Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Sağol canım çok güzel anlattın, dediğin gibi belki 25-26 değilde belki 28de falan yumurtam çatladı, 29 gecede ilişki olunca tuttu belki. Zaten ayın 26sında göğüs ağrım başlamıştı canım. Senin dediğin şekilde olmuşsa hangi cinsiyet olma olasılığı yüksek

Birde canım 10 Ocak kahverengi leke geldi oldum sandım ama değilmiş. Ayın 10a kadar 30 gün geçmiş 15.gün yumurtlamış oluyorum herhalde

selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim ilk gebeligim klomen ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım rabbim öncellikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. benim sorum şu benim kahve rengi lekelenmem hic olmadı mide bulantisi bas dönmesi hic bi belirtim yok doktor bebegin gayet iyi dedi ama benim bu kadar rahat gecmesi cinsiyetle alakalı olabilir mi

Ve Aleyküm selam her gebelik farklıdır bünye meselesi cinsiyetle alakası yok sağlıkla kavustursun Rabbim gönlünce olsun

Benim dediğim şekilde olduysa kız ihtimali yüksek
30. Daki ilişki tuttuysa erkek ihtimali var
Ama en güzelini Allah bilir bunlar sadece ihtimal

Bence de cinsiyetle hamileliğin hiç alakası yok
Benim ilk gebeliğim yazdığınız şekilde geçti ama bi kızım oldu

3 numarada catlamis bence degilmi iwashereonce nekadar pik halde gözüksede 2 numarada daha koyu oldugu icin 3. Tesyte yum catlamis gozukuyor ki nekadar siliklesiyor okadar kiz ihtimali artiyor
buda bugün yaptıgım testim dün ki kadar koyu degil ama iki çizgide eşit gibi t çizgisi bi tık daha koyu hiç anlamıyorum

Ayın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidaha
Peki diyet, fitil, sodalı su, eşe takviye vs. bişeyler yapmış mıydın?

3 numarada catlamis bence degilmi iwashereonce nekadar pik halde gözüksede 2 numarada daha koyu oldugu icin 3. Tesyte yum catlamis gozukuyor ki nekadar siliklesiyor okadar kiz ihtimali artiyor
Siliklesme artıkça kız bebek mi oluyor anlamadım 3. Testim 2 den bir tik açık sadece bu tonların birde cinsiyet ayrımımi vardı:) hiç bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…