Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
benim basima bu ay enteresan birsey geldi klomen kullandim kontrol altinda oldugumdan biliyorum 10milimlerdeyken oyle uzun akiskan uzayan akinti geldi sasirdim catlatma igneyi4gun sonra vurdum sonrasinda hic oyle uzayan akinti olmadi sizce neden daha gelismedeyken boyle oldu catladiktan sonra olmadi

Vakti zamanı vardır hayırlısıyla inşallah ikinci kez anne olacaksın canım
Tedavi oluyormusun.. ovulasyon testi yapmaya baslamissin, doktora artık gitmiyormusun
Ben iyiyim küçük kızımla uğraşıyorum
Anaokulumuz çok faal ,yeni arkadaşlarım oldu benimde ,öyle zaman geçiyor nasıl geçtiğini bile anlamıyorum

Bir ara depresyona girdim çıktım o zaman ara verdim kk ya ..hayattan zevk almıyordum o ara ..ama çok şükür geçti
Depresyon sebebim küçük kızım,bir kere almaya geç gitmiştim 10 dk kadar..sona kalmış korkmuş
1 ay kadar okula gitmek istemiyorum diye çok ağladı ,sebebini de söylemedi
Taviz vermek istemedim ,okula da goturemedim...derken kızımın her hareketini takip edip anlamaya çalıştım
Farkettim okul kapısında bana yapışıp titremeye başladı... Konuşup anlattım sakinleştirdim şimdi normale döndük Allah'a şükür ne çektim o günler
3. bebek fikrinden tamamen soğudum artık
Beşiği falan çıkardım elden..kısmette iki kız annesi olmak varmış artık hakkıma razı oldum
Ben istedim rabbim vermedi, vardır bir bildiği ,demekki benim için böylesi hayirliymis
Zaten benim oğlum olmazdı 3. kızımın adı garanti kaynanamın adı olurdu kurtulusum yoktu kesin baskı yaparlardı

Ohh maşallah canım sona yaklaşmışsin
Sağ salim kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar dilerim
Kızlarım iyiler çok şükür..büyük kızım stajyer ebe.. son senesi , bu sene üniversite sınavlarına girecek
Hakkında hayırlısı olsun..nasibinde varsa kazanır inşallah
Bebek fikrim yok artık,iyice soğudum ..ilk zaman zoruma gitti ama şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum
Zaten yaş gitti ,beni 3. için ikna eden kuzenim per perişan ,kızı çok huysuz ...onu görünce bile böyle çocuğum olsa gerçekten dayanamazdim diyorum

Senin kızların nasıllar ..oğlunun adını ne koyacan..sezeryanmi normal doğum mu yapacan

Tedavi olmuyorum. Bu ay doktora gittim ozel klinik idi doktor gayet tecrubeli ve bilgiliydi iki defa gittim her ikidefada da vajinal ultrason bakti ilk gittigimde adetliydim hormon tahlilerim yapildi rahim yumurtaliklara bakti hicbir sorun sikinti yok dedi burdaki ozel hastnedeki doktora kalsaydi rahim filmi cektirecektim ama bu doktor rahim filmine gerek olmadigini soledi gecen hafta kontrolde 16 mm yum var dedi gecen aydan bikac tane ovu testim kalmisti sagolsun zeynoc yardimci oldu onunla takip ettik denemeler oldu simdide 12 gun gecmesini bekliyecemm ins guzel bi haber veririm sizlere pozitifi gorup sizinle paylasmak nasip olur insallah dualarinizdan eksik etmeyin beni bu ay regl olmak istemiyom ama bi umut bekliyecem iste bende bnm icin 10 mart buyuk gun olacak gerci 10 martta 14. Gunum olacak ama olsun kesin sonuc aliyim diye iki gun fazladan bekliyim diyorum ... allah sanada kolaylik versin inslh herseyin vardir bi vakti zamani tamamen cocuk fikrinden uzaklastinmi hic dusunmuyonmu artik cnm

Tahlil sonuclarin iyi çıkmış sevindim
Biraz kafayı da takma relax ol ,olur Allah'ın izniyle inşallah
Takma demek kolay biliyorum ,aynı şeyleri yıllarca yaşadım ..olmayacak korkusu hiç çıkmıyordu içimden
İkinci kızıma 5 sene tedaviye gidip sonuç alamayıp 1 ay nasıl olsa bu ay ilaç kullanmadım hamilelik olmaz dedigim ayda hamile kaldım
Yani aklımda yokken
10 marta bişey kalmamış ,hayırlısı bakalım bu ay yüzün güler inşallah :)
Bebek hiç düşünmüyorum artık ..benden geçti rabbim sizlere gönlünüzdeki muradinizi versin inşallah

Çook sağol evet biliyom takma demek kolay ama her ne oluyosa bilmiyom ama gercektende takmiyorum yani eskisi gibi o ksdar takmiyorum aklima bile fazla gelmiyo yani bana soyle bisey oldu aklimdan atmisim gibi hani zaman olursa olur zaten ama icimden atamiyorum bu yuzden bazen takili kaliyorum ama herneyse bu doktora giderek cok sukur bi sorunumun olmadigini ogrendim icim daha cok ferahladi olacak en kisa zamanda allahin izniyle ben inaniyorum zaten hep boyle oluyi ya ya istemedigin zaman yada beklemedigin vakitte oluyo iste rabbimin mucizesi ne zaman gelir bilemeyiz rabbim isteyen herkese hayirli haberler almayi nasip eder insalh buyuk kizinada basarilarin devamini dilerim dualarim onunla olacak ins kazanir kucuk kizinada cok cok dikkat et opuyorum onun yanaciklarindan seninde hakkinda hayirli olani hangisiyse rabbim onu cikarsin karsina kendine iyi bak cnm arada yaz bize bi ablamiz olarak ozletiyosun kendini

Ayy yerim kuzuyu ya bazi cocuklar içe kapanik olurlar benim eltimde bazen gec gider almaya cocuklar bekler anne gelene kadar ama şu var hemen hemen her cocuk ilk zamanlar okula karsi birseyi bahane edip gitmek istemiyorlar.
Cok şükür atlatmışsınız bakalim aksilik olmazsa bende bu sene vermeyi düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum :)
Nasipten otesi yok abla demekku hakkinda bu hayirliymis cok tatli 2 kizin var masallah aralarida cok guzel aralikta bence ben cok seviyorum iki cocuk arasi yas farkını ama.kendimde oyle yapamadim :))
Rabbim kizlarina guzel saglikli basarili ömürler nasip etsin insallah

Slm kizlarr nasilsiniz uzun zamandir giremiyirum malum bitmek bilmeyen bulantilarimla basetmeye calisiyorum ama artik dayanilmaz hale geldim inanin hayattan evimden sogumusum hicbirseyden zevk alamiyorum yuzum okadar solgunki ruh gibiyim. bu aralar havalarda cok guzel ama hic disari cikmiyorum cunku takatim yok okul yakin olmasina ragmen kizlarimi arabaylan okula birakip aliyorum is guc birakip sadece uzanmak ve uyumak istiyorum ve bazen agliyorum sanki hep boyle kalcakmisim gibi hissediyorum bilmiyorum bu normalmi yoksa Ben depresyondamiyim???

Allah kolaylik versin cnm zor tabi ama insalh bu gunleri atlatacaksin kac haftalik oldun bulanti icin ilac kullanmiyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…