Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Banada parol kullan demisti doktor benimde baş ağr8m.cok oluyor burun kanamamda oluyor rabbim.kolaylık versin inşaAllah canım
Benim ilkinde baş ağrısı yoktu ama kanama vardı
Doktora gidince damarlarda çatlak olduğunu bulup dondurdular hemen bi daha kanamadı
Bi doktora git istersen

Yumurtlama günümü hamile kaldın

Valla canım onu bende anlamdım :) bu ay geç döllenme oldu herhalde, sat 12 Aralık. 20-22-30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Ben ya 30 ya 4 Ocak da kaldım gibi geliyor. Adetim bir hafta geçince sata göre 5 haftalıktı ama karından usgde görünmedi, vajinal usgde 3 haftalık çıkmıştı. Mesela ayın 6sında gittiğimde sata göre 8 haftalık ama usgde 7+4 çıktı tam ne zaman yumurtladım bilemedim. Ama 20-22sinde kalsaydım adete 4-5 gün kala test yaptığımda yok çıkmıştı, ilişkide 14 gün falan geçmiş oluyor çıkardı yani.

ALLAH gönlüne göre versin bende istiyorum yaşımda geçiyor bu yaz karar vermem lazım artık

Merhaba kizlar , ben düzensiz adet gördüğüm için doğum kontrol hapı kullanıyordum 3 aydır bıraktım kullanmıyorum bıraktığımdan beri 35 günde bir adet görüyorum en son 16 ocak ‘ta adet gördüm 6 şubatta yumurtlama oldu onu değerlendirdik fakat 21 şubatta yani dün bende tekrardan yumurtlama oldu inanamadım yanılıyorum belki diye ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı ne olur ne olmaz diye geceyi tekrardan değerlendirdik kasiklarimda şişlik ve şancı var goguslerimde sert ağrı yok ama sert ağırlık var sanki 2 defa yumurtlama olur mu yada benim durumum nedir , şimdiden teşekkür ederim

Canım iki defa yumurtlama olur ama su ihtimal de var bebek tutunca da ovulasyon koyu cıkıyormus gebeliğini öyle anlayan arkadaşlar var burada. Pik yaptımı testin duruyorsa resmini bi at bakalım

Adet döngün kac canım düzenli olur mu

25 26 aralık yumurtlama günün ozaman canım

Canım 25-26 aralıksa, ben 22 Aralık ilişkide bulundum birde 30 Aralık 4 Ocak. 22 Aralık'taki ilişkiden hamilelik olur mu arada 4-5 gün var. Ayın 26sında göğüslerim sızlamaya başlamıştı 30 Aralıktada ilişki oldu sence hangisinde hamile kalmışımdır. 22sinde kalsaydım adete 4-5 gün kala rest negatif çıkmıştı, ilişki üzerinden 13-14 gün geçmişti çıkardı.

Düzenledim mesajı evet canım Aralık demek istedim 17 ocakta mı verdin kan tahlilini

10 Ocak adet günü kahverengi akıntı geldi kesildi, 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. 3-4 gün daha bekleyip sonra doktora gittim sata göre 5 haftalıktı ama karından görülmemişti, sonra vajinal bakıldı 3 haftalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…