- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.601
Hey maşallah kaç yaşında evlendin kız ? Ben evlilik 26 yaşında olunca bu işlerde böyle geçe kaldıUc cucuk dorduncu yolda yas otuz
Bakalim artik hayirlisi dicez olmazsa. Ama iliskiden sonra ki uzayan akinti biraz umutlandirdi beni. Rabbim bosa cikarmaz insHadis çok güzel ama o öyle değil aslında. Kimisinin adet bitince hemen yumurtlaması oluyor hemen ilişki olunca erkek oluyor. Ama misal 14. Gün yumurtlamaysa 11. Gün girilen ilişkiden kız oluyor
Yirmi yasinda evlendim canimHey maşallah kaç yaşında evlendin kız ? Ben evlilik 26 yaşında olunca bu işlerde böyle geçe kaldı
İnşallah cnm herkes için dua ediyorumBakalim artik hayirlisi dicez olmazsa. Ama iliskiden sonra ki uzayan akinti biraz umutlandirdi beni. Rabbim bosa cikarmaz ins
Allah razi olsun.İnşallah cnm herkes için dua ediyorum
En güzeli vallahi bi tane daha yapsam daha yapmam ben zaten yaş ilerledikçe sabır güç azalıyor her geçen yıl zorlaşıyorYirmi yasinda evlendim canim
Ben bundan sonra bi tane daha doguracagim canim sen de dogur cocuklarimin yanimda olmayinca cok ozluyorum onlari nasil anlatsam bilemedimki hepsi ayri bi tatEn güzeli vallahi bi tane daha yapsam daha yapmam ben zaten yaş ilerledikçe sabır güç azalıyor her geçen yıl zorlaşıyor
Elbette öyle ben de kızım kreşteyken çok özlüyorum ama 2 yeter o da olursa tabi daha denemeye bile başlamadım ama yaklaşık 3 yıldır süper anneler 2011 falan bu sayfaları takip edip bilgi ediniyorumBen bundan sonra bi tane daha doguracagim canim sen de dogur cocuklarimin yanimda olmayinca cok ozluyorum onlari nasil anlatsam bilemedimki hepsi ayri bi tat
Canım deneme yaptığında akıntı şeffafmıydı şöyle diyeyim yumurtlama dönemine girdigin zaman kaçıncı gün denedin benim ilk iki gün yoğun oluyor birde fitil kullanmışmıydın deneme sonrası sağ tarafınamı yattınEvet canım çok benziyordu
Ben hamile kalmadan da oğlum olduğunu görmüştüm ama işte insan bilemiyor bi rüya sonuçta
Yapacagimiz belli canimm dua etmek bolbol bende baktim sayfa sayfa okudum kafama tek yatan yumurtlama zamanini tutturmak olduElbette öyle ben de kızım kreşteyken çok özlüyorum ama 2 yeter o da olursa tabi daha denemeye bile başlamadım ama yaklaşık 3 yıldır süper anneler 2011 falan bu sayfaları takip edip bilgi ediniyorum
Amin cnm insalhAminn Allah razı olsun canjm bende ole bugece kalkıyorum inseAllah güzel müjdeli haberlerinı duyarız cnim
Testini yaptin mi canim senAmin cnm insalh
Gecmis olsun cnm hayirdir ne olduKizlar ben bugun hastanelikk oldumm
Çin takvimine baktınmıYapacagimiz belli canimm dua etmek bolbol bende baktim sayfa sayfa okudum kafama tek yatan yumurtlama zamanini tutturmak oldu
Baktim erkek diyo canim ama benim hic inancim yok o takvimlere filanÇin takvimine baktınmı
Cok kotu olum bugun mide agrisindan duramadim kusmada cabasi acili boyladimGecmis olsun cnm hayirdir ne oldu
Gebelik testimi yok canm yapmadim yarin gidip kan veririm diyodum ama gidemiyecem gibi gorunuyo kayinimla dis hastanesine gidecem yolumun uzeri orda bi eczaneden bitane test alirim olmadi cuma gunu yaparim ne yapim kan vermeyi cok istiyodum garanti olur diye ama onada gidemiyecem saglik ocaginda sabah 9da kan aliniyo sansima onunda randevusu 9da neyse vardir bundada bi hayırTestini yaptin mi canim sen
Hangi ay doğumlusun diğer kızlarında ne çıkıyor bulunduğun yaşa ve yaş ekleyerek erkekmi çıkıyorBaktim erkek diyo canim ama benim hic inancim yok o takvimlere filan
Dikkat et kendine gebeligin ilk haftalarinda oyle oluyo darisi banada olsun oylesinin onada raziyim rabbim acil sifalar versin tez zamanda atlatacaksin insalhCok kotu olum bugun mide agrisindan duramadim kusmada cabasi acili boyladim
Kizlarin ikisi dogru biri yanlis cikiyor buna da erkek diyo yas eklesemde eklemesemde erkek cikti canim hakkimda hayirlisi olur insllahHangi ay doğumlusun diğer kızlarında ne çıkıyor bulunduğun yaşa ve yaş ekleyerek erkekmi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?