Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurtlama gecikmiş canım ozaman

Canım 4 bebek kararını nasıl aldın ben çok kararsız bir insanım bu huyumu hiç sevmem çevrede çok acımasız şimdi hamile kalsam söylemedikleri kalmaz

Canım 4 bebek kararını nasıl aldın ben çok kararsız bir insanım bu huyumu hiç sevmem çevrede çok acımasız şimdi hamile kalsam söylemedikleri kalmaz

Valla canım öncelikle kimseyi takmadım takmam da, sen babası istedikten sonra kimseye laf düşmez. Biz istedik oldu, çevremde çok duydum aa nasıl olacak zor olacak falan filan ama he deyip geçtim. Şimdi herkes alıştı, bakan benim babamızda bakıyor şükür kimseye laf düşmez. İstiyorsan elalem ne der diye erteleme, elalem herşeyi der çocuğun olmaz niye olmaz der, olur kız mı erkek mi der derde der yani. Benim üç prensesim var şükür, çevreden buda kız olur mu diyenler oldu he deyip geçiyorum sende öyle yap

Yumurtanın ömrü 1 gun spermin ömrü 5 gun

Aynen canım ama bu ilişkinin üstünden 14 gecince test yapmışsın cıkmamıs cıkması gerekirdi

Ayın 22si ilişkiden sonra ocağın 4de test yaptım yok çıktı. Acaba döllenme 26sında olunca mı çıkmadıki, birde kafamı karıştıran ilk muayenede sat 5 haftalık olupta vajinal usgde nasıl 3 haftalık çıktı. Üç haftayı saydığımda tam 30 Aralık denk geliyor

26 sında döllendiyse cıkmaması normal aynen. Beynim yandı hesap yapamadım

Bence sen 24 aralık ile 31 aralık arasındaki bi tarihte hamile kalmışsın inşaAllah 30 aralıktaki tutmuştur
Sperm vücutta en fazla 3- 5 gün yaşayabiliyormuş ama senin yumurtan 1 gün yaşar

Son düzenleme:
Bence sen 24 aralık ile 31 aralık arasındaki bi tarihte hamile kalmışsın inşaAllah 30 aralıktaki tutmuştur

24 Aralık ve 31 Aralık arasındaki tek ilişki 29u 30a bağlayan gece oldu canım. Bende öyle düşünüyorum, neden sence 22sinde kalmamış olabilirim

Mesela ayın 25 veya 26sında yumurtam çatladıysa 22deki ilişkiden gebelik olmaz mı

Canım iki defa yumurtlama olur ama su ihtimal de var bebek tutunca da ovulasyon koyu cıkıyormus gebeliğini öyle anlayan arkadaşlar var burada. Pik yaptımı testin duruyorsa resmini bi at bakalım
pik dediginiz ne oluyor bilmiyorum ama 2 testimde bunlar

Eklentiler

• 20190222_151353.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 141
Mesela ayın 25 veya 26sında yumurtam çatladıysa 22deki ilişkiden gebelik olmaz mı
Yumurta çatlamadan döllenme olmayacağı için 22sinde ilişkiye girsen 25 inde yumurtan çatlar içerde sperm olduğu için döllenme olabilir hamile kalırsın yani
Bebek haftasıyla uyumlu olduğu için bence yumurtan sadece 1-2 gün geç çatlamıştır
İnş 30 daki denemen tutmuştur
Yumurta takibi yapmadan kesin birşey söylemek zor ne yazık ki
Benim aklıma gelen bu şekilde olabileceği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…