikleri sey senin beta hcg degerin kac ciktiPikten iki saat sonra olmustu
Canım netim yoktu giremedim tum gun aklıma geldin ama naptıki diye. NaptınOlabilir cnm bende ikinci idrarla yaparim artik bunu ilk idrarla yapmamin sebebi gecen ay tesadufen adetin 22 . Gunu ovu testiyle gebelik bakmak icin testi yaptim ilk idrarla bide ne goreyim kopkoyu t cizgisi vardi bu yuzden dun doktor 16 mm dedi ghnde 1 2 mm buyuyosa bende bugun ilk idrarla yaptim aslinda uykuda kalmasaydim iyiydi ikinci idrarla yapmis olacaktim
Degerin kac cıktı canımKizlarr kanda pozitiff cikti
Cek at buraya bakalım isim ve tc kısmını kırpArkadasar beta hgc yazmiyo ya ben goremedim bilmiyorum ki anlamadim
ALLAH gönlüne göre versin canım benimde 3 prensesim varPikten iki saat sonra olmustu
Nasılsın canım gebelik nezaman düşünüyorsunCek at buraya bakalım isim ve tc kısmını kırp
Onemli degil cnm gunduz hic test yapmadm cnm en son 19 30 sivi aldim simdi bitanne yapimmi yoksa bi yarim saat daha beklimmiCanım netim yoktu giremedim tum gun aklıma geldin ama naptıki diye. Naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?