Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım mübarek aylara giriyoruz yarınki gece faziletli hep duamdasin isminle ediyorum Tez vakitte nasip etsin
Aynen canm yarindan itibaren pazartesiye kadar oruc tutacam bende çok çok sagol tesekur ederim rabbim cocuklarina saglik sihhat versin insalh allah razi olsun benimde dualarim sizlerle insalh rabbim kimseyi darda birakmasin zor gunlerin ardinda elbette bi ferahlik vardir

Yerleşme kanamasi olup oğlu olma konusuna ben seninle bi daha inandim canm ınsallh hepimizde yerleşme kanamasi olup oğlumuz olacağı mujdesini veririz

Sağlıkla kucağına al cnm hayırlı olsun çok sevindim . Sen hangi marka kullanıyordun test gülen yüz hiçbiuerde yok artık bulamadım ben
Ben easy home ovulation test sticks kullandım
Amerikada yaşayanlar internetten kolayca alabilir
Gülen yüz de clear blue da vardı diye hatırlıyorum

Kübracım çok ama çok teşekkür ederim canım
İçimde güzel bi his var en baştan beri
İnanıyorum ki sonuçların çok güzel gelecek
Sakın kendini suçlama her anne evladının önce sağlıklı olmasını ister
Bunu az ya da çok dile getirmen önemli değil kalbinin derinliklerinde bilirsin ki her zaman öyledir
Ve Allah da kalplerdeki herşeyi bilir

Ayy kizlar bende bir umitsizlige dustum ki benimknin cinsiyetini cok merak ediyorum
[QUOTE="Ceymi
Kızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
[/QUOTE]
Ay canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbii

Ay canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbii
[/QUOTE]
Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin

Aminn Allah razı olsun canjm bende ole bugece kalkıyorum inseAllah güzel müjdeli haberlerinı duyarız cnim

Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
[/QUOTE]
Zamanla anlarsin canim bende de uc kiz var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…