Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çin takvimine inanan var mi ben ona gorede ayarlarama yapmistim subatta ama olmadi simdi mayis da tekrar erkek nasil 2 ay daha bekle dicem adama ya

Ayın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidaha
Bende merak ettim uyguladigin baska metotlar var mi yeme icmene dikkat ettin mi cin takvimi falan eşine takviye kür falan

3 numarada catlamis bence degilmi @Ceymiceyn nekadar pik halde gözüksede 2 numarada daha koyu oldugu icin 3. Tesyte yum catlamis gozukuyor ki nekadar siliklesiyor okadar kiz ihtimali artiyor
Şimdi 4. Testimi de yaptım t çizgisi siliklesti c çizgisi daha koyu t ye gore şimdi çatlama olduğuna gore ne kadar beklemem lazım döllenme oldu mu olmadimi diye acaba

4 numarali testini atarmisin cnm
Bu arada deneme nezaman oldu nekadar siliklesince artarsa kiz ihtimali okadar artiyor cnm
Siliklesme artıkça kız bebek mi oluyor anlamadım 3. Testim 2 den bir tik açık sadece bu tonların birde cinsiyet ayrımımi vardı:) hiç bilmiyordum

Şimdi 4. Testimi de yaptım t çizgisi siliklesti c çizgisi daha koyu t ye gore şimdi çatlama olduğuna gore ne kadar beklemem lazım döllenme oldu mu olmadimi diye acaba

4 numarali testini atarmisin cnm
Bu arada deneme nezaman oldu nekadar siliklesince artarsa kiz ihtimali okadar artiyor cnm
Telefondan resim yükleme yapamıyorum dosya yükle diyorum ama açılmıyor 1. 2. 3. Günü değerlendirdik senin dediğine gore 2. Gün pik ti öncesini ve sonrasını değerlendirdik bugün de muhtemelen olur ilişki ama etkisi ne şekilde olur bilemiyorum çatlama olmuş çünkü herhalde

2. Ve 3. Testsinin saatlerini soylermisin nezaman yaptn canm catlama 3 de olmus artik deneme yapmanin faydasi yok cnm nasipte varsa zaten tutunur 1. Gun denemeseydin daha guzel olurdu ama yinede cok asiri bir zararida yok cunku 2. Testinde de hala catlamamis

Testlerin fotoğrafı varmi cnm atarmisin eger çektiysen
Ayın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidaha

Alkali beslenemede çöp oldu desene bi umudum çin takvimi yumurtlama ve dewami iliski tek iliski benlik degilmis anlamış oldum arastir arastir beyim yanacak

Çin takvimine inanan var mi kimi yasina +1 ekliyor ama yakinimda takvime gore yapanlar gercek yaşı neyse ona göre hesap yapmis +1 eklememisler bi umut işte her duydugumuz rabbimin işine karisilmaz tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…