Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Zaten deneyen arkadaslarda kiz cikti rabbim ne verirse kabulum ama ben cinsiyeti ogrenmedim henuz moralim bozuldu bi durgunlastim

K Kiz valla hamile kaldim kalali bende oyleyim bugun hastanede de hep erkek cocuklari onlari gordukce icimden banada nasio et yarab dedim

K
Kiz valla hamile kaldim kalali bende oyleyim bugun hastanede de hep erkek cocuklari onlari gordukce icimden banada nasio et yarab dedim
ALLAH gönlüne göre versin canım inşallah bizede nasip olur bende erkek bebek görünce gözlerim doluyor dua ediyorum

Ay canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbii
Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
[/QUOTE]
Amin canım sağolasın darısı dileyenlere olsun
Sadece pikken denedik
Bol bol dua ettik hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip et diye
Bi de eşim nerdeyse 2 yıl keçi boynuzu özütü içti
Selenyum, e vitamini ve çinko takviyeleri almıştı
Ama diyet falan yapmadık

Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canım sağolasın darısı dileyenlere olsun
Sadece pikken denedik
Bol bol dua ettik hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip et diye
Bi de eşim nerdeyse 2 yıl keçi boynuzu özütü içti
Selenyum, e vitamini ve çinko takviyeleri almıştı
Ama diyet falan yapmadık
[/QUOTE]
Anladim canim cok sagol. Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Canım fitil 2 ya da 3 ay öncesinde kullanmıştım ama fitil kuruluk yapıyor
Kasımda deneme yapmadım kafam çok rahattı akıntımda çok olmuştu
Aralıkta da yapmayacaktım ama son anda karar verdik 2 gün içinde akıntım çok fazlaydı şeffaf akıntıdan sonra deneme oldu
Akıntının 4. Ya da 5. Günüydü
Son adetimde çok yoğun geçmişti
Yumurtamda 12. Gün çatladı normalde hep 16-17 gibi çatlardı
Sağıma yatmadım düz yattım
Pikken denediğim için ve yöntemi uygulayamadığım için çok üzülmüştüm ve tüm gece üzüntüden doğru düzgün uyuyamamıştım
Aslında tevekkül olsam o süreçleri daha kolay atlatırdım ama işte...

Bunu daha önce duymuştum erken yumurtladıgın zaman erkek oluyormuş ben son kızımda hamile kaldığım ay 17 gün yumurtam çatlamıştı

canım bende aynı şeyleri yaşadım. bağırsakta leke vardı. kordun damarların 1 tanesi tkalıydı. 3 aylık cinsiyet öğrenmek için gittigimde senin bebeğın sorunlu olma ihtimali yüksek dediler. araştırma hastanelerine yönlendirildim. 2li 3lü 4 lü butün testler yapıldı. aminiyosentez mutlaka yapmalıyiz dedi arastirma hastanesi. ben kabul etmedim. kızdilar sagolsun doktorlar moral vermek yerine dedikleri şey senin çocuk ya özürlü ya ölü doğacak sen halen yapmıyorsun dediler 2 doktor başımda. detaylıya girdim sağolsun o doktor biraz moral verdi. herşeyi iyi görünüyor dedi. bağırsak lekesi geçecek gibi gorunüyor dedi. yuzde 70 sağlıklı yuzde 30 herseyede hazır ol dedi. kordon damarı tıkalı evet dedi. 3 ihtimal var dedi. ya erken dogum olur mutlaka araştırmada yap dedi. ya özürü olur o damarlardan biri oksijen taşıdığı için için dedi. yada sağlam damar genişler o 3 damarın gorevini üstlenir dedi. 3 aydan dogana kadar ağladım. erkek bebek istefim diye kızım sağlıksız doğacak kendimi suçladım. çok kotü günler geçirdim. şimdi çok şükür zehir gibi bir kızım var.yaşına girmeden konusmaya basladı. 14 aylıkken renkleri öğrendi.dimdi 2 yasında alfabeyi biliyor.ingilizce sayıyor. yana sana diyecegim o ki sen çok dua et gerisi rabbime kalmış. hamileliğinin tadını çıkar. senin çocuğun gayet sağlıklı doğacak üzüldüğünle kalacaksın canım

Moral oldun canım walla ya doktorlar öyle özeldeki doktorum sağolsun bıraktı zaten perinatoloji bölümü herşey yolunda derse gelirsin devam ederiz dedi perinatoloji bölümü testi görür görmez amniyosentez muhtemelen kötü çıkacak aldıracakmısın yoksa yapmayalım dedi eşim bu kuşkuyla 5 ayı nsl geçirecez öğrenelim ona göre kendimizi hazırlayalım dedi amniyosentez yaptırdık sonuç bekliyoruz işlemden önce 2d ultrasonda detaylı baktı 1 doktor 1 prof sadece bağırsakları parlaklık var temiz çıkabilir sorun yok gibi dedi biz ona rağmen dörtlü yaptırdık down negatif ama slos pozitif yazıyo şimdi bi bişey yok evladımda diyorum bi de hem 3lü hem 4lüde slos pozitif çıktı ya bişey çıkarsa diyorum bian önce öğrenebilsem keşke ayın 21inde sonucumuz çıkacak 28inde 3d ayrıntılı ultrasona girecez onlarıda atlarız inşallah allahın izniyle

Diyette nasıl besleniyorsunuz bolca et mi tuketelim et ve dut ürünleri tuketilmemeli kalsiyum almayın diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…