- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.101
Yumurtlama gecikmiş canım ozamanCanım 25-26 aralıksa, ben 22 Aralık ilişkide bulundum birde 30 Aralık 4 Ocak. 22 Aralık'taki ilişkiden hamilelik olur mu arada 4-5 gün var. Ayın 26sında göğüslerim sızlamaya başlamıştı 30 Aralıktada ilişki oldu sence hangisinde hamile kalmışımdır. 22sinde kalsaydım adete 4-5 gün kala rest negatif çıkmıştı, ilişki üzerinden 13-14 gün geçmişti çıkardı.
Yumurtlama gecikmiş canım ozaman
Canım 4 bebek kararını nasıl aldın ben çok kararsız bir insanım bu huyumu hiç sevmem çevrede çok acımasız şimdi hamile kalsam söylemedikleri kalmazCanım 25-26 aralıksa, ben 22 Aralık ilişkide bulundum birde 30 Aralık 4 Ocak. 22 Aralık'taki ilişkiden hamilelik olur mu arada 4-5 gün var. Ayın 26sında göğüslerim sızlamaya başlamıştı 30 Aralıktada ilişki oldu sence hangisinde hamile kalmışımdır. 22sinde kalsaydım adete 4-5 gün kala rest negatif çıkmıştı, ilişki üzerinden 13-14 gün geçmişti çıkardı.
Canım 4 bebek kararını nasıl aldın ben çok kararsız bir insanım bu huyumu hiç sevmem çevrede çok acımasız şimdi hamile kalsam söylemedikleri kalmaz
Canım 26 sında catlarsa yumurtan 22 sinde ki olan ilişkiden kalan sperm tutarBende öyle düşünüyorum 30ocak kaldım gibi geliyor sence, 22sinde olsa sperm 3-4 gün yaşar mı yada benim yumurta 3-4 gün durur mu
Yumurtanın ömrü 1 gun spermin ömrü 5 gunValla canım öncelikle kimseyi takmadım takmam da, sen babası istedikten sonra kimseye laf düşmez. Biz istedik oldu, çevremde çok duydum aa nasıl olacak zor olacak falan filan ama he deyip geçtim. Şimdi herkes alıştı, bakan benim babamızda bakıyor şükür kimseye laf düşmez. İstiyorsan elalem ne der diye erteleme, elalem herşeyi der çocuğun olmaz niye olmaz der, olur kız mı erkek mi der derde der yani. Benim üç prensesim var şükür, çevreden buda kız olur mu diyenler oldu he deyip geçiyorum sende öyle yap
Canım 26 sında catlarsa yumurtan 22 sinde ki olan ilişkiden kalan sperm tutar
Aynen canım ama bu ilişkinin üstünden 14 gecince test yapmışsın cıkmamıs cıkması gerekirdiBuna göre kız ihtimali yüksek o zaman demi,çünkü yumurtlamadan önce olmuş oluyor
Aynen canım ama bu ilişkinin üstünden 14 gecince test yapmışsın cıkmamıs cıkması gerekirdi
26 sında döllendiyse cıkmaması normal aynen. Beynim yandı hesap yapamadımAyın 22si ilişkiden sonra ocağın 4de test yaptım yok çıktı. Acaba döllenme 26sında olunca mı çıkmadıki, birde kafamı karıştıran ilk muayenede sat 5 haftalık olupta vajinal usgde nasıl 3 haftalık çıktı. Üç haftayı saydığımda tam 30 Aralık denk geliyor
26 sında döllendiyse cıkmaması normal aynen. Beynim yandı hesap yapamadım
Merhaba oğlunuzmu olacakEvet cnm 2 kızım var
Şuan bebek haftasıyla uyumlu mu?Bende öyle düşünüyorum 30ocak kaldım gibi geliyor sence, 22sinde olsa sperm 3-4 gün yaşar mı yada benim yumurta 3-4 gün durur mu
Bence sen 24 aralık ile 31 aralık arasındaki bi tarihte hamile kalmışsın inşaAllah 30 aralıktaki tutmuşturValla canım onu bende anlamdım :) bu ay geç döllenme oldu herhalde, sat 12 Aralık. 20-22-30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Ben ya 30 ya 4 Ocak da kaldım gibi geliyor. Adetim bir hafta geçince sata göre 5 haftalıktı ama karından usgde görünmedi, vajinal usgde 3 haftalık çıkmıştı. Mesela ayın 6sında gittiğimde sata göre 8 haftalık ama usgde 7+4 çıktı tam ne zaman yumurtladım bilemedim. Ama 20-22sinde kalsaydım adete 4-5 gün kala test yaptığımda yok çıkmıştı, ilişkide 14 gün falan geçmiş oluyor çıkardı yani.
Şuan bebek haftasıyla uyumlu mu?
Bence sen 24 aralık ile 31 aralık arasındaki bi tarihte hamile kalmışsın inşaAllah 30 aralıktaki tutmuştur
Sperm vücutta en fazla 3- 5 gün yaşayabiliyormuş ama senin yumurtan 1 gün yaşar
Bence sen 24 aralık ile 31 aralık arasındaki bi tarihte hamile kalmışsın inşaAllah 30 aralıktaki tutmuştur
Sperm vücutta en fazla 3- 5 gün yaşayabiliyormuş ama senin yumurtan 1 gün yaşar
pik dediginiz ne oluyor bilmiyorum ama 2 testimde bunlarCanım iki defa yumurtlama olur ama su ihtimal de var bebek tutunca da ovulasyon koyu cıkıyormus gebeliğini öyle anlayan arkadaşlar var burada. Pik yaptımı testin duruyorsa resmini bi at bakalım
Yumurta çatlamadan döllenme olmayacağı için 22sinde ilişkiye girsen 25 inde yumurtan çatlar içerde sperm olduğu için döllenme olabilir hamile kalırsın yaniMesela ayın 25 veya 26sında yumurtam çatladıysa 22deki ilişkiden gebelik olmaz mı
Canım yöntem denedinmi biraz anlatır mısın bizim içinOvulasyon kullandım 2 gün sürdü ovulasyon gece 1 gibi ilişki oldu sabah 11 gibi test yaptım siliklesmisti ilk defa erkek çıktı genelde hep kız dediler 2 Kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?