- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.141
Doğru söylüyorsun da insan ilk denemede olacak saniyor iste ilk gebeligim olacagi için de cok istiyordu kismet de yokmusHayırlısı olsun ama keşke umitlendirmesydin kesinlesmeden bişeyler
Peki diyet, fitil, sodalı su, eşe takviye vs. bişeyler yapmış mıydın?
Nasip kısmet canım olur Allahin izni ileDoğru söylüyorsun da insan ilk denemede olacak saniyor iste ilk gebeligim olacagi için de cok istiyordu kismet de yokmus
Bende merak ettim uyguladigin baska metotlar var mi yeme icmene dikkat ettin mi cin takvimi falan eşine takviye kür falanAyın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidaha
Şimdi 4. Testimi de yaptım t çizgisi siliklesti c çizgisi daha koyu t ye gore şimdi çatlama olduğuna gore ne kadar beklemem lazım döllenme oldu mu olmadimi diye acaba3 numarada catlamis bence degilmi @Ceymiceyn nekadar pik halde gözüksede 2 numarada daha koyu oldugu icin 3. Tesyte yum catlamis gozukuyor ki nekadar siliklesiyor okadar kiz ihtimali artiyor
Siliklesme artıkça kız bebek mi oluyor anlamadım 3. Testim 2 den bir tik açık sadece bu tonların birde cinsiyet ayrımımi vardı:) hiç bilmiyordum
Şimdi 4. Testimi de yaptım t çizgisi siliklesti c çizgisi daha koyu t ye gore şimdi çatlama olduğuna gore ne kadar beklemem lazım döllenme oldu mu olmadimi diye acaba
Ekstra bişey yapmadım 15 aydır deniyorduk sogan kuru yaptım ibrahim saracoglunun tarifi bide ovulasyon takibi yaptimBende merak ettim uyguladigin baska metotlar var mi yeme icmene dikkat ettin mi cin takvimi falan eşine takviye kür falan
Telefondan resim yükleme yapamıyorum dosya yükle diyorum ama açılmıyor 1. 2. 3. Günü değerlendirdik senin dediğine gore 2. Gün pik ti öncesini ve sonrasını değerlendirdik bugün de muhtemelen olur ilişki ama etkisi ne şekilde olur bilemiyorum çatlama olmuş çünkü herhalde4 numarali testini atarmisin cnm
Bu arada deneme nezaman oldu nekadar siliklesince artarsa kiz ihtimali okadar artiyor cnm
Ekstra bişey yapmadım 15 aydır istiyorduk sogan kuru yaptimibrahim saracoglunun tarifi bide ovulasyon testi takibiPeki diyet, fitil, sodalı su, eşe takviye vs. bişeyler yapmış mıydın?
Ekstra bişey yapmadım 15 aydır deniyorduk sogan kuru yaptım ibrahim saracoglunun tarifi bide ovulasyon takibi yaptim
Telefondan resim yükleme yapamıyorum dosya yükle diyorum ama açılmıyor 1. 2. 3. Günü değerlendirdik senin dediğine gore 2. Gün pik ti öncesini ve sonrasını değerlendirdik bugün de muhtemelen olur ilişki ama etkisi ne şekilde olur bilemiyorum çatlama olmuş çünkü herhalde
Ayın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidaha
Malesef çöpe attimTestlerin fotoğrafı varmi cnm atarmisin eger çektiysen
Ben cinsiyetin yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum herşeyi yerim konyaliyiz memleketimizde yapılan bütün gıdaları tuketiriz biz ekmek hamur işi seven bir aileyiz gelende karbohitrat ağırlıklı beslenirizPeki genelde nasıl besleniyorsun ne ağırlıklı gıdalar tuketirsin
Alkali beslenemede çöp oldu desene bi umudum çin takvimi yumurtlama ve dewami iliski tek iliski benlik degilmis anlamış oldum arastir arastir beyim yanacakBen cinsiyetin yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum herşeyi yerim konyaliyiz memleketimizde yapılan bütün gıdaları tuketiriz biz ekmek hamur işi seven bir aileyiz gelende karbohitrat ağırlıklı besleniriz
Sormmaaaa valla hep ban yiyiyorum bu araaKiz sen gene nerelere gittin ?neden banlandin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?