Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbii
Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
[/QUOTE]
Çok sevindim cnm sağlıkla kucağına al inşallah rabbim isteyen hepimize de nasip etsin inşallah. Nasıl bir yol izlemiştim detaylı anlatır mısın cnm?

Aslinda ben hic bu yumurta takibi falan bilmiyodum. Hadis te yazan i uygulayayim dedim. Yakinlasma aksam saat 11 gibi oldu. Sabah 11 gibi de uzayan akinti gordum. Eger bu ay tutmazsa bi dahaki sefer takip yaparim.

Aslinda ben hic bu yumurta takibi falan bilmiyodum. Hadis te yazan i uygulayayim dedim. Yakinlasma aksam saat 11 gibi oldu. Sabah 11 gibi de uzayan akinti gordum. Eger bu ay tutmazsa bi dahaki sefer takip yaparim.
Hadis çok güzel ama o öyle değil aslında. Kimisinin adet bitince hemen yumurtlaması oluyor hemen ilişki olunca erkek oluyor. Ama misal 14. Gün yumurtlamaysa 11. Gün girilen ilişkiden kız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…