- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.501
Canım hatırlıyorum sen demiştinBak canımpeki hamileyken rüya görmüşmüydün
deneme yaptığın testlerin duruyormu canım benimde testlerim hemen açılıyor anlayamiyorumAmin canım
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ben çok yorulmuştum bu süreçte Allah size daha kolayca nasip etsin
Aylarca herşeyi mükemmel yapmaya çalıştım olmadı
Pikken denemekten başka birşey yapmadım
Benim piklerim çok kısa sürüyordu zaten
Bolca dua edin olursa duayla oluyor
Bizde perhiz de, diyet de yoktu
Allahtan istedim elimden geldiğince tevekkül olmaya çalıştım inşAllah başarabilmişimdir
Testlerimi bilerek paylaşmadımdeneme yaptığın testlerin duruyormu canım benimde testlerim hemen açılıyor anlayamiyorum
Benimki 20. Haftadan once mumkun degil soylemezler burda ama otele gidersem oda 16. Haftayi beklemeliyimCanım sen ne zaman gideceksin doktora
ozele demek istemistimBenimki 20. Haftadan once mumkun degil soylemezler burda ama otele gidersem oda 16. Haftayi beklemeliyim
Hayırlı olsun canım saglikla al yavrunu kucaginaTestlerimi bilerek paylaşmadım
Ben çok hassas bi test kullanmıştım testleri tam yorulamam aylar aldı
Yanıltıcı olabilir çünkü laboquickle aynı anda yaptığımda bile arada dağlar kadar fark oluyordu
Bi de o ay çok sıkı takip yapmadım
Fazla test olmadığı için paylaşmadım
Çok teşekkür ederim canım benim ama benimde anladığım kadarıyla az sürüyor piklerim. İnsallah canim insallah tuttururum bu seferAllah razı olsun canımm
Allah hayırla sağlıkla dileyen herkese nasip etsin
Benim pikken oldu ama ben 15 ay falan test yaptım benim piklerim genelde 4 saat sürüyordu
Pik olduktan yarım saat sonra denedim
Yaklaşık 7-8 saat sonra falan tekrar test yaptığımda testte silinme vardı
Yani tam olarak kaç saat sonra çatladı bilmiyorum canım maksimum 4 saat sonra çatlamıştır diye tahmin ediyorum
Silah dileğin kabul oluyor anlamına geliyor bende hem ehliyet yaparken hemde vatandaşlık sınavımda görmüştüm ve ikisini kazandımCanım hatırlıyorum sen demiştin
Benim için çin takvimine bile bakmıştın
Eşimde rüya gördü hamileliğimin başlarında bir sabah uyandı ve rüyamda oğlum olacağı müjdeleniyordu dedi
Cinsiyet öğrenmeden birgün öncede kayınpederim iki tane taze hurma yediğini görmüş ikisi de çok lezzetliymiş. Hurma erkek bebek demekmiş
Bende silah,mermi,tüfek,bıçak,asker ve polis çok gördüm
Bir de çok güzel bi ayva görmüştüm
Bi kere de petekten bal kestiğimi gördüm
Çok erken zamanda net demesi de acaipAynen kuzular bilenler yorum yapsa cok sevinirim daha 11.1 günlük doktor net kız sesi anan hala inanamıyorum
Cnm aslında sen pikten 2 gün önce ilişki oldu diyorsun ordan kalan kız spermleri hazırda bekliyordu ve onların direk yumurtaya önce ulaştı. Yanlış yaptın sen. Keşke bi hafta ara verseydinBaşlaha hiç anlamam su an netten araştırıyorum kendim için bakıyorum çıkıntı yok ise koz diyorlar Buda ole gibi ama anlamıyorum dediğim gibi yüze kırk inanabilirdik bana bu konuda
Orası işte kızCanım nub neresi bide bana gösterin ya
Anaaaaa hayırlı olsunKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Cnm ya bu pik dediğin yumurta çatladığu zman mı yoksa çatlatmadan önce miAmin canım
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ben çok yorulmuştum bu süreçte Allah size daha kolayca nasip etsin
Aylarca herşeyi mükemmel yapmaya çalıştım olmadı
Pikken denemekten başka birşey yapmadım
Benim piklerim çok kısa sürüyordu zaten
Bolca dua edin olursa duayla oluyor
Bizde perhiz de, diyet de yoktu
Allahtan istedim elimden geldiğince tevekkül olmaya çalıştım inşAllah başarabilmişimdir
Sağlıkla kucağına al cnm hayırlı olsun çok sevindim . Sen hangi marka kullanıyordun test gülen yüz hiçbiuerde yok artık bulamadım benTestlerimi bilerek paylaşmadım
Ben çok hassas bi test kullanmıştım testleri tam yorulamam aylar aldı
Yanıltıcı olabilir çünkü laboquickle aynı anda yaptığımda bile arada dağlar kadar fark oluyordu
Bi de o ay çok sıkı takip yapmadım
Fazla test olmadığı için paylaşmadım
Canimm nasil sevindim bilemezsin Ayy havalara uçtum sevinçten Rabbim sağ salim kavustursun bizlerede duani esirgemeKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Tek ilişki yazmış cnm 2 ilişki mi olmuşCnm aslında sen pikten 2 gün önce ilişki oldu diyorsun ordan kalan kız spermleri hazırda bekliyordu ve onların direk yumurtaya önce ulaştı. Yanlış yaptın sen. Keşke bi hafta ara verseydin
Canm çin takviminde gercek yasina mi bakiyorsun 1 ekliyor musunEvet istiyorum aslında çin takviminde haziran görünüyor pek karar veremedim
Hayirlisi olsun cnm elimizden geleni yaptikdan sonra yapacak cok da birsey kalmiyo çin takviminde gercek yasina mi bakmistinÇin takvimi Erkekti yumurtlamadan hemen sonra ilişki oldu ama hayırlısı dedim hep bu daha hayırlıymış demekki
Ben 1 yaş ekliyorum Ekim doğumlu olduğum içn birde adetten 10 gün sonra hangi güne denk gelirse o aya bakiyorum. İstersen bakabilirim sanaCanm çin takviminde gercek yasina mi bakiyorsun 1 ekliyor musun
Hayirli olsun cnm sağlıkla kucağına al yavrunu bana da cok yardimci olmuştun ama gebelik olmadiKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?