- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.121
Yumurta çatlamadan döllenme olmayacağı için 22sinde ilişkiye girsen 25 inde yumurtan çatlar içerde sperm olduğu için döllenme olabilir hamile kalırsın yani
Bebek haftasıyla uyumlu olduğu için bence yumurtan sadece 1-2 gün geç çatlamıştır
İnş 30 daki denemen tutmuştur
Yumurta takibi yapmadan kesin birşey söylemek zor ne yazık ki
Benim aklıma gelen bu şekilde olabileceği
Yumurta çatlamadan döllenme olmayacağı için 22sinde ilişkiye girsen 25 inde yumurtan çatlar içerde sperm olduğu için döllenme olabilir hamile kalırsın yani
Bebek haftasıyla uyumlu olduğu için bence yumurtan sadece 1-2 gün geç çatlamıştır
İnş 30 daki denemen tutmuştur
Yumurta takibi yapmadan kesin birşey söylemek zor ne yazık ki
Benim aklıma gelen bu şekilde olabileceği
Testin pik olmus diger arkadaslar da bakarrlarrpik dediginiz ne oluyor bilmiyorum ama 2 testimde bunlar
Pik olmuş derken ne anlama geliyorTestin pik olmus diger arkadaslar da bakarrlarr
buda bugün yaptıgım testim dün ki kadar koyu degil ama iki çizgide eşit gibi t çizgisi bi tık daha koyu hiç anlamıyorumPik olmuş derken ne anlama geliyor
Ve Aleyküm selam her gebelik farklıdır bünye meselesi cinsiyetle alakası yok sağlıkla kavustursun Rabbim gönlünce olsunselam kızlar ben 8 haftalık hamileyim ilk gebeligim klomen ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım rabbim öncellikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. benim sorum şu benim kahve rengi lekelenmem hic olmadı mide bulantisi bas dönmesi hic bi belirtim yok doktor bebegin gayet iyi dedi ama benim bu kadar rahat gecmesi cinsiyetle alakalı olabilir mi
Bu Pik iştepik dediginiz ne oluyor bilmiyorum ama 2 testimde bunlar
Bunlar hala pikbuda bugün yaptıgım testim dün ki kadar koyu degil ama iki çizgide eşit gibi t çizgisi bi tık daha koyu hiç anlamıyorum
Yumurtan her an catlayacak demek canım tabi bazılarında 1, 2 gunu bulduğu oluyorbuda bugün yaptıgım testim dün ki kadar koyu degil ama iki çizgide eşit gibi t çizgisi bi tık daha koyu hiç anlamıyorum
Benim dediğim şekilde olduysa kız ihtimali yüksekSağol canım çok güzel anlattın, dediğin gibi belki 25-26 değilde belki 28de falan yumurtam çatladı, 29 gecede ilişki olunca tuttu belki. Zaten ayın 26sında göğüs ağrım başlamıştı canım. Senin dediğin şekilde olmuşsa hangi cinsiyet olma olasılığı yüksek
Bence de cinsiyetle hamileliğin hiç alakası yokselam kızlar ben 8 haftalık hamileyim ilk gebeligim klomen ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldım rabbim öncellikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. benim sorum şu benim kahve rengi lekelenmem hic olmadı mide bulantisi bas dönmesi hic bi belirtim yok doktor bebegin gayet iyi dedi ama benim bu kadar rahat gecmesi cinsiyetle alakalı olabilir mi
buda bugün yaptıgım testim dün ki kadar koyu degil ama iki çizgide eşit gibi t çizgisi bi tık daha koyu hiç anlamıyorum
Yukarda anlattığım gibi ovulasyon testi kullandım bide sogan kuru yaptım ibrahim saracoglunun tarifi cinsiyeti %100erkek gibi nasip olursa öğrendik ben yinede dogana kadar emin olamayacam heraldeCanım yöntem denedinmi biraz anlatır mısın bizim için
Catlayınca tek ilişkimi oldu canımYukarda anlattığım gibi ovulasyon testi kullandım bide sogan kuru yaptım ibrahim saracoglunun tarifi cinsiyeti %100erkek gibi nasip olursa öğrendik ben yinede dogana kadar emin olamayacam heralde
Ayın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidahaCatlayınca tek ilişkimi oldu canım
Peki diyet, fitil, sodalı su, eşe takviye vs. bişeyler yapmış mıydın?Ayın 22 si. Sabah 11 de pozitifti o akşam oldu 23 gündüz yaptım. Saat 11 oda pozitifti gece 1 gibi oldu du birliktelik sabahi 11 de yaptım silikti test 2 gün oldu birliktelik memlekete gittik 4 5 gün olmadi bidaha
Siliklesme artıkça kız bebek mi oluyor anlamadım 3. Testim 2 den bir tik açık sadece bu tonların birde cinsiyet ayrımımi vardı:) hiç bilmiyordum3 numarada catlamis bence degilmiiwashereonce nekadar pik halde gözüksede 2 numarada daha koyu oldugu icin 3. Tesyte yum catlamis gozukuyor ki nekadar siliklesiyor okadar kiz ihtimali artiyor
Adett oldum çok üzgünüm eşimide cok umutlandirdim nasil soylicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?