- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.561
Aynen canm yarindan itibaren pazartesiye kadar oruc tutacam bende çok çok sagol tesekur ederim rabbim cocuklarina saglik sihhat versin insalh allah razi olsun benimde dualarim sizlerle insalh rabbim kimseyi darda birakmasin zor gunlerin ardinda elbette bi ferahlik vardirCanım mübarek aylara giriyoruz yarınki gece faziletli hep duamdasin isminle ediyorum Tez vakitte nasip etsin
Yerleşme kanamasi olup oğlu olma konusuna ben seninle bi daha inandim canm ınsallh hepimizde yerleşme kanamasi olup oğlumuz olacağı mujdesini veririzBi de yabancı sitelerde takılıp öğrendiğim erkek bebekler testlerde erken çıkıyordu 6. Gün yerleşme lekelenmesi yaşadım 9. Gün gebelik testinde çıktı
Resmi belki birine bi faydası dokunur diye koyayım
Biri erken gebelik biri de adi test ikisinde de 9. Gün çıkmıştı silik olarak
Evet canım çok benziyorduHayırlı olsun canım saglikla al yavrunu kucagina
Biz seninle hep ayni ruyayiyi goruyoduk demi
Çatlamadan önceCnm ya bu pik dediğin yumurta çatladığu zman mı yoksa çatlatmadan önce mi
Ben easy home ovulation test sticks kullandımSağlıkla kucağına al cnm hayırlı olsun çok sevindim . Sen hangi marka kullanıyordun test gülen yüz hiçbiuerde yok artık bulamadım ben
Semracım çok ama çok teşekkür ederimCanimm nasil sevindim bilemezsin Ayy havalara uçtum sevinçten Rabbim sağ salim kavustursun bizlerede duani esirgeme
Sağol canım çok teşekkür ederimHayirli olsun cnm sağlıkla kucağına al yavrunu bana da cok yardimci olmuştun ama gebelik olmadi
Kübracım çok ama çok teşekkür ederim canımPrensesim2016 tatlım yazılanları okuyorum çıkıyorum kafam darma duman hayırlı haberler alırsın inşallah bu ay
iwashereonce canımcım gözün aydın olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğlunu hayırlı salih evlat olsun
@Minikbaharrr canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat eylesin kızını doktor netse kızdır nubuda kıza benziyor zaten
K Khvekokusu20 canım erkek bebeğe hamile olanları ilk sayfada etiketler misin yeni girenler birde merak edenler direk kendilerine nasıl sahip olduğunu neler yaptığını sorarlar daha hızlı cevaplanmış olurlar bu yeni sistem iğrenç olmuş çok karışık geldi bana
Deneme yapan arkadaşlara diyorum tek ilişkiyle hamile kalmaya çalışın benim pik ve eşitken ilişki oldu ama muhtemelen pikken yaptığım ilişki tuttu geç çatladığı içinde kız tutundu bu düşüncedeyim takvimlerde bakmayın 20-25 tane takvim bulup not aldım 3-4 tanesi kız gerisi hep erkek çıkıyordu onlara aldanmak mantıklı değil bu arada rüyalarda herkezde aynı yorumlanmayabilir bende silah bıçak çok gördüm ama netice kızım oluyor önce sağlık demeyi unutmayın ben yeterince sağlıklı olsun dediğimi sonrada erkek evlat olsun diye dua ettiğimi sanıyodum ama erkek evlat olsun diye daha çok yakındım herhaldeki kızımın sağlığıyla sınanıyorum inşallah buda geçecek herşeyden önce sağlık sonra Rabbimin izniyle erkekleriniz olur inşallah
Canım benimki çok ufak bi leke gibiydi ve pembeydiYerleşme kanamasi olup oğlu olma konusuna ben seninle bi daha inandim canm ınsallh hepimizde yerleşme kanamasi olup oğlumuz olacağı mujdesini veririz
Sağol canım çok teşekkür ederimiwashereonce canim cok mutlu oldum inan senin adina saglikla al oglusunu kucagina darisi bize olsun insallh
Ay canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbiiAyy kizlar bende bir umitsizlige dustum ki benimknin cinsiyetini cok merak ediyorum
[QUOTE="Ceymi
Kızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Aminn Allah razı olsun canjm bende ole bugece kalkıyorum inseAllah güzel müjdeli haberlerinı duyarız cnimAynen canm yarindan itibaren pazartesiye kadar oruc tutacam bende çok çok sagol tesekur ederim rabbim cocuklarina saglik sihhat versin insalh allah razi olsun benimde dualarim sizlerle insalh rabbim kimseyi darda birakmasin zor gunlerin ardinda elbette bi ferahlik vardir
Allah razı olsun kuzum çok mutlu ettin beni oğlun hayırlı olsun aminnnSemracım çok ama çok teşekkür ederim
Rabbim sana da gönlüne göre salihalardan sağlıklı bir kız evlat nasip etsin canım
Canim cok guzel messj atmisim hepsi birbirine girmis senin adina cok sevindin coook mutlu oldum darisi isteyen hepimize insallah rabbim bana da nasp ederÇatlamadan önce
Ama çatlamaya en yakın olduğu zaman
Ama pik süresi kişiden kişiye değişiyor
Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsinAy canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbii
Sağol canım çok teşekkür ederim
Sırada sen varsın sanırım cinsiyet öğrenecek
Allah gönlüne göre versin
Belirsizlikle beklemek de
sagol canim insallh.ewt canim haklisin surekli dusunuyoruz acaba ne diye ama su bulantilardan bi kurtulsam bi an once alt ust oldum inanSağol canım çok teşekkür ederim
Sırada sen varsın sanırım cinsiyet öğrenecek
Allah gönlüne göre versin
Belirsizlikle beklemek de çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?