- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.241
rabbim saglicakla kucaginada aldigin gunleri gormeyi nasip etsin canim amin ins. dua et canim yarina idrarda test yapacagim ins. bende hamile kalmisimdirHayırlısı ve Rabbimin izniyle oğlum olacak.
Darısı tüm isteyenlerin başına
Yani cok normal degilAkintim yok normal mi
Bi Kere catlar canım. Zaten testin cok silik deneme yapma bekle tekrar test yapBeklesem daha sonra tekrar çatlar mi acaba. Normalde akintim olur çünkü
Canım arada en fazla ong7n vardır ay sonu muhtemelen eger onunda lekelenmen olduysa o yerlesme kesin bende yaşadm aynınıSana göre verdiğim tarihlerde hangisinde yumurtlama olmuştur
rabbim saglicakla kucaginada aldigin gunleri gormeyi nasip etsin canim amin ins. dua et canim yarina idrarda test yapacagim ins. bende hamile ınşallah gönlündeki olsun seninde güzel haberlerini alırız .
Canım arada en fazla ong7n vardır ay sonu muhtemelen eger onunda lekelenmen olduysa o yerlesme kesin bende yaşadm aynını
Vakti zamanı vardır hayırlısıyla inşallah ikinci kez anne olacaksın canımCok sagol cok tessekur ederim cnm cok mutlu oldum mesajini gorunce cok sukur bu halimizede cnm evet daha ugrasiyom maalesef bakalim bu ayda deneme oldu umutlari mart ayina tasidim ben ins martta adet olmam guzel bi haber alirim sen nasilsin nasil gidiyor uzun zamandir yazmiyodun cnm neler yapiyosun sende ne var ne yok
Bir ara depresyona girdim çıktımNasılsın abla hic girmiyorsun artik kac kere etiket yaptim ozlettin kendini valla
Ben iyiyim şimdilik ogrendim şükür hayirlisi demekki böyleymiş.
Sen neler yapıyorsun alistin mi artik bebek fikrinden uzaklaşmaya bende 3. Dusunmek istemiyorim kolay oluyormu 2 tane ile tek cabuk alisiyormu insan acaba.
Ohh maşallah canım sona yaklaşmışsinNasilsin canim. Uzun suredir ugramiyorum buralara mesacini gorunce cok sevindim. 36 haftayi bitirdik sukir. Zorluyo artik ev is guc kizimin okulu ama bunada sukir.. sen neler yapiyosun bebek hakkindaki fikirlerin hala aynimi. Kizlarin nasil iyilermi canim.
Tedavi olmuyorum. Bu ay doktora gittim ozel klinik idi doktor gayet tecrubeli ve bilgiliydi iki defa gittim her ikidefada da vajinal ultrason bakti ilk gittigimde adetliydim hormon tahlilerim yapildi rahim yumurtaliklara bakti hicbir sorun sikinti yok dedi burdaki ozel hastnedeki doktora kalsaydi rahim filmi cektirecektim ama bu doktor rahim filmine gerek olmadigini soledi gecen hafta kontrolde 16 mm yum var dedi gecen aydan bikac tane ovu testim kalmisti sagolsun zeynoc yardimci oldu onunla takip ettik denemeler oldu simdide 12 gun gecmesini bekliyecemm ins guzel bi haber veririm sizlere pozitifi gorup sizinle paylasmak nasip olur insallah dualarinizdan eksik etmeyin beni bu ay regl olmak istemiyom ama bi umut bekliyecem iste bende bnm icin 10 mart buyuk gun olacak gerci 10 martta 14. Gunum olacak ama olsun kesin sonuc aliyim diye iki gun fazladan bekliyim diyorum ... allah sanada kolaylik versin inslh herseyin vardir bi vakti zamani tamamen cocuk fikrinden uzaklastinmi hic dusunmuyonmu artik cnmVakti zamanı vardır hayırlısıyla inşallah ikinci kez anne olacaksın canım
Tedavi oluyormusun.. ovulasyon testi yapmaya baslamissin, doktora artık gitmiyormusun
Ben iyiyim küçük kızımla uğraşıyorum
Anaokulumuz çok faal ,yeni arkadaşlarım oldu benimde ,öyle zaman geçiyor nasıl geçtiğini bile anlamıyorum
