Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hadis çok güzel ama o öyle değil aslında. Kimisinin adet bitince hemen yumurtlaması oluyor hemen ilişki olunca erkek oluyor. Ama misal 14. Gün yumurtlamaysa 11. Gün girilen ilişkiden kız oluyor
Bakalim artik hayirlisi dicez olmazsa. Ama iliskiden sonra ki uzayan akinti biraz umutlandirdi beni. Rabbim bosa cikarmaz ins

En güzeli vallahi bi tane daha yapsam daha yapmam ben zaten yaş ilerledikçe sabır güç azalıyor her geçen yıl zorlaşıyor
Ben bundan sonra bi tane daha doguracagim canim sen de dogur cocuklarimin yanimda olmayinca cok ozluyorum onlari nasil anlatsam bilemedimki hepsi ayri bi tat

Ben bundan sonra bi tane daha doguracagim canim sen de dogur cocuklarimin yanimda olmayinca cok ozluyorum onlari nasil anlatsam bilemedimki hepsi ayri bi tat
Elbette öyle ben de kızım kreşteyken çok özlüyorum ama 2 yeter o da olursa tabi daha denemeye bile başlamadım ama yaklaşık 3 yıldır süper anneler 2011 falan bu sayfaları takip edip bilgi ediniyorum

Evet canım çok benziyordu
Ben hamile kalmadan da oğlum olduğunu görmüştüm ama işte insan bilemiyor bi rüya sonuçta
Canım deneme yaptığında akıntı şeffafmıydı şöyle diyeyim yumurtlama dönemine girdigin zaman kaçıncı gün denedin benim ilk iki gün yoğun oluyor birde fitil kullanmışmıydın deneme sonrası sağ tarafınamı yattın

Elbette öyle ben de kızım kreşteyken çok özlüyorum ama 2 yeter o da olursa tabi daha denemeye bile başlamadım ama yaklaşık 3 yıldır süper anneler 2011 falan bu sayfaları takip edip bilgi ediniyorum
Yapacagimiz belli canimm dua etmek bolbol bende baktim sayfa sayfa okudum kafama tek yatan yumurtlama zamanini tutturmak oldu

Testini yaptin mi canim sen
Gebelik testimi yok canm yapmadim yarin gidip kan veririm diyodum ama gidemiyecem gibi gorunuyo kayinimla dis hastanesine gidecem yolumun uzeri orda bi eczaneden bitane test alirim olmadi cuma gunu yaparim ne yapim kan vermeyi cok istiyodum garanti olur diye ama onada gidemiyecem saglik ocaginda sabah 9da kan aliniyo sansima onunda randevusu 9da neyse vardir bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…