Tahlil sonuclarin iyi çıkmış sevindimTedavi olmuyorum. Bu ay doktora gittim ozel klinik idi doktor gayet tecrubeli ve bilgiliydi iki defa gittim her ikidefada da vajinal ultrason bakti ilk gittigimde adetliydim hormon tahlilerim yapildi rahim yumurtaliklara bakti hicbir sorun sikinti yok dedi burdaki ozel hastnedeki doktora kalsaydi rahim filmi cektirecektim ama bu doktor rahim filmine gerek olmadigini soledi gecen hafta kontrolde 16 mm yum var dedi gecen aydan bikac tane ovu testim kalmisti sagolsun zeynoc yardimci oldu onunla takip ettik denemeler oldu simdide 12 gun gecmesini bekliyecemm ins guzel bi haber veririm sizlere pozitifi gorup sizinle paylasmak nasip olur insallah dualarinizdan eksik etmeyin beni bu ay regl olmak istemiyom ama bi umut bekliyecem iste bende bnm icin 10 mart buyuk gun olacak gerci 10 martta 14. Gunum olacak ama olsun kesin sonuc aliyim diye iki gun fazladan bekliyim diyorum ... allah sanada kolaylik versin inslh herseyin vardir bi vakti zamani tamamen cocuk fikrinden uzaklastinmi hic dusunmuyonmu artik cnm
Çook sağol evet biliyom takma demek kolay ama her ne oluyosa bilmiyom ama gercektende takmiyorum yani eskisi gibi o ksdar takmiyorum aklima bile fazla gelmiyo yani bana soyle bisey oldu aklimdan atmisim gibi hani zaman olursa olur zaten ama icimden atamiyorum bu yuzden bazen takili kaliyorum ama herneyse bu doktora giderek cok sukur bi sorunumun olmadigini ogrendim icim daha cok ferahladi olacak en kisa zamanda allahin izniyle ben inaniyorum zaten hep boyle oluyi ya ya istemedigin zaman yada beklemedigin vakitte oluyo iste rabbimin mucizesi ne zaman gelir bilemeyiz rabbim isteyen herkese hayirli haberler almayi nasip eder insalh buyuk kizinada basarilarin devamini dilerim dualarim onunla olacak ins kazanir kucuk kizinada cok cok dikkat et opuyorumTahlil sonuclarin iyi çıkmış sevindim
Biraz kafayı da takma relax ol ,olur Allah'ın izniyle inşallah
Takma demek kolay biliyorum ,aynı şeyleri yıllarca yaşadım ..olmayacak korkusu hiç çıkmıyordu içimden
İkinci kızıma 5 sene tedaviye gidip sonuç alamayıp 1 ay nasıl olsa bu ay ilaç kullanmadım hamilelik olmaz dedigim ayda hamile kaldım
Yani aklımda yokken
10 marta bişey kalmamış ,hayırlısı bakalım bu ay yüzün güler inşallah :)
Şükür geldinnKizz nee banlandin
Şükür geldinn
Sanada mutluu sabahlarr canimmGünaydın kızlar, hayırlı ve bereketli bir gün dilerim
Bir ara depresyona girdim çıktımo zaman ara verdim kk ya ..hayattan zevk almıyordum o ara ..ama çok şükür geçti
Depresyon sebebim küçük kızım,bir kere almaya geç gitmiştim 10 dk kadar..sona kalmış korkmuş
1 ay kadar okula gitmek istemiyorum diye çok ağladı ,sebebini de söylemedi
Taviz vermek istemedim ,okula da goturemedim...derken kızımın her hareketini takip edip anlamaya çalıştım
Farkettim okul kapısında bana yapışıp titremeye başladı... Konuşup anlattım sakinleştirdim şimdi normale döndük Allah'a şükür ne çektim o günler
3. bebek fikrinden tamamen soğudum artık
Beşiği falan çıkardım elden..kısmette iki kız annesi olmak varmış artık hakkıma razı oldum
Ben istedim rabbim vermedi, vardır bir bildiği ,demekki benim için böylesi hayirliymis
Zaten benim oğlum olmazdı 3. kızımın adı garanti kaynanamın adı olurdukurtulusum yoktu kesin baskı yaparlardı
Allah kolaylik versin cnm zor tabi ama insalh bu gunleri atlatacaksin kac haftalik oldun bulanti icin ilac kullanmiyonmuSlm kizlarr nasilsiniz uzun zamandir giremiyirum malum bitmek bilmeyen bulantilarimla basetmeye calisiyorum ama artik dayanilmaz hale geldim inanin hayattan evimden sogumusum hicbirseyden zevk alamiyorum yuzum okadar solgunki ruh gibiyim. bu aralar havalarda cok guzel ama hic disari cikmiyorum cunku takatim yok okul yakin olmasina ragmen kizlarimi arabaylan okula birakip aliyorum is guc birakip sadece uzanmak ve uyumak istiyorum ve bazen agliyorum sanki hep boyle kalcakmisim gibi hissediyorum bilmiyorum bu normalmi yoksa Ben depresyondamiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?